Superdrive iMac G4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Superdrive iMac G4

12.10.2007 | 03:31
Gospodo,

nabavila se lampa s CD-RW driveom. Kupih lijepo pioneer DVD-112D i ubacih ga unutra, zajednos dodatnim RAM-om (sad ukupno 1 Gb). Unutra bijaše Sony CDRX-170 i on je bio postavljen kao slave drive. Metnul sam pioneer i isto ga postavil na slave drive i sad se komp ne diže.
Na netu sam malo tražil i naišo na neke savjete koji za pioneer 105 kažu da treba biti master. Ali ni riječi o hardu; kaj je on onda slave?

Hvala unaprijed za svaku suvislu ideju. Na lampi je OS 10.4.10
12.10.2007 | 04:41
sve što imam reći na ovu temu je slijedeće:

LJUBOMORAN SAM!!!!!!!!
12.10.2007 | 05:41
Loll! Zapravo ti je i drago sto mu ne radi drive
12.10.2007 | 05:55
Pssssssst!!!! Nemoj naglas!
12.10.2007 | 19:12
Nisam čuo za ništa slično. Čemu bi uopće imao izbor da mora biti master? No, kako imaš vrlo mali broj kombinacija jednostavno probaj i vidi da li radi na drugi način.
12.10.2007 | 23:28
Stavi Disk na Master, optiku na CS (Cable Select) i onda bootaj. Naravno, provjeri dal je sve dobro ukopcano (struja, IDE kabl)
14.10.2007 | 16:29
Hvala care, problem je riješen. Komp radi ko grom, sad s 1 Giga rama je primjetno ubrzan. Zbilja krasna mašinaB)
Mislim, imam ja i 17\" C2D intel mac na 2 Ghz, ali ova je lampa ipak nekaj posebno:P
14.10.2007 | 19:10
Kad ti dosadi Lampa slobodno se javi ...
14.10.2007 | 21:08
ne njemu, javi se meni meni meni meni meni meni meni meni meni meni meni meni
15.10.2007 | 02:50
haha ne ti ne

A tražio sam u pristojnom stanju dugo vremena, nekako sam bio odustao u zadnje vrijeme, a imat ću je pa makar za 5 godina kad stvarno bude raritet i out of date
15.10.2007 | 04:08
[GARGAMEL MODE] imat ću ja tu lampu pa makar mi to bilo zadnje što ću učiniti!!! [/GARGAMEL MODE]
  • Dijete
  • Posjetitelj
15.10.2007 | 08:29
Čudno da se netko nije oglasio kako je sinoć gledao IT Crowd iz kreveta na petnaestici koja samo tome sluzi.. gledanju iz kreveta..
19.11.2007 | 10:05
Opa,vidim da jos ima ludaka zarazenih LAMPASEM.Ja imam problem sa svojim 20 incasem,naime po svemu sudeci riknuo mu je optical pa me zanimaju vasi prijedlozi o zamjeni(internal vs. external,koji model i tako!)cini mi se dobar ovaj od MCE internal 18xSuperdrive Takoder gdje da to napravim posto se sam ne bi usudio,ja mislim da bi mi srce puklo viditi ga onako rastavljenog!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 44 minuta
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO