Zaštita - macbook pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Zaštita - macbook pro

09.09.2007 | 01:25
evo ako netko bude trazio jednog dana,, ja bi mu savjetovao zastitu firme Marware, prije mjesec dana mi je stigla moja posiljka, i mogu reci samo najbolje...

ugl... zastita za dio ispod tipkovnice,, moje ruke se dosta znoje i jos ak je komp topli, ak se mazimo i to... bojim se razne oxidacije i nekih gluposti koje su poznate da se mogu desiti... lako se ljepi,, lako se skida,, ne ostaju fleke,, i naravno, made4mac

http://www.marware.com/core/media/media.nl?id=3645&c=631249&h=2e404a8f52b0fca56

u paketu dolazizastita za tipkovnicu koja stiti od dizanja prasine iz tipk na ekran kada je zatvoren, koja je ujedno i mikrofibra s kojom se cisti ekran i sve.. u paketu dolazi jos i etui za komp,, koji svatko tko je uzeo u rue, pita \" i komp udje u ovo??\" hehe...

http://www.marware.com/core/media/media.nl?id=3649&c=631249&h=3583847535f3f642b31e

enivej,, preporuka,,, definitivno...
sada vidim da imaju i crne za macbook,,
marware
09.09.2007 | 01:27
edit: mislim da je dobabljiv i u hrvatskoj, no cijena je dosta visoka,, ali je dobavljiv
  • phllp
  • Posjetitelj
27.10.2007 | 00:22
Na nekom forumu sam pročitao;
\"I am getting rid of the Marware keyboard \"rug\" ASAP as it marks up my screen badly (where the seams are on the sides of the \"rug\"). It leaves two solid, vertical lines, on my beautiful new screen.\"
Jesi li i ti imao sličnih problema, dadopg?

Ovo mi se čini najbolje, no neznam jel se može nabaviti kod nas...
www.shieldzone.com/item_description/APPMBPFBS.html

Zna li itko još za kakvu zaštitu za MBP, a da se može nabaviti kod nas?
27.10.2007 | 00:33
phllp je napisao:
Na nekom forumu sam pročitao;
\"I am getting rid of the Marware keyboard \"rug\" ASAP as it marks up my screen badly (where the seams are on the sides of the \"rug\"). It leaves two solid, vertical lines, on my beautiful new screen.\"
Jesi li i ti imao sličnih problema, dadopg?

Ovo mi se čini najbolje, no neznam jel se može nabaviti kod nas...
www.shieldzone.com/item_description/APPMBPFBS.html

Zna li itko još za kakvu zaštitu za MBP, a da se može nabaviti kod nas?

ovako, ekran ako je jako prasnjav, NIKADA se ne cisti samo sa krpicom jer nije dovoljno. i da, ostavlja neke linije. linije ostaju isto i kada se koristi neki jeftini spray \"za lcd ekrane\" jer ubace jeftinu tekucinu za stakla...

ja koristim specijalnu pjenu za monitore, koja brzo ishlapi, ali i ocisti svu prasinu, sa njom i ocistim cijeli komp jednom tjedno.

ova koju si poslao izgleda ok, al ako sam dobro skuzio rade se o nekom filmu.. neznam kako je sa tvojim rukama,, ali ja se dosta znojim, zato sam i kupio ovo, marware ima jako dobru upijajucu naljepnicu za tipkovnicu.
i jos nisam nasao neku losu kritiku, osim kada je genijalci ne mogu zaljepiti pa pisu da ne valja..
  • phllp
  • Posjetitelj
27.10.2007 | 01:51
Da, to je u biti neka ultra tanka folija koja se zalijepi i štiti kučište od ogrebotina.

To je jedino što meni osobno treba... Ali ovaj Marware etui mi se čini super. Ima li nešto slično za kupiti negdje drugdje? Da baš ne kupujem cijeli Marware Pack samo zbog etuia...
27.10.2007 | 02:35
phllp je napisao:
Da, to je u biti neka ultra tanka folija koja se zalijepi i štiti kučište od ogrebotina.

To je jedino što meni osobno treba... Ali ovaj Marware etui mi se čini super. Ima li nešto slično za kupiti negdje drugdje? Da baš ne kupujem cijeli Marware Pack samo zbog etuia...

ja sam ga kupio na amazonu, i dodje jeftino, i cijeli komplet je jako dobar, naljepnica koja je sigurno bolja od ove folije,, mikrofibra krpica sa kojom cistim misonju i cijeli komp. i \"vrecica\" koja je TAMAN da udje lap.. i mnogi pitaju,, udje u to?? da da...
  • phllp
  • Posjetitelj
27.10.2007 | 08:43
Nisam nikada preko Amazona naručivao, pa da te pitam... Sa kojeg Amazona si naručio (US, UK?) i koliko te koštala poštarina i carina?
27.10.2007 | 09:36
phllp je napisao:
Nisam nikada preko Amazona naručivao, pa da te pitam... Sa kojeg Amazona si naručio (US, UK?) i koliko te koštala poštarina i carina?

US. al sve ide na lokalnu adresu u san diego. pa mi donesu kada dolaze ovdje.
tako imam samo dostavu.

ali mislim da to 200tinjak kuna ne carine, cak mozda prodje i bez icega..
27.10.2007 | 09:36
phllp je napisao:

US. al sve ide na lokalnu adresu u san diego. pa mi donesu kada dolaze ovdje.
tako imam samo dostavu.

ali mislim da to 200tinjak kuna ne carine, cak mozda prodje i bez icega..
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 9 sati
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

damir1, drpongrac23, Maxxy, tino1, Tomek, zvone, Anonimci (292)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.91 Seconds

Provided by iJoomla SEO