HomePod - gdje kupiti?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HomePod - gdje kupiti?

02.11.2020 | 14:05
Pozdrav,

Zelio bih kupiti HomePod.
Buduci da nije u sluzbenoj prodaji kod nas, trebao bih info od postojecih kupaca.
Da li i gdje je moguce kupiti uredjaj online, a da isti bude dostavljen na hrvatsku adresu?

Thnx!
02.11.2020 | 16:24
Davor mi je pričao da su imali iznenađujuće velikih komplikacija i peripetija s dostavom. Ne sjećam se točno odakle su naručivali, ali naići će on pa će napisati iz prve ruke.
02.11.2020 | 16:49
yvann11 kaže:
Pozdrav,

Zelio bih kupiti HomePod.
Buduci da nije u sluzbenoj prodaji kod nas, trebao bih info od postojecih kupaca.
Da li i gdje je moguce kupiti uredjaj online, a da isti bude dostavljen na hrvatsku adresu?

Thnx!

Ja sam za vrijeme lockdown-a narucio od tuda:

www.gravis.de/Katalog/Aktuelles/HomePod/...echer-weiss/p/134291

Paket je dostavljen za cca 5-6 dana.
03.11.2020 | 17:24
Popaj kaže:

Ja sam za vrijeme lockdown-a narucio od tuda:

www.gravis.de/Katalog/Aktuelles/HomePod/...echer-weiss/p/134291

Paket je dostavljen za cca 5-6 dana.

Hvala. Naruceno!
03.11.2020 | 17:49
Mislim da sam to napisao u prikazu HomePoda ili u komentarima ispod, Alzashop u Češkoj. A dostava je bila potpuna katastrofa, ali zbog lokalnog Overseasa, ne zbog njih. Znači paket za vratio nazad itd... show.
06.11.2020 | 15:47
Naručen Space Grey HP mini preko Gravisa. Pa da vidimo to malo čudo.
06.11.2020 | 18:45
rusty kaže:

Piše da je isporuka u roku 3 mjeseca.
06.11.2020 | 19:06
Što je 3 mjeseca prema vječnosti svemira...
06.11.2020 | 21:27
Popaj kaže:
rusty kaže:

Piše da je isporuka u roku 3 mjeseca.

Tako je. Ne žuri mi se uopće.
12.11.2020 | 12:47
Kupio, stiglo u roku od 3 dana, sve 5.

Uredjaj je super, jos se igram i istrazujem.

Odusevljan sam opcijom kada na iPhone ili iPadu zavrtim neki video ili muziku pa mi predloze da se priblizim HomePodu i samo prebacim gledanje na TV
12.11.2020 | 12:50
Ja od njih još čekam ...
12.11.2020 | 15:36
yvann11 kaže:

Odusevljan sam opcijom kada na iPhone ili iPadu zavrtim neki video ili muziku pa mi predloze da se priblizim HomePodu i samo prebacim gledanje na TV

Malo sam se ovdje sav pogubio
12.11.2020 | 23:54
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Isporuke krecu tek od 16.11.
12.11.2020 | 23:55
Popaj kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

slažem se, ali kako je onda yvann11 dobio već svoj?
13.11.2020 | 11:36
rusty kaže:
Popaj kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

slažem se, ali kako je onda yvann11 dobio već svoj?

Dobio je jer je narucio originalni Homepod, ne mini.
14.11.2020 | 14:16
drlovric kaže:
yvann11 kaže:

Malo sam se ovdje sav pogubio

Vjerojatno sam na vrlo kompliciran nacin objasnio Air Play opciju.

Kada pustim video na YT ili AppleTV+ na iPhone, u vrhu ekrana se pojavi poruka koja kaze da se priblizim HomePodu i da prebacim gledanje na HomePod i tada se video automatski prebaci na HomePod i posljedicno na TV
14.11.2020 | 14:21
Kako se na HomePodu gleda video? Pa to je zvučnik.
14.11.2020 | 17:15
Tako da stavis HomePod kao default audio output za Apple TV

0.jpeg
14.11.2020 | 18:18
Onda se sluša, ne gleda. Pišeš bedastoće. Pišeš: ...prebacim gledanje na HomePod...
15.11.2020 | 14:47
Mislim da hoće reći da kad gleda nešto, samo treba približiti mobitel homepodu i onda se snimka prebacuje direktno na AppleTV, a zvuk na HomePod bez ikakvih dodatnih radnji i klikanja.

Inače imaš više stvari za poklikati prije da prebaciš video na telku.
23.11.2020 | 09:10
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Stiže 26.11., tako kažu.

Screenshot2020-11-23at08.09.46.png
23.11.2020 | 22:14
rusty kaže:
rusty kaže:
Ja od njih još čekam ...

Stiže 26.11., tako kažu.

Screenshot2020-11-23at08.09.46.png

I ja sam narucio 3 mini-ja ali jos mi nije isporuceno, a kad ce ne znamo... ????
25.11.2020 | 13:29
Stigao je malo prije!

IMG_9179.jpg
25.11.2020 | 13:56
Javi dojmove, ili još bolje, napiši kratku recenziju
25.11.2020 | 14:08
Pišem je za svoj blog upravo.

Ukratko ja nisam audiofil da se razumijemo, ali ovo je PRE FUCKING dobro. Toliko za sada .
25.11.2020 | 19:42
Pozdrav ljudi,

Pokušao sam sa gravis. de stranice naručiti homepod mini, međutim nakon što sam pokušao unijeti adresu za isporuku stranica ne dozvoljava promjenu države, odnosno samo je Njemačka dostupna. Vidim da su neki od vas uspješno naručili od tamo, pa zapravo želim s vama provjeriti je li ta restrikcija za dostavu izvan Njemačke nešto novo ili postoji neka druga caka za dostavu u Hrvatsku?
25.11.2020 | 22:53
Nemamo iskustva s Gravisom, ali www.alzashop.com ti sigurno šalje u Hrvatsku.
25.11.2020 | 23:07
TomTom88 kaže:
Pozdrav ljudi,

Pokušao sam sa gravis. de stranice naručiti homepod mini, međutim nakon što sam pokušao unijeti adresu za isporuku stranica ne dozvoljava promjenu države, odnosno samo je Njemačka dostupna. Vidim da su neki od vas uspješno naručili od tamo, pa zapravo želim s vama provjeriti je li ta restrikcija za dostavu izvan Njemačke nešto novo ili postoji neka druga caka za dostavu u Hrvatsku?

Ništa specijalno nisam radio. Adresa dostave je bila na izbor uredno kao i HR za destinaciju.
26.11.2020 | 00:03
rusty kaže:
TomTom88 kaže:
Pozdrav ljudi,

Ništa specijalno nisam radio. Adresa dostave je bila na izbor uredno kao i HR za destinaciju.

I kod mene takodjer, u vise navrata.

Imaju super cijene i stvarno brzo salju.
26.11.2020 | 19:45
Ja jučer naručio, s Gravisa, istina, morao sam provjeravati sve što piše s mobitelom i Translate appom jer ne znam beknuti njemački, ali je prošlo sve kako treba.

Pokušaj opet, valjda si na početku nešto krivo kliknuo. Registriraj se prvo.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, BigMac, dpasaric, drlovric, matijazx, Riba, tino1, Anonimci (651)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO