ovo nije moguce
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ovo nije moguce

09.05.2007 | 21:10
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Nebi li onda izgubija garanciju ??? sta ako za 2 miseca crkne maticna ???
09.05.2007 | 21:56
MoschuS je napisao:
getoutski je napisao:

...ako bude kakva revolucija...zovi te me...taj sam

Lol!
71'va je prosla davno a bojim se da danasnje klince to bas i ne zanima
IMO zadnje sto je bilo dobro je kad se okupila raja za 101icu, ne sjecam se tocno ni kad je to bilo ali bilo je dobro i spontano. Jednostavno danasnji klinci nemaju muda i sve im je dobro i dostupno samo im love fali. Kao sto kazes oslo sve u k... Nama malo starijima preostaje da slusamo Sunday Bloody Sunday i pjevusimo Stulica, hebga
BTW Evo ti jos tipicnih reakcija u mom topicu od prije cca mjesec dana, vidio sam da nitko nije zainteresiran pa sam odustao.
www.jabucnjak.hr/component/option,com_jo...88/catid,8/#msg18288

To nema nikakve veze sa bilo cim sta vi pricate,sta ja iman sa tvojim misem ???
Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........zajebi 101-nicu,koga je danas briga za njh,a Stulic se ponasa ko da je mrtav ima 20 godina

getoutski
Sta se tice spasavanja podataka,tu si iskljucivo ti kriv,nama koji radimo backup redovito ne treba nikakva revolucija...........
09.05.2007 | 22:16
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme
A da svatko od nas malo stisne, posalje koji mail, kaze u Powercomu da to i to nije uredu neke stvari bi se sigurno promijenile.
Ja sam svoj problem rijesio vrlo kulturno bez lupanja sakama i mis je zamijenjen bez imalo problema nakon isteka te famozne \"garancije\" od 7 dana jer takve spike ja ne pusim da takva roba nema duzu garanciju. Da su bili neugodni onda bi i ja isao drugim putevima ali ovakvo stvarno pohvale na profesionalnosti. Naravno da sam im dao do znanja sto mislim o tome ali najvjerovatnije misle da sam neki ludjak posto vas vecinu ocigleno nije briga.
  • User
  • Posjetitelj
09.05.2007 | 22:28
uzzy je napisao:
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Ja mislim da ne bi. Ne znam kakva je situacija sa MBP al dok sam jos imao MacBook bilo je dovoljno skinut onu pregradu ispod baterije koja stiti memorije i onda se osim RAM-a disk sasvim uredno mogao izvuc na klizac bez potrebe za rastavljanjem laptopa. Mislim da je za MacBook disk i predviđen kao zamjenjiva komponenta.

Kao sto rekoh, za MBP ne znam kakva je situacija al moguce je da je ista stvar.
09.05.2007 | 22:40
uzzy je napisao:
Riba je napisao:

Hm, izgleda da bi. Nekad su hard diskovi bili user-installable parts...
09.05.2007 | 22:52
I ja mislim da bi izgubio garanciju.
Trebao je samo odmah napomenuti da mu stari disk ostave, da ce i platiti nesto ako treba ali hebga sad lako je pricat mogao je/trebao je
09.05.2007 | 23:33
MoschuS je napisao:
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme

Ma u pravu si,od sad pokvarene miseve saljite na moju adresu

Uzzy
Misolovka bb
21210
Solin
10.05.2007 | 03:04
2 getoutski: Slucajno naletih na ovo a jednom forumu
Covjeku krepao disk na Imacu, na srecu masina jos bila pod garancijom
\"They have replaced the drive and I am currently installing stuff on my new drive as I write this.
I was lucky to get the old hard drive back because it was a refurb machine.
If it was new from apple - apparently the drive would have had to have been 'swapped' and my old drive would now be under apples magnets I presume....\"
10.05.2007 | 03:14
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav
10.05.2007 | 03:34
Uffff, sad samo pazi da curu dobro nagradis
10.05.2007 | 04:49
getoutski je napisao:
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav

To je to sta ja pricam,izbori se za svoje,a ne mljit okolo kako nista nevalja
10.05.2007 | 07:41
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju
10.05.2007 | 07:49
Dražen je napisao:
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju

hehe...infiltrirani sluzbenik truje sistem
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 44 minuta
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.41 Seconds

Provided by iJoomla SEO