ovo nije moguce
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ovo nije moguce

09.05.2007 | 21:10
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Nebi li onda izgubija garanciju ??? sta ako za 2 miseca crkne maticna ???
09.05.2007 | 21:56
MoschuS je napisao:
getoutski je napisao:

...ako bude kakva revolucija...zovi te me...taj sam

Lol!
71'va je prosla davno a bojim se da danasnje klince to bas i ne zanima
IMO zadnje sto je bilo dobro je kad se okupila raja za 101icu, ne sjecam se tocno ni kad je to bilo ali bilo je dobro i spontano. Jednostavno danasnji klinci nemaju muda i sve im je dobro i dostupno samo im love fali. Kao sto kazes oslo sve u k... Nama malo starijima preostaje da slusamo Sunday Bloody Sunday i pjevusimo Stulica, hebga
BTW Evo ti jos tipicnih reakcija u mom topicu od prije cca mjesec dana, vidio sam da nitko nije zainteresiran pa sam odustao.
www.jabucnjak.hr/component/option,com_jo...88/catid,8/#msg18288

To nema nikakve veze sa bilo cim sta vi pricate,sta ja iman sa tvojim misem ???
Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........zajebi 101-nicu,koga je danas briga za njh,a Stulic se ponasa ko da je mrtav ima 20 godina

getoutski
Sta se tice spasavanja podataka,tu si iskljucivo ti kriv,nama koji radimo backup redovito ne treba nikakva revolucija...........
09.05.2007 | 22:16
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme
A da svatko od nas malo stisne, posalje koji mail, kaze u Powercomu da to i to nije uredu neke stvari bi se sigurno promijenile.
Ja sam svoj problem rijesio vrlo kulturno bez lupanja sakama i mis je zamijenjen bez imalo problema nakon isteka te famozne \"garancije\" od 7 dana jer takve spike ja ne pusim da takva roba nema duzu garanciju. Da su bili neugodni onda bi i ja isao drugim putevima ali ovakvo stvarno pohvale na profesionalnosti. Naravno da sam im dao do znanja sto mislim o tome ali najvjerovatnije misle da sam neki ludjak posto vas vecinu ocigleno nije briga.
  • User
  • Posjetitelj
09.05.2007 | 22:28
uzzy je napisao:
Riba je napisao:
Ono sto si trebao odmah u startu napraviti, jest da sam kupis novi hard i zamijenis ga. Na taj nacin ne samo da bi si ustedio vrijeme i zivce, vec bi s novim hardom dobio standardnu garanciju od 3 godine, a ne jedne koliko ces dobiti sa ovim koji ti je Apple ugradio.

Ja mislim da ne bi. Ne znam kakva je situacija sa MBP al dok sam jos imao MacBook bilo je dovoljno skinut onu pregradu ispod baterije koja stiti memorije i onda se osim RAM-a disk sasvim uredno mogao izvuc na klizac bez potrebe za rastavljanjem laptopa. Mislim da je za MacBook disk i predviđen kao zamjenjiva komponenta.

Kao sto rekoh, za MBP ne znam kakva je situacija al moguce je da je ista stvar.
09.05.2007 | 22:40
uzzy je napisao:
Riba je napisao:

Hm, izgleda da bi. Nekad su hard diskovi bili user-installable parts...
09.05.2007 | 22:52
I ja mislim da bi izgubio garanciju.
Trebao je samo odmah napomenuti da mu stari disk ostave, da ce i platiti nesto ako treba ali hebga sad lako je pricat mogao je/trebao je
09.05.2007 | 23:33
MoschuS je napisao:
uzzy je napisao:

Sta nisi otisa u servis,lupija sakon od stol,pritija das stavit u novine,izborija se za svoja prava..........

NHF ali u tome i je problem sto tebe zaboli ona stvar za tudje probleme

Ma u pravu si,od sad pokvarene miseve saljite na moju adresu

Uzzy
Misolovka bb
21210
Solin
10.05.2007 | 03:04
2 getoutski: Slucajno naletih na ovo a jednom forumu
Covjeku krepao disk na Imacu, na srecu masina jos bila pod garancijom
\"They have replaced the drive and I am currently installing stuff on my new drive as I write this.
I was lucky to get the old hard drive back because it was a refurb machine.
If it was new from apple - apparently the drive would have had to have been 'swapped' and my old drive would now be under apples magnets I presume....\"
10.05.2007 | 03:14
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav
10.05.2007 | 03:34
Uffff, sad samo pazi da curu dobro nagradis
10.05.2007 | 04:49
getoutski je napisao:
hahahah...uspjelo je!!!! curka mi je dobila feedback da su locirali disk i salju ga natrag iz tvornice...srecom jedan sluzbenik je odradio svoje...ajde ima dobrih ljudi koji zapravo u losim okruzenjima bore se za nas nemocne...heeeeeheheh

ja presretan...

kad sve zbrojimo komp mi je bio popravljen za 1 dan...nadam se da netko od ovih iz svete nedjelje cita ovo... i stize u nedjelju

fala svima...mislim da je ovaj topic sada rijesen

pozdrav

To je to sta ja pricam,izbori se za svoje,a ne mljit okolo kako nista nevalja
10.05.2007 | 07:41
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju
10.05.2007 | 07:49
Dražen je napisao:
Eto, službenik na kraju spriječio revoluciju

hehe...infiltrirani sluzbenik truje sistem
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 50 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, temeljnik, tino1, Anonimci (730)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.09 Seconds

Provided by iJoomla SEO