iPOd pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPOd pomoc

02.04.2007 | 20:20
Na ipodu mi se javlja
conect ipod to your computer
use itunes to restore
i restoram ga ali jos uvijek to radi
a u my computeru ga nemoze ocitati
Sve je pocelo jer sam ga spojio sa macbook proom
molim vas dajte mi savjet jer ga ne mogu odnijeti na popravak jer mi ne priznaju garanciju
rijec je o ipd 30GB video
03.04.2007 | 07:57
Da li si sasvim siguran da je software restore prošao ok?
Da li si probao na kojem drugom računalu? Možda nije problem u iPodu.
03.04.2007 | 23:09
ma vise ionako nije vazno,jucer kad sam ga spojio cuo se glasan biiip i ipod vise neradi,neradi ni ekran ni nista.
A ovi idi..ti iz apple.hr mi nece zamjenit ipod jer nemam racun.A racun sam dao na carini da bio dobio povrat poreza...
A prije toga sma ga spojio sa 2 komjutera ,ndrugim ga kablom spojio,punio,skinuo program za formatiranje,formatiro iz windowsa,restorao iz itunesa...
ali sad vise nema pomoci
07.04.2007 | 05:39
Ja sam imao slican problem. Prebacivao sam podatke, ugasio komp, upalio komp i javio mi je da ne prepoznaje i da ga trebam restorati... onda sam ga izbacivao-ubacivao nekoliko puta, dok mi ga nije prepoznao. I onda je radio...
Ali mi je zato opet stao i cujem kako mi stalno hard radi i kao preskace i nereagira mi na nikakve tipke, ni nista... A podaci su mi dosta vazni na njemu... Kaj da radim? Kupio sam ga polovnog i razlivenog ekrana i nikaj mu nisam radio- ači on je u nekakvoj petlji koja ne prestaje cak ni kada se baterija ne isprazni jer opet pocne isto kada ga probam puniti.I garancija mu je istekla. Pa ako netko zna rjesenje- unaprijed se zahvaljujem...
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:12
prije par godina mi se slično desilo sa drugom generacijom i momci iz powercoma su mi uspjeli spasit podatke (fotke) s njega.. tad je bio pod garancijom i dobio sam novog, al je naglask na tome što su sa starog uspjeli spasit fotke..

znam da ovo nikom ne pomaže, ali ono.. potreba da podijelim to sa ljudima..

btw, bila je jedno vrijeme neugodna situacija za apple sa shufleovima koji su masovno otkazivali poslušnost nakon isčupavanja iz PCa bez odjavljivanja ili nekih sličnih situacija.. jednostavno je treptalo narančasto-zeleno i nije blo spasa..

bez obzira što je problem bio softverski, tada nije bilo rješenja i bez pardona su mijenjali uređaje (meni konkretno 2 komada).. godinu dana kasnije izbacili su soft koji riješava taj problem.. restarta ga i sve je ok..

tako daaaaa.. spremi ga u ladicu pa ćeš a godnu dve (tjedan dva, mjesec pet) sigurno moć skinut neki .app koji će ti riješit problem..

naravno, ovo gore je šala da razbijem sivilo problema.. al tko zna, u svakoj šali pola istine..
07.04.2007 | 07:24
Proljetost mi je umro novi shuffle (poklon nova TV-a). Dao sam ga u servis, kažu umrla memorija-nema pomoći. Nisam ga niti podizao.
Sada, kažeš Dijete, postoji neki soft za reanimaciju. Lijepo te molim: koji, gdje ...?
Tnks.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:42
www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...utility10formac.html

www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...tility101formac.html

pazi samo koju generaciju imaš..

nego, kaj ti nisu htjeli zamijenit?
Ja sam kupio dva u austriji.. riknuo mi je nakon 3 tjedna i otišao sam u prisilni šoping jer mi je pofalilo misa pa sam usput namjeravao zamijenit shuffle, ali taj dan nije radio ducan pa sam kad sam se vratio dogovorio zamjenu poštom..

poslao sam ga poštom i nakon tjedan i po sam dobio novi nazad..

par mjeseci kasnije sam išao nakratko u London i tamo mi je riknuo \"isti taj\" tj. zamijenjen.. otišao sam u apple store i proveo neko vrijeme na prezentaciji logic expressa u \"kino dvorani\" pa se sjetio zasto sam ustvari dosao, preuzeo broj za que i opet odsjedio dok nisam dosao na red u genius baru.. nakon provjere podataka na netu, lik vidio registriran shuffle, datum kupnje i bez riječi mi dao papir da potpisem i tutnuo novi player.. pozitiva..

jedno, jako dobro iskustvo sa supportom.. jedan od onih stvari koje stvaraju lojalnost.. a time i dugotrajan opstanak na trzistu..
07.04.2007 | 15:16
Sorry, začoril sam! Zapravo nisam ni tražio zamjenu, jer nemam nikakve doc o njemu, pošto je poklon, a i pasalo mi je jer sam uzeo 30Gb iPod, koji (knock, knock, knock) radi besprijekorno. Tnx 4 info!!!
07.04.2007 | 15:48
A kako natjerati iMac-a da prepozna iPoda čiji se hard vrti pa stane poput zamorca sa onim kotacem? I gdje je sjediste powercom-a?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 6 sati, 45 minuta
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Riba, temeljnik, tino1, Anonimci (713)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.08 Seconds

Provided by iJoomla SEO