iPOd pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPOd pomoc

02.04.2007 | 20:20
Na ipodu mi se javlja
conect ipod to your computer
use itunes to restore
i restoram ga ali jos uvijek to radi
a u my computeru ga nemoze ocitati
Sve je pocelo jer sam ga spojio sa macbook proom
molim vas dajte mi savjet jer ga ne mogu odnijeti na popravak jer mi ne priznaju garanciju
rijec je o ipd 30GB video
03.04.2007 | 07:57
Da li si sasvim siguran da je software restore prošao ok?
Da li si probao na kojem drugom računalu? Možda nije problem u iPodu.
03.04.2007 | 23:09
ma vise ionako nije vazno,jucer kad sam ga spojio cuo se glasan biiip i ipod vise neradi,neradi ni ekran ni nista.
A ovi idi..ti iz apple.hr mi nece zamjenit ipod jer nemam racun.A racun sam dao na carini da bio dobio povrat poreza...
A prije toga sma ga spojio sa 2 komjutera ,ndrugim ga kablom spojio,punio,skinuo program za formatiranje,formatiro iz windowsa,restorao iz itunesa...
ali sad vise nema pomoci
07.04.2007 | 05:39
Ja sam imao slican problem. Prebacivao sam podatke, ugasio komp, upalio komp i javio mi je da ne prepoznaje i da ga trebam restorati... onda sam ga izbacivao-ubacivao nekoliko puta, dok mi ga nije prepoznao. I onda je radio...
Ali mi je zato opet stao i cujem kako mi stalno hard radi i kao preskace i nereagira mi na nikakve tipke, ni nista... A podaci su mi dosta vazni na njemu... Kaj da radim? Kupio sam ga polovnog i razlivenog ekrana i nikaj mu nisam radio- ači on je u nekakvoj petlji koja ne prestaje cak ni kada se baterija ne isprazni jer opet pocne isto kada ga probam puniti.I garancija mu je istekla. Pa ako netko zna rjesenje- unaprijed se zahvaljujem...
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:12
prije par godina mi se slično desilo sa drugom generacijom i momci iz powercoma su mi uspjeli spasit podatke (fotke) s njega.. tad je bio pod garancijom i dobio sam novog, al je naglask na tome što su sa starog uspjeli spasit fotke..

znam da ovo nikom ne pomaže, ali ono.. potreba da podijelim to sa ljudima..

btw, bila je jedno vrijeme neugodna situacija za apple sa shufleovima koji su masovno otkazivali poslušnost nakon isčupavanja iz PCa bez odjavljivanja ili nekih sličnih situacija.. jednostavno je treptalo narančasto-zeleno i nije blo spasa..

bez obzira što je problem bio softverski, tada nije bilo rješenja i bez pardona su mijenjali uređaje (meni konkretno 2 komada).. godinu dana kasnije izbacili su soft koji riješava taj problem.. restarta ga i sve je ok..

tako daaaaa.. spremi ga u ladicu pa ćeš a godnu dve (tjedan dva, mjesec pet) sigurno moć skinut neki .app koji će ti riješit problem..

naravno, ovo gore je šala da razbijem sivilo problema.. al tko zna, u svakoj šali pola istine..
07.04.2007 | 07:24
Proljetost mi je umro novi shuffle (poklon nova TV-a). Dao sam ga u servis, kažu umrla memorija-nema pomoći. Nisam ga niti podizao.
Sada, kažeš Dijete, postoji neki soft za reanimaciju. Lijepo te molim: koji, gdje ...?
Tnks.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:42
www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...utility10formac.html

www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...tility101formac.html

pazi samo koju generaciju imaš..

nego, kaj ti nisu htjeli zamijenit?
Ja sam kupio dva u austriji.. riknuo mi je nakon 3 tjedna i otišao sam u prisilni šoping jer mi je pofalilo misa pa sam usput namjeravao zamijenit shuffle, ali taj dan nije radio ducan pa sam kad sam se vratio dogovorio zamjenu poštom..

poslao sam ga poštom i nakon tjedan i po sam dobio novi nazad..

par mjeseci kasnije sam išao nakratko u London i tamo mi je riknuo \"isti taj\" tj. zamijenjen.. otišao sam u apple store i proveo neko vrijeme na prezentaciji logic expressa u \"kino dvorani\" pa se sjetio zasto sam ustvari dosao, preuzeo broj za que i opet odsjedio dok nisam dosao na red u genius baru.. nakon provjere podataka na netu, lik vidio registriran shuffle, datum kupnje i bez riječi mi dao papir da potpisem i tutnuo novi player.. pozitiva..

jedno, jako dobro iskustvo sa supportom.. jedan od onih stvari koje stvaraju lojalnost.. a time i dugotrajan opstanak na trzistu..
07.04.2007 | 15:16
Sorry, začoril sam! Zapravo nisam ni tražio zamjenu, jer nemam nikakve doc o njemu, pošto je poklon, a i pasalo mi je jer sam uzeo 30Gb iPod, koji (knock, knock, knock) radi besprijekorno. Tnx 4 info!!!
07.04.2007 | 15:48
A kako natjerati iMac-a da prepozna iPoda čiji se hard vrti pa stane poput zamorca sa onim kotacem? I gdje je sjediste powercom-a?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 14 sati
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO