iPOd pomoc
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPOd pomoc

02.04.2007 | 20:20
Na ipodu mi se javlja
conect ipod to your computer
use itunes to restore
i restoram ga ali jos uvijek to radi
a u my computeru ga nemoze ocitati
Sve je pocelo jer sam ga spojio sa macbook proom
molim vas dajte mi savjet jer ga ne mogu odnijeti na popravak jer mi ne priznaju garanciju
rijec je o ipd 30GB video
03.04.2007 | 07:57
Da li si sasvim siguran da je software restore prošao ok?
Da li si probao na kojem drugom računalu? Možda nije problem u iPodu.
03.04.2007 | 23:09
ma vise ionako nije vazno,jucer kad sam ga spojio cuo se glasan biiip i ipod vise neradi,neradi ni ekran ni nista.
A ovi idi..ti iz apple.hr mi nece zamjenit ipod jer nemam racun.A racun sam dao na carini da bio dobio povrat poreza...
A prije toga sma ga spojio sa 2 komjutera ,ndrugim ga kablom spojio,punio,skinuo program za formatiranje,formatiro iz windowsa,restorao iz itunesa...
ali sad vise nema pomoci
07.04.2007 | 05:39
Ja sam imao slican problem. Prebacivao sam podatke, ugasio komp, upalio komp i javio mi je da ne prepoznaje i da ga trebam restorati... onda sam ga izbacivao-ubacivao nekoliko puta, dok mi ga nije prepoznao. I onda je radio...
Ali mi je zato opet stao i cujem kako mi stalno hard radi i kao preskace i nereagira mi na nikakve tipke, ni nista... A podaci su mi dosta vazni na njemu... Kaj da radim? Kupio sam ga polovnog i razlivenog ekrana i nikaj mu nisam radio- ači on je u nekakvoj petlji koja ne prestaje cak ni kada se baterija ne isprazni jer opet pocne isto kada ga probam puniti.I garancija mu je istekla. Pa ako netko zna rjesenje- unaprijed se zahvaljujem...
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:12
prije par godina mi se slično desilo sa drugom generacijom i momci iz powercoma su mi uspjeli spasit podatke (fotke) s njega.. tad je bio pod garancijom i dobio sam novog, al je naglask na tome što su sa starog uspjeli spasit fotke..

znam da ovo nikom ne pomaže, ali ono.. potreba da podijelim to sa ljudima..

btw, bila je jedno vrijeme neugodna situacija za apple sa shufleovima koji su masovno otkazivali poslušnost nakon isčupavanja iz PCa bez odjavljivanja ili nekih sličnih situacija.. jednostavno je treptalo narančasto-zeleno i nije blo spasa..

bez obzira što je problem bio softverski, tada nije bilo rješenja i bez pardona su mijenjali uređaje (meni konkretno 2 komada).. godinu dana kasnije izbacili su soft koji riješava taj problem.. restarta ga i sve je ok..

tako daaaaa.. spremi ga u ladicu pa ćeš a godnu dve (tjedan dva, mjesec pet) sigurno moć skinut neki .app koji će ti riješit problem..

naravno, ovo gore je šala da razbijem sivilo problema.. al tko zna, u svakoj šali pola istine..
07.04.2007 | 07:24
Proljetost mi je umro novi shuffle (poklon nova TV-a). Dao sam ga u servis, kažu umrla memorija-nema pomoći. Nisam ga niti podizao.
Sada, kažeš Dijete, postoji neki soft za reanimaciju. Lijepo te molim: koji, gdje ...?
Tnks.
  • Dijete
  • Posjetitelj
07.04.2007 | 07:42
www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...utility10formac.html

www.apple.com/downloads/macosx/apple/ipo...tility101formac.html

pazi samo koju generaciju imaš..

nego, kaj ti nisu htjeli zamijenit?
Ja sam kupio dva u austriji.. riknuo mi je nakon 3 tjedna i otišao sam u prisilni šoping jer mi je pofalilo misa pa sam usput namjeravao zamijenit shuffle, ali taj dan nije radio ducan pa sam kad sam se vratio dogovorio zamjenu poštom..

poslao sam ga poštom i nakon tjedan i po sam dobio novi nazad..

par mjeseci kasnije sam išao nakratko u London i tamo mi je riknuo \"isti taj\" tj. zamijenjen.. otišao sam u apple store i proveo neko vrijeme na prezentaciji logic expressa u \"kino dvorani\" pa se sjetio zasto sam ustvari dosao, preuzeo broj za que i opet odsjedio dok nisam dosao na red u genius baru.. nakon provjere podataka na netu, lik vidio registriran shuffle, datum kupnje i bez riječi mi dao papir da potpisem i tutnuo novi player.. pozitiva..

jedno, jako dobro iskustvo sa supportom.. jedan od onih stvari koje stvaraju lojalnost.. a time i dugotrajan opstanak na trzistu..
07.04.2007 | 15:16
Sorry, začoril sam! Zapravo nisam ni tražio zamjenu, jer nemam nikakve doc o njemu, pošto je poklon, a i pasalo mi je jer sam uzeo 30Gb iPod, koji (knock, knock, knock) radi besprijekorno. Tnx 4 info!!!
07.04.2007 | 15:48
A kako natjerati iMac-a da prepozna iPoda čiji se hard vrti pa stane poput zamorca sa onim kotacem? I gdje je sjediste powercom-a?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 44 minuta
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO