MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) - savjet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) - savjet

06.01.2020 | 17:31
Pozdrav ekipa.

Kupio sam ovaj Mac (novi) prije cca 3 godine u iStyle.

Aktivno sam ga koristio neke 2 godine sve do najgoreg dana u zivotu kad mi je zveknuo na pod gdje se razbio retinin display.

Posljednjih godinu dana mi stoji te ga ne koristim jer koristim službeni Mac od firme.

Zanima me šta mislite da li ga se isplati popravljati te koliko bi me to cca moglo koštati ili ako bih ga prodavao u ovakvome stanju da li to itko kupuje uopce i okvirno da li mogu dobiti neku lovu za njega u ovakvome stanju.

Mac radi normalno bez ikakvih sranja samo naravno mora biti spojen na neki eksterni display. Punjač je također u funkcionalnom stanju iako izgleda dotrajano (požutio je iz nekog razloga - predpostavljam loša struja ili neki k). Produžni kabel za punjač nije ni korišten. Sama kutija i svi stali manje bitni dijelovi nisu ni dirani od dana kada mi je došao na adresu.
06.01.2020 | 18:00
Pozdrav! Vidim na ebayu kompletne ekrane sa kucistem za 400-500 USD, nove. Nije malo ali nakon te investicije imas opet isparavn mac u odlicnom stanju, nakon toga ga mozes zadrzati ili prodati. Druga opcija je da ga kupi netko kome treba maticna ili tipkovnica. Sve ovisi je li ti trenutno potrbean ili nije.
  • Anonimac
  • Posjetitelj
06.01.2020 | 18:04
Od cijelog oduzmes cijenu displaya (www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-Macbook-Pro...1:g:pc8AAOSw8gdeD0q6) i cijenu ugradnje istog te eventualne nedostatke svog (baterija?) i po mojoj nekoj okvirnoj procjeni tvoj vrijedi 1500 - 2000 kn.
07.01.2020 | 10:16
Hvala na odgovoru ekipa. Budem ga probao ponuditi za 2000 fleksibilno do 1500 najnize pa sta bude. Ako nitko nece msm da nije losa ideja ni porpaviti jer solidan je to laptop za osobno korištenje.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 49 minuta
  • Piko: ja bi drugi .... da li rade ?
  • Riba: Pogotovo ako je zracno hladjen.
  • Riba: Mene zanima jedan!
  • IkoIko: Pozdrav zanima li ikog dva powermaca g5?
  • Yonkis: Nisam ovo znao, Apple koristi Google za svoj iCloud [link]
  • marioart: ko zeli iz njemacke uzimati, preporucujem alternate.de - pocetni model je 976€
  • ZoPaj: iducan.hr ima sve konfiguracije, mini i studio, nije preogromna razlika u odnosu na nedavno poskupljeno
  • jura22: Točno, ispravak 1.049eur. Onda i nije neka velika razlika.
  • Yonkis: Nema đabe ni u starog Applea
  • Pongy75: Evo, osnovni model Minija u iStyle je 1.159€ - skoro pa duplo nego nekada osnovni model minija. Tu se gubi svaki smisao povoljnog Mac računala.
  • Pongy75: i u švabiji, koliko je kod nas?!!
  • marioart: @jura to je sa edu popustom, cijena bez popusta je 1049€
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO