Macbook pro 15" 2016, fleka na displayu?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook pro 15" 2016, fleka na displayu?

15.02.2019 | 20:13
Kolege, znate li što o ovome, pogledajte sliku :
Prilozi:
15.02.2019 | 20:47
Imas li garanciju na MB,problem je u dipslay-u bar po slici koliko vidim.
15.02.2019 | 20:51
nemam garanciju..

ali što se moglo dogoditi, kako su nastale te fleke.. vlaga ili šta drugo??
15.02.2019 | 21:59
čini mi se identičan problem kao ovo :

discussions.apple.com/thread/8304551
16.02.2019 | 08:46
Isto je kao kod tebe,felerican ekran.
16.02.2019 | 11:46
da li će možda izvršiti zamjenu, jer nije stariji od 2 godine. besplatno..? ili će tražiti milion kuna za zamjenu?
  • kupus
  • Posjetitelj
16.02.2019 | 12:48
VanjusOS kaže:
da li će možda izvršiti zamjenu, jer nije stariji od 2 godine. besplatno..? ili će tražiti milion kuna za zamjenu?

Ako uspijes ostvarit pravo na drugu godine garancije od prodavaca, onda da.
16.02.2019 | 13:39
Ako si kupio u USA onda zabotavi. Ako je u EU, imaš prav na 2 godine.
16.02.2019 | 14:13
mislim da je kupljen u Italiji, a vidi kad je proizveden, sa slike..
Prilozi:
16.02.2019 | 14:50
Ako nemaš račun ni Apple care, kako se onda ostvari garancija unutar EU? Koliko sam ja skontao, Apple prizna prvu godinu a druga je na dealeru? Ili sam u krivu?
16.02.2019 | 15:31
Da. Kao i kod svega uvoznik ili prodavatelj osigurava garanciju. Tu Apple nije vazan. Benefit je jer Apple daje na prijenosnike medjunarodnu garanciju prvu godinu.
Ovo izgleda kako je garancija istekla i da, trebalo je u Italiju otici.
16.02.2019 | 15:41
To znači da naš Istyle neće priznati bespla zamjenu? Moram u Italiju nositi?
16.02.2019 | 16:30
odi na ovaj link, niš te ne košta :
checkcoverage.apple.com/
16.02.2019 | 17:18
I šta se sad vidi
Prilozi:
16.02.2019 | 17:49
Da, pogledaj pod pojedinosti, šta kažu. kak su ti žabac i ostali rekli, valjda bi trebao ići u Italiju,
Nadao sam se da možda priznaju popravak ,ako uđe u tvorničku grešku.
16.02.2019 | 18:13
Sigurno ideš prodavatelju jer Apple priznaje world wide warranty samo jednu godinu osim ako kupiš dodatno jamstvo od Apple-a (što nije razumno jer plaćaš 2 godine a dobiješ jednu - onu treću).
17.02.2019 | 17:32
a kako znam tko je prodavatelj, tj. gdje je točno kupljen? po tipkovnici koja ima talijanski layout, sam zaključio da je iz Italije, ali tko zna..?

da li nekoga možda zanima kupovina Macbooka sa tim problemom?

model 2016, i7 na 2,7 ; 16gb rama, 512 SSD., baterija cca 300-njak ciklusa..

ako netko želi ponuditi cijenu - može mi na PM poslati
17.02.2019 | 18:18
Za to imaš oglasnik.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 dana, 4 sati
  • dpasaric: Nema indoor mapa kod nas AFAIK.
  • Yonkis: Jeste li znali za bolji anti-reflective sloj na 17ici? [link]
  • Yonkis: Ima li u Rijeci ili igdje u HR ovo implemetirano? [link]
  • Yonkis: Novi AirTag: [link]
  • Yonkis: Bijah u Smart Doctoru, zamjenska je 100€ a originalna je 170€
  • smayoo: @Yonkis, pitao si kome vjerujemo :)
  • marioart: @Yonkis ovisno o aparatu koji imas, nije ti zgorega ni provjeriti cijene u sluzbenom servisu... ja sam u mediamarktu u njemackoj platio zamjenu za 13pro 88eura ... spojis ugodno sa korisnim i u Graz u shoping i servis
  • Yonkis: A ovi u Rijeci, Smart Doctor? Evo linka:[link]
  • Yonkis: Novi firmware ako nekome treba: [link]
  • Yonkis: Nevjerovatno da je cijena skočila na 150€ a znam da je prije 2 godine bila cca 70€. Prestrašno!
  • smayoo: @Yonkis - nažalost, u Rijeci više nikom. :( U Zagrebu je Davor više puta spomenuo da ima dobra iskustva s Agramservisom
  • VanjusOS: pa ti vratim
  • VanjusOS: ako imaš kabl kojeg trebaš isprobati možeš poslati meni da isprobam spojiti Mac pro
  • VanjusOS: i ja tražim već thunderbolt 2 kabel, iz Osijeka sam
  • zoranowsky: Jel ima netko u ZG za posuditi thunderbolt 2 kabel? Imam issue sa minijem M4 i thunderbolt 27 displayem pa trebam testirati neke kombinacije...
  • Yonkis: Kome vi u Rijeci vjerujete za zamjenu baterije na iPhonu jer u iStyleu je 150 € i čeka se par tjedana
  • Yonkis: :(
  • smayoo: [link]
  • smayoo: RIP Scott Adams :(
  • Gjuroo: Za sad to može zvučati i kao Affinity priča. Not great but not that bad.
  • Soffoklo: Za to vrijeme Apple se lagano pretvara u Adobe - [link]
  • drlovric: Sve je bolje od ove blamaze sa Apple AI i cekanja pametnije Siri koja nikako da dodje :)
  • IkoIko: Apple i Google sklopili ugovor o korištenju Gemini AI... Zanimljiv razvoj situacije
  • ZeljkoB: Spigen - [link]
  • Riba: Moza zato da mozes koristiti BT tipkovnicu i mouse i dok je zaklopljen?
  • user: glupo: zatvorim laptop, BT i dalje upaljen, što ne bi trebalo ovo **** se ugasit kad ga poklopim
  • rusty: date hack je samo na par sekundi. vratiš datum, startaš app čisto da se digne i vratiš datum opet. To je to. Čisto da loada profile i postavke
  • smayoo: Date hack nisam htio raditi jer potrga druge stvari. Krenuo sam instalirati staru verziju LogiOptions preko homebrewa, ali riješili su problem prije nego sam dospio to napraviti
  • rusty: Osobno mislim da je 12h predugo za cert problem I nisam mogao doć na sebe kakav su problem napravili. Ono što je još gore, ovo im nije prvi put za taj isti slučaj. Dakle kako ne naučiš nešto iz ovoga. Dodano, date hack rješava problem da se ne mora drugi put čekati 12h
  • Bertone: A jučer nisam koristio MBP nego T14s pa nisam iskusio veselje sa certifikatima :D
  • Bertone: Imam MXMastera već godinama [link] i jedina dobra stavr kod njega je što ga mogu koristiti sa MBP, Tnink Padom i desktop računalom bez pretjeranog petljanja, no da je (pre)skup za ono što nudi, je.
  • smayoo: I, na kraju, ako za neki komad hardvera koji sam u životu kupio mogu reći da NIJE preskupo plaćen, to je sigurno Logitech MX Master 3. Jučer ujutro jesam bio spreman popi... na njih, ali činjenica je da su problem riješili unutar cca 12h otkad se pojavio.
  • smayoo: Osim toga, hardver radi s bazičnim postavkama, ali svi tweakovi i custom podešenja - ne.
  • smayoo: Radi se o softveru koji mora dobiti dozvolu korisnika da zakopa dosta duboko pod haubu radi komunikacije s periferijom.
  • smayoo: Ne mora biti spojeno na internet. Sigurnosni certifikat aplikacije je bio istekao i Apple ga je blokirao, a Logitech nije pazio na datum isteka certifikata i nije izdao update s novim certifikatom na vrijeme
  • Bertone: Ček malo, preskupo plaćeni hardver ne dela na Apple računalu ako računalo nije spojeno na internet (na stranu sad istekli certifikat) ili sam propustio nešto
  • smayoo: Da, jučer sam imao natezanje oko toga. Ali moram im priznati da su brzo riješili.
  • Yonkis: [link]
  • smayoo: @mrobert, forum, tema "eOI - opet diskriminacija"
  • stefanjos: SRETNA NOVA!
  • drlovric: [link]
  • signout: Sretna Nova!
  • zoranowsky: Sretna Nova!
  • dpasaric: Sretno nam svima! :)
  • Borisone: Sretna vam 2026-ta godina!
  • Gjuroo: Sretna i berićetna 2026.!
  • smayoo: SRETNAAAAAAAA!!! :D
  • Borostef: Sretna Nova godina!!! :)
  • Air: Sretna i uspješna nova!
  • drpongrac23: Sretna nova 2026. svima!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO