SSD MacBook Air 13" 2011 Adapter za MacBook Pro
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

SSD MacBook Air 13" 2011 Adapter za MacBook Pro

21.11.2018 | 11:54
Pozdrav pipl.
Dali neko zna koji adapter bi koristio za ssd iz macbook aira 2011 tako da mogu isti ubaciti u macbook pro 2009
21.11.2018 | 21:00
Ovako nesto:

m.ebay.ie/itm/271860918475
22.11.2018 | 10:47
Pa valjda. Dali bi fizički stao na mjesto 2,5" HDD-a? Čini mi se da je ovaj adapter kao malo dugačak?
22.11.2018 | 21:33
E to je druga prica. Pretpostavljam da imas kod sebe taj SSD iz Aira, pa izmiri ga. Mislim da SSD ide do kraja adaptera, znaci da je adapter duzi samo za onaj naprid dio kod konektora. Ovako sa slike, meni to izgleda manje od centimetra.
23.11.2018 | 07:50
iLeo kaže:
Pa valjda. Dali bi fizički stao na mjesto 2,5" HDD-a? Čini mi se da je ovaj adapter kao malo dugačak?

Ja mislim da je predugačak.
25.11.2018 | 22:38
Pozz
ja sam probao i nejde, pa sam ga ugradio u pc.
31.12.2018 | 08:38
Uspio sam uz pomoć adaptera da instaliram. Neznam kako da slike prikelčjim ovdje na forum
31.12.2018 | 13:20
Evo slika...

IMG_4416.jpg

IMG_4417.jpg

IMG_4418.jpg
31.12.2018 | 13:21
IMG_4419.jpg

IMG_4422.jpg

IMG_4427.jpg
31.12.2018 | 13:22
iLeo, možeš maknuti fotke s dropboxa, ja sam maknuo tvoje linkove.
04.01.2019 | 00:19
Malo sam se igrao sa lemilicom pa sam prespojioovo tako da stane staman kao da je original. probao sam sa tim mojim novim adapterom i na 15" i 17" MBP i stvarno je super.
Ali sad neznam to sa slikama koja je procedura. Ako je opcija dropbox mogu i tako, ali ako ima nešto jednostavnije bilo bi super. Javite
04.01.2019 | 00:43
Kad uklikaš "odgovori" ispod ovog posta, ispod polja gdje tipkaš tekst imaš malo bijelo polje za odabir slike. Klik u njega, odaberi fotku i onda klik na UMETNI za ubaciti je na mjesto u tekstu gdje ti je kursor.
05.01.2019 | 01:21
Probao ali ništa
05.01.2019 | 05:45
http://

Moraš imati neki host, gdje uplodaš slike. Nemožeš s kompa staviti sliku. Evo ti link za jedan host s kojeg ja upam to. Znači kad je up gotov, dobiješ linkove i tamo odabereš drugi po redu "Direct link" i staviš na vrh posta gdje ti piše http://
Da bi to napravio u nekom topicu moraš ići u toj temi na odgovori, a ne na brzi odgovor.

postimages.org

Možeš sliku staviti kad klikneš odgovori, ali tada uzimaš iskopiran treći odozdola link "Hotlink for forums" i njega samo zaljepiš u dio koji pišeš, znači nemoraš na vrhu posta gdje se otvori mjesto za url.

05.01.2019 | 11:41
Ma koješta! Kakav host wtf?
Naravno da možeš uploadati fotku (koja nije prevelika, ali ove nisu)
iLeo, daj malo više detalja. Opiši potanko korak po korak što si napravio, napravi screenshotove da vidimo kod svakog koraka što se dogodilo i uploadaj te screenshotove na dropbox kao i ranije, dok ne vidimo zašto ti ne radi upload slika.
Koji browser koristiš?
05.01.2019 | 12:45
To znači da mogu sliku s kompa uplovdati tu na forum ? Ajd napiši kako, da se ne gnjavim s tim hostovima, jer nakon nekog vremena, godinu ili više oni te slike izbrišu, pa se ne vide na nekim starijim postovima na forumu.
05.01.2019 | 13:07
smayoo kaže:
Kad uklikaš "odgovori" ispod ovog posta, ispod polja gdje tipkaš tekst imaš malo bijelo polje za odabir slike. Klik u njega, odaberi fotku i onda klik na UMETNI za ubaciti je na mjesto u tekstu gdje ti je kursor.
05.01.2019 | 13:11
Znači to je to, ty smayoo

Screenshot2019-01-05at13.10.32.png
05.01.2019 | 16:06
Nnč
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 37 minuta
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO