ibook 12\"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ibook 12\"

07.12.2006 | 22:47
Pozdrav,
odlucio sam si priustiti jedan ibook sa 12\" ekranom, buduci da nemam para za novi macbook.
Zanima me, ako mi netko moze reci kakva su iskustva u vezi tog laptopa, npr. kakav je ekran, brzina,robusnost,baterija... Vidio sam na ebay-u da su dosta povoljniji ibook-ovi iz 2004 znaci oni sa procesorom od 1.2 ghz, pa me interesira ako bi bilo problema sa prosirivanjem memorije, npr. kad bi u njega ugradio memoriju SO-DIMM DDR PC333 ili vise takta? I ako netko mozda zna dali ce se na njemu moci pokretati leopard.

HVALA
08.12.2006 | 01:14
Bok Mare, eto ja ti imam taj laptop odnosno iBook, ali je moj nešto veći i nešto sporiji, naime radi se o modelu 14\" na 1Ghz. Laptop je dobar i lijep, doduše neznam što ćeš s njime ali jedno moraš znat, za igru nije, osim ak te baš ne interesiraju neke starije igre ili one koje zahtijevaju manje reseursa ( ok, Warcraft, Call of duty, Medal of Honor i još neke ćeš moči vrtiti), što se tiće proširenja ja sam na svog stavio dodatnih 512 megi i to ga je dodatno ubrzalo. Bateriija traje oko 3,5-4 sata ovisi o konekciji (nekad i više), kad surfam ”preko” airport kartice onda batrija traje još duže. Neznam dali će se Leopard vrtiti na njemu.
Sugestija: probaj pogledati Powerbook, ima dodatne portove, a nebi trebao bitno odskakti cijenom, a ako baš želiš kupiti iBook ja ga baš slučajno prodajem
pozdrav
08.12.2006 | 07:03
Ma ne treba mi za igrice, tako sta se toga tice nema beda. 14\" laptop mi je jednostavno prevelik. Hvala na ponudi, ali pred nekoliko dana sam upravo prodao jednog 14\" PC laptopa. U biti treba mi za po \"putu\", koristio bi mi za net, office i sl. stvari. Pa ako mi mozes rec kako se ponasa u takvim aplikacijama?
  • EuCryL
  • Posjetitelj
08.12.2006 | 20:10
Bit će ti sasvim dovoljan za te zadatke.. 12\" G3 na 600mhz sa 384 rama star 4 godine (zar je već toliko prošlo?!) i dalje sasvim solidno obavlja taj posao pod Tiger.. Gospođa prek njega vrti mjuzu, divxe, dvde, surfa bespućima interneta i office kad smo na putu..

p.s. a kad se sjetim return to castle wolfenstein i Oni kak je vrtio \"ko lud\".. fakat sam se naigrao na njemu..
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
10.12.2006 | 03:09
rkrosl: ako baš želiš kupiti iBook ja ga baš slučajno prodajem

Hajde mi pošalji cijenu na PM. Koja godina 2003/4 ?
I probaj da cijena bude primamljiva...
11.12.2006 | 00:39
sizunic je napisao:
I probaj da cijena bude primamljiva...

Ajde ti meni pošalji ponudu i pokušaj biti izdašan
  • EuCryL
  • Posjetitelj
11.12.2006 | 18:07
A zašto na PM?

dajte da lurkamo
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
11.12.2006 | 19:51
EuCryl: dajte da lurkamo

Zašto, jel se možda gospođa želi rješiti svog iBooka G3 600 ?
11.12.2006 | 21:57
ima jedan g3 900 ovdje
11.12.2006 | 22:11
shlomo je napisao:
ima jedan g3 900 ovdje

how much ?
12.12.2006 | 19:53
2k
  • EuCryL
  • Posjetitelj
12.12.2006 | 20:30
sizunic je napisao:
[

Zašto, jel se možda gospođa želi rješiti svog iBooka G3 600 ? ;) :blush:[/quote]

NIKADA!!

Makar, ako se odluči, morat ću ja otkupit jer on ne ide iz obitelji..
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
13.12.2006 | 00:32
shlomo: 2k

12\" ?
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
13.12.2006 | 00:35
EuCryL:
NIKADA!!
Makar, ako se odluči, morat ću ja otkupit jer on ne ide iz obitelji..

Valjda će ti dati...
13.12.2006 | 06:24
sizunic je napisao:
shlomo: 2k

12\" ?

!
  • Sin
  • Korisnik
  • 17
13.12.2006 | 14:16
shlomo: !

E još da je samo neki blagdanski popust...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 38 minuta
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi