Eksterna zvučna kartica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Eksterna zvučna kartica

22.08.2006 | 07:03
Kolko dođe i koja bi bila najjeftinija eksterna zvučna za macintosha?
22.08.2006 | 07:38
nisi se izjasnio koja, USB ,FW, PCI ili nesto trece, no isto tako ne znamo o kojem macintoshu je rijec.
naime, imam nesto u bookmarku, sto bi ti moglo pomoci.

firma je u zg, solidne cijene ;

USB kartice ;
www.provox.hr/audio/ProizvodPodPodKat.as...p;amp;IDPodPodKat=35

FW kartice :

www.provox.hr/audio/ProizvodPodPodKat.as...p;amp;IDPodPodKat=36

za ostale uredjaje pregledaj cijelu stranicu...

pozdraf!
22.08.2006 | 08:43
Treba mi externa zvučna da bi mogao snjimat prek mikrofona ili prek gitare nešto na maca. Imam mac minija. Onaj imic mi izgleda dobro ali se dugo čeka. Treba mi externa usb kartica.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 00:58
iMiic od griffina, ono malo okruglo srebrno sa usbom (ako na to misliš) mi stoji u jednom ruksaku i skuplja prašinu (jer ruksak ne dihta dobro).. ako ti treba, javi..

samo nemoj očekivati vrhunske rezultate sa time..
23.08.2006 | 03:14
Za koliko bi ga prodao? ja bi ga koristio za snimanje gitare.
23.08.2006 | 03:24
www.provox.hr/audio/proizvod.aspx?IDProizvoda=1480

najtoplije preporuke

ne sumnjam u ine dodatke sa predznakom \"i\" no kod gitare zna bit problema radi visoke impedancije pickupa, stoga, uzmi ovo, plug&play.
  • tgrabar05
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 04:20
Ekipo,

Kad ste već kod toga...

Imam recimo bend i želim neki uradank snimit.
Znači da svi sviraju odjednom, a posebno miksam svaki instrument u GarageBandu ili Logicu.Koja je najrentabilnija opcija???

PozdraV
23.08.2006 | 05:36
jel samo ja vidim svoje postove ili ?

uglavnom, pogledajte linkove koje sam ranije naveo. Da bi lakse izabrali karticu koju trebate, morate znati bar broj kanala (instrumenata) koji snimate.
Najcesce su visekanalne kartice skuplje, no samim time dobije se i neka kvaliteta jer gamerima i prosjecnim korisnicima kartice sa 8 ili vise ulaza nisu namjenjene.
Jedino na sto je jos potrebno obratiti pozornost je da li se snimaju akusticki ili elektricni instrumenti, jer neke kartice nemaju dovoljno dobra mikrofonska predpojacala, niti balansirane ulaze, pa pazljivije citat karakteristike i opis uredjaja da se poslije ne razocarate....

ako vam i dalje nije jasno, opisat cu vam od a-z sve, samo navedite detalje oko snimanja, al ono...do trzalice
23.08.2006 | 06:44
Koliko bi me zadovoljio imic kada bi ja zvuk šlepao iz pojačala? Imam maršala avt 50. E sad pošto sam glazbenik zanjima me. Koju gitaru imap i koje pojačalo... Koji setup?
  • User
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 17:29
Mene zanima visekanalna zvucna za drugu namjenu. Naime, htio bih na MacBook spojit 2 ili 4-kanalnu mixetu u svrhu DJ-inga. Koje mi zvucne preporucate? Cijena sta optimalnija, dakle dobar omjer ulozeno-dobiveno a da nije skupo opet
  • EuCryL
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 18:08
krugoval je napisao:
Za koliko bi ga prodao? ja bi ga koristio za snimanje gitare.

Posto je skupljac prasine, vrlo rado ti ga proslijedim pa da bude koristan.. Makar, terbao bi razmisliti da uzmes nekaj kvalitetnije..

ak si za, javi se na dijete na đi mejlu pa se dogovorimo
23.08.2006 | 20:10
User je napisao:
Mene zanima visekanalna zvucna za drugu namjenu. Naime, htio bih na MacBook spojit 2 ili 4-kanalnu mixetu u svrhu DJ-inga. Koje mi zvucne preporucate? Cijena sta optimalnija, dakle dobar omjer ulozeno-dobiveno a da nije skupo opet

jedno vrijeme je bila za to zgodna Maya 44USB, no nema je trenutno u hr. ducanima
www.audiotrak.co.uk/music_production/maya44usb/maya44usb.shtml

znaci za Traktor DJ Studio ili nesto slicno, ova kartica ubija
  • User
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 21:13
Vrlo lijepo ali i vrlo nedostupno heh... Znas mozda za neku koja se moze narucit unutar nasih granica?
24.08.2006 | 19:11
User je napisao:
Vrlo lijepo ali i vrlo nedostupno heh... Znas mozda za neku koja se moze narucit unutar nasih granica?

za djing sa powerbookom.
i ja to mislim uzet za naseg pb.
bilo je na vemilu pristojno rijesenje.
cekaj da nadjem...
nema niceg?
mi smo gledali mozda cak i mayu za 700kn.

iz cega bis vrtio ? traktor?
javim ako nadjem...
  • User
  • Posjetitelj
25.08.2006 | 06:53
kamenui je napisao:
za djing sa powerbookom.
i ja to mislim uzet za naseg pb.
bilo je na vemilu pristojno rijesenje.
cekaj da nadjem...
nema niceg?
mi smo gledali mozda cak i mayu za 700kn.

iz cega bis vrtio ? traktor?
javim ako nadjem...

Meni bi trebalo za MacBook, dakle nesto sta je UniBin. Traktor jos nije UniBin ja mislim pa on ne bi mogao posluzit. Nije problem to sta nije za Intel jer vjerujem da bi sasvim dobro radio i pod emulacijom, ali negdje sam procitao da ima drugih problema s kompatibilnoscu.

S druge strane, dobio sam ludu ponudu danas za 2 belt-drive gramofona koja ce me kostat ko prosjecna poluprofesionalna zvucna stoga je odluka jasna... Naravno, nije neka kvaliteta ali za kucnu praxu ce dobro doc.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, Riba, rusty, Sarek, tino1, Tomek, zvone, Anonimci (445)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.12 Seconds

Provided by iJoomla SEO