Logitech S 530 Laser for Mac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Logitech S 530 Laser for Mac

21.08.2006 | 20:51
Jel mozda netko ima iskustva s ovim kompletom tipkovnica + mis.
Evo i link:
www.logitech.com/index.cfm/products/deta...2162,CONTENTID=11420

Citao sam malo po netu recenzije, i jos uvijek neznam dal valja ili ne neki vele da je super a drugi opet potpuno suprotno.
Pitam jer sam prije na PC-u imao Logitech Desktop pa bi mi i mozda odgovaralo.
21.08.2006 | 21:53
Meni se sviđa... da kupujem tastaturu i misha, najvjerovatnije bi uzeo, ako nije preskupo, naravno... Inače koristim logitechove miševe i super zadovoljan sam s njima... Osim sa Mx 900 koji je blootooth, al cradle na macu ne radi ko BT hub, pa ću ga upariti sa laptopom. Fali mi najme tipka za nazad na mišu...
22.08.2006 | 09:38
Morao bi prvo isprobati ali vjerojatno cu uzeti. Cijena mi se ne cini previsoka, 600kn.
Ja sam imao na PC-u bas taj MX900 i meni je mis bio odlican. A ovaj koji dolazi sa S530 mi se cini jos i bolji. A i dizajnom se uklapa
24.08.2006 | 18:34
Evo jucer mi stigla tipkovnica i mis, i stvarno je ovo odlicna kombinacija. Mogu samo toplo preporuciti
15.02.2007 | 19:53
Zanima me da li jos netko ima iskustva sa ovom tipkovnicom i misom?
Koliko traju baterije? Da li ima nekih problema?
Sve mi je na novom iMacu odlicno osim Mightya koji je blago receno cudan i tesko da cu se naviknuti na njega. Instalirao sam i onaj USB Overdrive pa ga barem mogu malo ubrzati jer su mi one systemske max vrijednosti spore.
Mozda bi uzeo i samo misa ali neznam koji dobro rade na Macu a i cijena ovog paketa mi se cini jako dobra jer je inace samo posteni mis toliko.
15.02.2007 | 20:52
MoschuS je napisao:
Zanima me da li jos netko ima iskustva sa ovom tipkovnicom i misom?
Koliko traju baterije? Da li ima nekih problema?

ja doma koristim komplet cca mjesec dana, pa baš i nemam neko iskustvo s baterijama... no, ukoliko se baviš grafikom, ili treba ti miš visoke rezolucije - zaboravi s530. jednostavno nije dovoljno precizan.
15.02.2007 | 21:07
2 Wizzy: Kakav je mis u usporedbi sa Mightyem? Zapravo jesam graficar ali posto mi je to masina za po doma onda mi to nije toliko bitno a u firmi na pcu imam mx1000 lasera i to je stvarno odlican mis.
15.02.2007 | 21:50
MoschuS je napisao:
2 Wizzy: Kakav je mis u usporedbi sa Mightyem?

bolje leži u ruci, bolji mi je scroller (malo mi je mightyjeva kuglica premala, pa s njom nisam najsretniji), ok mi je što je teži - no, poprilično je neprecizniji...

na poslu koristim mx510, i s njim (kao ni sa mx1000) ga nema smisla ni uspoređivati.

btw, ponašanje miša pod windozama i pod osx-om se podosta razlikuje. ja sam navikao na mac, pa mi je mighty ok (osim ergonomije i premale kuglice).
15.02.2007 | 22:02
wizzy je napisao:

poprilično je neprecizniji...

Onda mislim da nista od toga.
Kojeg misa bi onda preporucili da radi na Macu? Mislim znam da vise-manje svi rade ali da mogu konfigurirati sve gumbe tj. da ima drivere za Osx?
15.02.2007 | 22:08
MoschuS je napisao:

Onda mislim da nista od toga.
Kojeg misa bi onda preporucili da radi na Macu? Mislim znam da vise-manje svi rade ali da mogu konfigurirati sve gumbe tj. da ima drivere za Osx?

mx1000

ja koristim mx510 na macu, i potpuno je konfigurabilan ( tinyurl.com/2yhp5 )
15.02.2007 | 22:21
wizzy je napisao:

mx1000

ja koristim mx510 na macu, i potpuno je konfigurabilan ( tinyurl.com/2yhp5 )

I ja mislim da ce biti ili mx1000 ili ovi noviji Revolution mx
hvala!
16.02.2007 | 00:30
wizzy je napisao:jednostavno nije dovoljno precizan.[/quote]
Jako puno radim u Photoshopu i meni je dovoljno precizan
16.02.2007 | 00:40
strija je napisao:

Jako puno radim u Photoshopu i meni je dovoljno precizan

tja, očito imamo različite prohtjeve...
ja, ionako, za ps koristim tablet.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 dana, 14 sati
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.50 Seconds

Provided by iJoomla SEO