HP officejet 7612
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HP officejet 7612

21.12.2016 | 06:28
Danas (20.12.2016) mi je crkla glava na HP officejet-u 7612 (baš kad mi najviše treba). Garancija mi je istekla 17.12.2016. Možeš mislit radio je točno jednu godinu! Popravka je skuplja od novog! Tipičan slučaj planirane obsoleszenzije. Mogli su nam barem dati da nam rade 2 godine.
Kupujte Canon!!
21.12.2016 | 12:30
Ako imas dnevni print tada je Epson odlican. NjihovI CISS printeri su dobri, jedino se glava stopa ako stoji. Treba je cistiti. Ja imam L310, kucni i dobro radi. 4 boje i dobio dodatne 2 ftasice crne. To budem trosio godinama. Fotke su prihvatljive.
21.12.2016 | 15:14
Izmijenjao sam xy printera raznih marki i vrsta od laserskih preko ink jet i sad sam se skrasio već 4 godine s HP p1102 i stvarno je odličan, malen, brz, štedljiv i dugo traje boja koja ne mora biti originalna nego zamjenska i jeftina je a isto izgleda moram priznati stvarno sam prezadovoljan. Ima isti takav samo model s wifi i nešto je skuplji. Tako da sve pohvale za ovog
21.12.2016 | 15:31
+1 isto za 1102W (wifi). Radi od 1. dana ko urica.
21.12.2016 | 18:40
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.
21.12.2016 | 22:20
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.
22.12.2016 | 06:35
smayoo kaže:
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.

Hvala, ali snašo sam se već i isprintao.
22.12.2016 | 06:42
songoku kaže:
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.

Nemam pojma. Šta bi se to moralo paziti kod printera? Stavljao sam samo njihovu boju. Printao papir ponekad koju sliku, ima li još šta da sam mogao ja pogriješiti? Seronje naprave tako da ti crkne! Nosio sam tamo gdje sam kupio, Ventex Rijeka, i oni mi rekli: ”žao nam je, ali”. Sve su to šibicari, moj brate.
22.12.2016 | 14:32
Moras biti uporan, uvijek ce te trgovac pokusati otkantati. Nema tu nikakvog "ali", svi mi moramo postivati zakon. Sad da li djelatnici mozda nisu potpuno upoznati sa zakonom, ili to rade unatoc da te zahebu ne znam, i u tu raspravu ne bih zelio ulaziti. Zakon o potrosackim pravima (koji je naravno uskladjen sa EU regulativom), jasno kaze da je dvogodisnje besplatno jamstvo osnovno potrosacko pravo i ako se roba koju ste kupili u EU-u pokaže neispravnom, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je bilo prikazano u oglasu, prodavač vam je mora besplatno popraviti ili zamijeniti, ponuditi vam sniženu cijenu ili puni povrat novca. Ukoliko prijavljujes nesipravnost vise od 6 mjeseci nakon kupovine, jedino sto trgovac moze traziti od tebe je dokaz o neispravnosti uredaja, koji ti moze izdati ovlasteni servis (znaci trosak s tvoje strane ne bi smio prelaziti cijenu dijagnostike ovlastenog servisa).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 6 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, skunic, tino1, VanjusOS, Anonimci (572)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO