HP officejet 7612
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

HP officejet 7612

21.12.2016 | 06:28
Danas (20.12.2016) mi je crkla glava na HP officejet-u 7612 (baš kad mi najviše treba). Garancija mi je istekla 17.12.2016. Možeš mislit radio je točno jednu godinu! Popravka je skuplja od novog! Tipičan slučaj planirane obsoleszenzije. Mogli su nam barem dati da nam rade 2 godine.
Kupujte Canon!!
21.12.2016 | 12:30
Ako imas dnevni print tada je Epson odlican. NjihovI CISS printeri su dobri, jedino se glava stopa ako stoji. Treba je cistiti. Ja imam L310, kucni i dobro radi. 4 boje i dobio dodatne 2 ftasice crne. To budem trosio godinama. Fotke su prihvatljive.
21.12.2016 | 15:14
Izmijenjao sam xy printera raznih marki i vrsta od laserskih preko ink jet i sad sam se skrasio već 4 godine s HP p1102 i stvarno je odličan, malen, brz, štedljiv i dugo traje boja koja ne mora biti originalna nego zamjenska i jeftina je a isto izgleda moram priznati stvarno sam prezadovoljan. Ima isti takav samo model s wifi i nešto je skuplji. Tako da sve pohvale za ovog
21.12.2016 | 15:31
+1 isto za 1102W (wifi). Radi od 1. dana ko urica.
21.12.2016 | 18:40
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.
21.12.2016 | 22:20
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.
22.12.2016 | 06:35
smayoo kaže:
Ja svima koji printaju ozbiljnije količine savjetujem - najam printera. Naravno, ne kod bilo koga, nego kod nekog tko taj posao radi ozbiljno i profesionalno. U Rijeci svakako mogu preporučiti Tehnocopy.
Tino, što god trebaš isprintati, dođi do mene, to ti je 5 min vožnje. Imaš color laser A3 ili A4. Ako je neka drama količina (stotine stranica) platiš koliko mene košta i to je to. U petak ujutro putujemo pa, ako ti je hitno, dođi svakako sutra.

Hvala, ali snašo sam se već i isprintao.
22.12.2016 | 06:42
songoku kaže:
Zar nema HP kompaktnu glavu koja se mijenja sa ink cartridgeom? Mislim da sam negdi cita da se takvim necim hvale.

Btw. sto kaze servis? Jel tvoja greska, zbog nacina koristenja(tj. nekoristenja), ili jednostavno otislo? Ako je ovo drugo, nosi nazat di si kupio na Consumer Law Claim. (Pod pretpostavkom da imas racun). Osim ako je kupljeno na firmu, onda moze u smece.

Nemam pojma. Šta bi se to moralo paziti kod printera? Stavljao sam samo njihovu boju. Printao papir ponekad koju sliku, ima li još šta da sam mogao ja pogriješiti? Seronje naprave tako da ti crkne! Nosio sam tamo gdje sam kupio, Ventex Rijeka, i oni mi rekli: ”žao nam je, ali”. Sve su to šibicari, moj brate.
22.12.2016 | 14:32
Moras biti uporan, uvijek ce te trgovac pokusati otkantati. Nema tu nikakvog "ali", svi mi moramo postivati zakon. Sad da li djelatnici mozda nisu potpuno upoznati sa zakonom, ili to rade unatoc da te zahebu ne znam, i u tu raspravu ne bih zelio ulaziti. Zakon o potrosackim pravima (koji je naravno uskladjen sa EU regulativom), jasno kaze da je dvogodisnje besplatno jamstvo osnovno potrosacko pravo i ako se roba koju ste kupili u EU-u pokaže neispravnom, ne izgleda ili ne funkcionira onako kako je bilo prikazano u oglasu, prodavač vam je mora besplatno popraviti ili zamijeniti, ponuditi vam sniženu cijenu ili puni povrat novca. Ukoliko prijavljujes nesipravnost vise od 6 mjeseci nakon kupovine, jedino sto trgovac moze traziti od tebe je dokaz o neispravnosti uredaja, koji ti moze izdati ovlasteni servis (znaci trosak s tvoje strane ne bi smio prelaziti cijenu dijagnostike ovlastenog servisa).
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 11 sati, 34 minuta
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO