Oštetili mac u servisu?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Oštetili mac u servisu?

13.01.2016 | 23:08
Da li je moguće da su u ovlaštenom servisu zamjenili gumene nogice (Rubber Feet) koje su bile ne oštećene (kao nove) sa oštećenima ili su ih u servisu oštetili?

Zapravo, predao sam u servis svoj MB u besprijekornom stanju, a dobio MB sa ogrebanim gumenim nogicama. MB je star 3 mjeseca i izgleda besprijekorno tj. kao da je upravo izvađen iz pakiranja. Siguran sam da oštećenje nije došlo sa moje strane.

Znadem da će neki misliti da sitničarim ali mi je žao MB. Imate li kakva iskustva do sada? Ili savjet?
14.01.2016 | 01:11
Nisam čuo za sličan slučaj. Koji servis je u pitanju?
14.01.2016 | 10:13
Kako možeš biti siguran? Pa na tome laptop stoji, dakle uvijek su izložene.
14.01.2016 | 13:33
dpasaric: pošaljem ime servisa na pm
smayoo: mogu biti siguran. čistim ga jednom tjedno i poznajem svaki mm. prije servisa nisu bile izgrebane.
14.01.2016 | 23:45
Jesi im nešto natuknuo vezano za to? Ako jesi a nisu odreagirali, bilo bi korektno da svima kažeš o kojem je servisu riječ. A pojedinci će odlučiti dali će ga radi toga izbjegavati ili im natuknuti da o tome inače vode računa.
Bitno je, a i za očekivati je, da češ nešto nakon servisa dobiti u boljem a ne lošijem stanju.
Smayoo....moj lak na autu je nakon 7g u boljem stanju nego na nekom novom. Što je, vjerovao ili ne, moguće. Tko vodi brigu o stvarima, one mogu mjesecima/godinama izgledat kao što su izgledale prvog dana. Ja recimo imam bolest da svaku točku na autu znam....kad, gdje i od koga je nastala.
Kako čovjek ima fetiš na nožice macbooka, ja imam na detailing auta.
14.01.2016 | 23:58
Blago meni. Kako je meni u životu lijepo...
15.01.2016 | 00:16
Vidiš, koje silne brige imamo!
15.01.2016 | 00:34
JOHN: nisam im još ništa rekao, niti imam namjeru. mene su kao klijenta izgubili. ne želim javno govoriti o kojem je servisu riječ pa ću ti poslati poruku na pm, kao i svima koji to zatraže.
15.01.2016 | 07:26
Nažalost, to ih neće baš pogoditi, niti ti imaš baš nekog velikog izbora drugih servisa. :/
S druge strane, da im se požališ, možda bi ti ih zamijenili.
15.01.2016 | 11:25
Daj sliku, a ne rijeci!
15.01.2016 | 11:33
Jel ovo tema neka zajebancija ili vi ozbiljno pricate o tockicama na automobilima, i ostecenm gumicama na laptopu?

Ja NIKADA u zivotu ne bi kupio niti jednu stvar da joj budem rob. Stvar sluzi meni, jer sam je kupio svojim novcem, a ne da ja nju glancam i trljam 24/7. Smijesno
15.01.2016 | 11:44
Dok dotični ne stavi slike, ne znamo o čemu se tu radi
15.01.2016 | 12:27
drlovric kaže:
Jel ovo tema neka zajebancija ili vi ozbiljno pricate o tockicama na automobilima, i ostecenm gumicama na laptopu?

Ja NIKADA u zivotu ne bi kupio niti jednu stvar da joj budem rob. Stvar sluzi meni, jer sam je kupio svojim novcem, a ne da ja nju glancam i trljam 24/7. Smijesno

Alo, detailing je svojevrstan hobi dosta raširen po cijelom svijetu. Lovriću, ne pratiš trendove.

A neki se znaju interesirat i zbog drugih sudionika.
15.01.2016 | 12:41
drlovric: ne bi bio problem da sam ja oštetio, ali mi nema smisla da moju stvar netko ošteti u servisu. mislim da će se većina ljudi ovdje složiti sa tim.

nekome je lokal sredstvo sa kojim zarađuje novac, a meni je to komp. netko čisti svoj lokal svaki dan, a ja svoj komp jednom tjedno. ako je to definicija roba onda se slažem sa tobom da sam rob.

thx na svim odgovorima.
15.01.2016 | 21:42
Svakako se slažem da nije OK da ti netko svojom nepažnjom i nemarom ošteti tvoju stvar koju si mu povjerio na popravak. Kažem samo da nije razumno sad, kad ti je već to tako bitno, njima tamo ne reći ni riječ o tome.
16.01.2016 | 13:57
Definitivno te razumijem po pitanju opcije da neko osteti tvoju stvar,ali nozice(cepove na kojim mac stoji)to definitivno ne kontam.Ja radim servis preko 20God. i naravno da se trudim da nista ne ostetim. Vjeruj da mi neko dodje i kaze kako sam mu napravio parnicu na cepu iskreno nisam siguran kako bi reagovao.Jedino sam siguran da u moju radnju nebi vise usao. Druze spusti se na sto,pomjeri....Moze doci do "ostecenja"i to razumijem ali toliku sitnicavost nikako. To bi bilo jednako da John odvuce automobil u servis na zamjenu ulja i da napadne majstore jer su mu isprljali gume sa donje strane.Opustite se,nije vrijedno nerviranja.Kako kaze dr.lovric rob stvari je grozna stvar
16.01.2016 | 14:56
saint: da ti pojasnim u koliko nisi razumio, stvar je u principu a ne sitničavosti.

još jednom hvala na svim odgovorima.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 10 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, drlovric, Riba, skunic, Anonimci (4607)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.04 Seconds

Provided by iJoomla SEO