imam navedeni mac sa PCI slotom verzija 2.2 . imam extra karticu PC/Mac kompatibilnu verzija 1 (bez extra 10-ak pinova/ klasika PCI) i htio bi je koristit na tom macu.znaci sve kompatibilno.znam polemit kablove,nigdje se ne navodi incopatibility i to je to.treba radit.iskustva anyone?imam i apple service manual (oba manuala/general + specific) i nigje se ne navodi da neke PCI kartice ne sljakaju na to macu.vec imam jednu PCI/serialATA2.2 ustekanu i radi ko san.je stavio netko kompatibilnu klasika PCI kraticu na mac G5 ?
Elem, ja stavio Miglia PCI kartu (tv tuner) u G5 i radi ok. Bez ikakvog lemljenja i dr. Stroj je inače rev A. A btw. mislim da u manualu od kompa imaš napisano šta i kako sa PCI karticama.
Mislim da je u ovom slučaju dosta bitan način postavljanja pitanja ... Ja i dalje naime ne shvaćam što je pjesnik htio reći ...
A PCI 2.2, 2.1 i 2.0 specifikacije su lijepo objašnjene na netu ...
pitanje glasi: da li je samo razmak izmedju pinova i slota na PCI kartici model 1.x jedini razlog da se ne moze ukpocati u slot model 2.2 ako su svi ostali parametri ispunjeni? ako je lemilica u ruke i rock on.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva