Na mac miniju koristim eyeTV Hybrid USB, a s njim dođe eyeTV 3 program s aktivacijskim kodom koji može i snimati TV programe. Isprobano i koristim povremeno.
Prethodni USB TV koristim povremeno jer na dnevnoj bazi koristim Elgato Tivizen WiFi koji se spoji na kućnu mrežu pa se TV program s njega može gledati na iPhoneu i iPadu uz pomoć besplatne aplikacije ili na Macu s eyeTV 3 programom koji u tom slučaju treba dokupiti. No, Tivizen više nije dostupan jer sad prodaju novi model eyeTV-W
Ja koristim AverTv usb tv karticu na koju se nakači antenski priključak.
Malo veči usb stick ništa preveliko.
Dolazi sa svojim softwareom koji omogučava snimanje tv programa.
Koristim ga od 2010 bez ikakvih problema.
@Law - kako si našao drivere za Mac za taj model, nigdje ne piše da ima drajvere za Mac?
Nisam trebao nikakve drivere, EyeTv ga je prepoznao sam po sebi, možda EyeTv sadrži drivere. Pošto nema neki bolji software od EyeTv gledao sam koji hardware podržava i ovaj koji sam kupio je pisalo da podržava. Mislim da s nijednim Terratec USB tunerom nećeš imati problema.
Evo i jednog mog pitanja. Imam video karticu tj USB Gigabyte GA-U8000 koju sam koristio na windows platformi. Nigdje ne vidim da ima podrsku za OS X. Sta vi mislite dali bih ja to kako uspio upogoniti da radi ili ne. Probao sam ju ustekati u USB ali se nista ne desava. Dali bi sa tim EyeTv 3 softverom proradila. Mislim pitam ako tko mozda ima iskustva da ne skidam bez veze ako nema sanse da proradi.
@dxdandy: Nećeš znati dok ne probaš. S mojim USB tunerom su došli samo windows driveri, spojio sam ga sam mac-om i ništa se nije desilo. Pokrenuo EyeTv, on je prepoznao USB tuner i televizija radi. Ništa te ne košta probati.
poanta je gledanje i snimanje, po mogućnosti, ali ako bih morao birati, važnije bi mi bilo snimanje.
ja sam na Bnetu pa mi treba hibridni model jer je kabelska u pitanju.
@FINN
Ja koristim isti takav i koliko sam uspio vidjet u uputstvima, može skenirati samo DvB-T koji ti se nudi kad izabereš zemlju(HR).
Nigdje nevidim mogučnost kablovske tv.
Inače može snimati program tv i radia.
Ja ga koristim duže vrijeme i za ovo što je napravljen služi jako dobro.
u nedostatku bilo kake Tv kartice,nije losa ni opcija gledanja ExYU kanala preko odredjenog addonsa za XBMC/Kodi....
koga zanima ,kako neka isprati ovaj Video....,a slika ispod jedan od kanala sa vase televizije...
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima