Bok ljudi
Trebao bih spojiti dva monitora na MBA 13 i gledam kaj je najjednostavnije rjesenje.
Googlajuci sam nasao na ovo store.apple.com/uk/product/HFA82ZM/A/elg...ems-thunderbolt-dock
pa bi jedan monitor spojio preko thunderbolta a drugi preko hdmi.
al mene muci kak to da ne postoji obični thunderbolt na 2 thunderbolta ili nekaj tome slicno?
Pomagajte ako znate.
Stariji MAC-ovi nisu mogli gurati dva monitora kroz TB. Od MacBook Air (Mid 2012) to ide (tako barem veli (Mactracker), tako da tvoj bude mogao progurati kroz TB lavac dva monitora. Samo je pitanje koje rezolucije. Da li 2 x 2560*1600 ili neka manja.
Ako ti se baš troše novci imaš ovako nešto: www.ilounge.com/index.php/mac/entry/matr...alhead2go-digital-me
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva