Powerbook 17\"
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Powerbook 17\"

20.01.2006 | 22:31
evo,konačno pisijaš kupuje maca,odma grlom u jagode,pa powewrbook 17\"

jel zna ko dal mx510 radi sa os-x om,a ako neradi dal ću dobit mighty mouse sa laptopom(poslao sam mail mac galeriji,odgovor očekujem ujutro)?

to bi bilo to zasad,vidimo se u mac vodama
20.01.2006 | 22:36
Nix,
sad su izašli kompovi sa intelom pa pričekaj da se situacija malo slegne.
Kod Applea ti je najbolje ono kaj dobiš s njim (staviš si jos RAM-a).Kaj će ti 17\"?
Kupi ga vani.
20.01.2006 | 22:57
nisu izašli kompovi sa intelom(izlaze 6.6.06,zanimljiv datum,jelda ,niti kanim imat intela u mac-u,intel je (trenutačno)loš i na pc tržištu tako da nemam baš povjerenja u njega,kupujem ibm dok ga ima
ram će bit 2 gb,stroj dolazi izvana,unutra je još i 100gb hdd@7200 umjesto 120@5500 a 17\" mi je taman za u krilo i dvd u super drive
20.01.2006 | 23:02
Tomo, mislim da si malo fulo temu, no dobro...
Gospon Pingvin, nemaš beda, sve najnormalnije radi tj. rade po defoultu ljievi i desni klick te scrol, a za uspješno funkcioniranje ostalih gumbiju trebaju ti Logitechovi driveri, tj. Logitech control centre i onda možeš namjestiti i scroll click (srednji gumb), ako ti recimo treba za Maya-u ili slično, a isto tako možeš iskonfigurirati ostale gumbe po želji.. pa čak i pokretanje dashborda, exposea, jabuka+tab switch (na pc-ju ctrl+tab) itd itd...
Jedini logitechov miš koji ima malo problema na macu, iako nije direktno vezano z njega je MX 900 (on radi savršeno ako imaš BT ugrađen u komp) je taj da nema drivera s logitechove strane za taj miš, pa dock ne može služiti kao BT hub za ostale uređaje.
Ja inače osobno koristim MX700 i MX 900 i zadovoljen sam... Naviko sam se na logitecha i mighty mouse mi nekako ne paše, no to je stvar osobnog izbora.
MM češ dobiti sa laptopom uz nadoplatu od 500 kn /šala - al mislim da se MM ne isporučuje sa laptopima, no moga bih biti u krivu/

All in all... Dobrodošao u Mac zajednicu
20.01.2006 | 23:06
ups... sad sam pogledao korisnički profil i skužio da se McPingvin zove Nix... Sorry Tomo..
McPingvin, iako nije moj posao, al sam nešt dobrog raspoloženja, preporučam da promjeniš svoj profil u stvarno ime... Stvar tolerancije i poštovanja i jedno od pravila Jabučnjaka, inače... Nova registracija itd itd...
20.01.2006 | 23:06
alt+tab je za mjenjanje windowa,ali nvm.

drago mi je da će logitech raditi,na njihovoj strani nisam našao drivere za maca(select you'r platform: xp,xp64bit,2k,nt,98...a os-x?!) jel kad sam primio ono kiklopoliko čudo upitao sam se kako ekipa na macu može raditi bez desnog klika nadohvat ruke
20.01.2006 | 23:09
ok,idem,ovaj nick korisitm na skoro svim forumima pa mi je navika

btw,zna ko kojeg proizvođača memorije apple ugrađuje u pb g4,kakve su specifikacije i jel ista kao i za pc laptope?
20.01.2006 | 23:10
erm,nevidim opciju mjenjanja nicka,da šaljem mail adminu i da ga zamolim da mi promjeni nick ili?
20.01.2006 | 23:12
ne znam kako nisi našo na logitechovom siteu, kad je tamo...
www.logitech.com/index.cfm/downloads/sof...ontentid=8749,OSID=9
20.01.2006 | 23:13
da ti pravo kažem,nisam našao ni mx510,samo sam našao 518 ^^

hvala :cheer
20.01.2006 | 23:14
Nije problem u nicku, već u Imenu i Prezimenu, pod korisničkim profilom --> izmjeni profil...
20.01.2006 | 23:17
evo,gotovo.

btw tomek,laptop je bto,tak da ga ustvari i kupujem vani
još da nema pdv-a...
20.01.2006 | 23:30
McPingvin je napisao:
izlaze 6.6.06

nije li to malo kasno? mogu se kupiti 5 mjeseci nakon obajvnjivanja.
ja imam MX510 i uz misa sam dobio cd na kojem se nalazi logitech center i update za center mozes skinuti sa www.apple.com/downloads/macosx/ . samo sam dodao na tipke expose sound control i warcraft battle.net iako bih volio isprobati MM. volio bih da u Rijeci ima Mac galerija jer bi volio isprobati MM i novi Intel Mac
21.01.2006 | 11:41
heh,kažem vam da će intel srozat performanse(nekoko čita pc magazine zna kako je prescot završio,a ni lga 775 nije pobrao pohvale) i ugled maca,zato kupuj ibm dok ga ima
24.01.2006 | 13:23
Ne kupujes IBM nego Motorolu... G4 U PowerBook-u je napravila Motorola, a G5 koji se nalazi u novom iMac-u i PowerMac-u je IBM-ov...
24.01.2006 | 15:45
Kad ste se dobro raspisali o PB-u nije loše da i ja postavim pitanje.
Imam PB 17\", 1.5 GHz i htio bi malo pojačati RAM sa 512 na ? MB ( ovisno o lovi ) pa me zanima gdje se u ZGB, osim u apple store-u, može kupiti malo RAM-a za moju makinu.
24.01.2006 | 16:13
Pa u biti bilo gdje... HG spot, Ve-mil...
24.01.2006 | 16:24
Znam i ja da ima tamo ali sam mislio da će netko biti malo precizniji.
NPR. uzmi tu i tu , ta ti je dobra..... dakle nešto provjereno što sigurno šljaka.
Kada već kupujem mislim da bi bilo OK da uzmem 1GB ako je uspijem negdje naći.
24.01.2006 | 16:46
Radi ti a-data v-data, transcend, samsung, hynix sigurno. Odes u ducan sa kompjuterom, uzmes memoriju, gurnes je unutra, odrvtis hardware test s dvd-a (onaj kratki, od tri minute) i ako radi kupis.
Iz osobnog iskustva, u ducanu ce bit jako sretni da ti mogu pomoc jer se obicno dive Macovima, i kako pise u kojem je slotu koja memorija i tako dalje.
Za popis provjerene memorije koja radi na datom sistemu, macsales.com pa odaberes.
24.01.2006 | 21:20
kad smo već kod motorole...odustao sam od kupnje pb-a...

ipak čekam intel,performanse su min 2x bolje,a g4 je iz 2000. godine i prodaje se po skoro istoj cijeni...

ajd intel,nemoj zajebat :/
25.01.2006 | 00:22
Vidjet ćemo.
Baš me zanima...
25.01.2006 | 00:38
Ma neće ispast loše. Valjda... ma ja mislim da će se sve ovo sredit i da će sve bit u redu. nije Jobs glup. Zna što radi... Valjda
E tomek.. Neznam dal me se sjećaš al ti si meni poslao mayu prek nixa prije kojih puno mjeseci. Hvala ti još jednom
25.01.2006 | 21:57
nesjeća te se jel te nije vidio
16.02.2006 | 22:22
Ajde kad se vec prica o PowerBooku..onda cu se pohvalit da sam zadovoljan vlasnik jednog! radi se o PB 17\" 1.67, 1.5 GB RAM-a, 100 GB HD, dalje..je sve jasno!
Laptop je pila i pol! uredno radi..zagrijavanje je umjereno! sve stvarno najbolje!
Platio sam ga 2000 eura..vani! odnosno preko e-bay-a! isplati se jakoo..mogu samo spomenuti da sam za te novce dobio laptop koji vrijedi bar duplo tolko! uz to sam kao gratis dobio i torbu Samsonit vrijednu 100 eura, dodatnu bateriju..novu sa garancijom! mislim da se isplatilo!
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 31 minuta
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO