Pozdrav, imam stari MacBook White koji bi htio spojit na Full HD LED TV i probao sam s mini DVI to VGA i mini DVI to S-video konektorima i ne radi 1920x1080 rezolucija. Pročačkao sam po netu i izgleda da mi je jedina šansa da to proradi mini DVI to HDMI konektor, jer je to jedini konektor koji ima digitalni izlaz i stvar bi trebala radit. E sad.. zanima me ima li netko da je uspio to isprobat, neka iskustva vaša i možda neka dobra duša da mi posudi/proda taj mini DVI to HDMI konektor da baš ne kupim 5 kineskih preko njuškala koji neće radit
Ne kupuj preko Njuškala, nego preko E-baya, Pay Palom. Pa, ako ti se i desi da ti netko proda nešto što ne radi, kao kupac si zaštićen. Ili će ti poslati novi ispravan adapter, ili ćeš dobiti novac natrag.
Ja isto imam taj MacBook, a mini DVI na HDMI adapter sam kupio u Linksu. Nije originalni Apple ali zasad radi bez problema... Spajao sam i full HD TV i projektor (koji nije full HD) i sve OK.
Koliko vidim taj MacBook isto ima mini DVI video output tako da bi moralo raditi... Jedino nisam siguran da li moze na vanjski monitor dati full HD rezoluciju...
Imam kod kuće Philips 24'' Full HD monitor i preko mini DVI to VGA radi na 1920x1080 bez problema. Thnx na informacijama, kupujem mini DVI to HDMI uskoro
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva