Elem, u mašini imam originalni ATY Rage Pro 128 sa 16MB, a hoću da je zamenim nekom malo jačom, ništa besno. Ima li varijanti poput GeForce 4 MX ili slabijih Radeona da su Mac kompatibilni?
Pokušaj naći polovni Radeon 8500 (ATIjev ili kakav drugi \"reference\" design), mislim da ne smije biti LE, već čisti 8500, njega vrlo jednostavno \"preflashas\" za Mac, a neće koštati više od 200 kuna. Moguće je na taj način preflashati i jače kartice, pogledaj ovdje: strangedogs.proboards40.com/index.cgi?bo...mp;thread=1111556315
Yonkis: CoffeePod - drži ga prikopčanog na punjaču, bez LowPowerModea. I što manje ga koristiti, prčkati po iPhoneu.
Yonkis: navodno prijašnja 2 updatea, 26.5.1 je već započeo pripremu indexiranja, 26.5.2 popravio bug da se update može skinuti preko non-WiFi mreže, a indexiranje može potrajati 2-3 dana, ovisi o količini aplikacija i podataka
CoffeePod: iOS27 fenomenalan. Baterija loša dok se ne indexira
ping: Kad klikneš na tipku odaberi kod iPhone DUO. Na kratko se pojavi cijena. 999.999,99 €
Yonkis: Nisu se još usaglasili koliko bubrega će koštati. 6 ili 9, a možda čak i 11.
stefanjos: jel tako tesko istyleu cijenu izbaciti za duo. haha mislim nije mi zivotne vaznosti
Borisone: Iako je puni broj, update nije tako značajan kao prošlih godina. Da nema Siri AI (za neka tržišta, ne i naše) ne bi imali o čemu pisati.
Yonkis: Hocu reći zvuk dopire do mikrofona i preko vibracija drugih površina, plastika, ne samo preko rupice od mikrofona. Vidi na 52 minuti [link]
Yonkis: Mislim da ti to neće biti dovoljno. To kao kad začepiš uho prstom, ti svejedno možeš prepoznati riječi a taj mikrofon je jaaaako osjetljiv, prepozna govor iz druge sobe.
smayoo: Imam ja, hvala ti na infomaciji. Korištenje mikrofona sam isključio u postavkama odmah out of the box, a za svaki slučaj mikrofon pokrio UHU patafixom.
Borisone: About Spotlight indexing and search results on Apple devices [link]
Miki9890: Poz! ima li smisla skinuti 26.6.1 na iPhoneu 13 mini radi spotlight indexinga? Da li je to samo za siri Ai kojeg ionako neću imati i hoće li indexirati opet kad prijeđem na 27? trenutno sam na 18-ici