Macbook white baterija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook white baterija

25.01.2014 | 12:42
Evo izgleda da mi je krepala baterija na spomenutom stroju.dok je bila na punjacu ispraznila se i komp se ugasio sada vise nece punit i nemogu uopce upaliti mb. E sad nista cudno za bateriju staru skoro 4 godine ali problem je sto nemogu na netu naci nigdje za kupiti drugu zamjensku ili orginalnu znaci radi se o unibody modelu a pretrazivao sam ebay owc i jos par stranica i osim sto na ebay imaju 2 koristene baterije nemam nekih rezultata. Ima tko prijedlog?
25.01.2014 | 13:43
A da ti nije punjač krepao, ili je u kvaru. MB bi morao raditi dok je priključen na punjač. Najprije to provjeri!
25.01.2014 | 14:22
nije nemoguce obzirom da je zamjenski.Znaci trebao bi raditi na punjacu.ok provjerit cu i to ali svejedno ako netko zna gdje kupiti bateriju jer mi javlja i battery service,da napise
25.01.2014 | 18:45
Makni bateriju (ako je moguće) i spoji komp, mora raditi ako je punjač OK.
Probaj bat naći u oglasniku (domaći ili vanjski) ili kod uvoznika (servisera Apple opreme).
25.01.2014 | 20:49
Ako je punjač zamjenski, može biti da neće raditi bez baterije (makar i potpuno krepane). JA imam takav zamjenski punjač. Kad je baterija izvađena, laptop ne radi samo s tim punjačem, a s originalnim radi.

Konjina, provjerio si na laptopbatteries.com?

Nisi baš jasno napisao koji je točno MBW, odnosno koji je točno model baterije (piše na njoj, ako nigdje drugdje) pa ti ne mogu bolje pomoći.

JE li to ova?

secure.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?pg=prod&ref=M8433GB
25.01.2014 | 23:06
www.ebay.com/sch/m.html?_odkw=&_osac...acat=0&_from=R40

Nesto od ovih si naruci. Ja od njega uzimam, dosla mi je upravo jedna za MBP 13, 101% kapaciteta, 1 cycle, identicna ko original. Sam ne znam zakaj su za ovaj MB tak skupe, ja sam za MBP platio 37 dolara i 5 shipping.
25.01.2014 | 23:08
smayoo kaže:
Ako je punjač zamjenski, može biti da neće raditi bez baterije (makar i potpuno krepane). JA imam takav zamjenski punjač. Kad je baterija izvađena, laptop ne radi samo s tim punjačem, a s originalnim radi.

Konjina, provjerio si na laptopbatteries.com?

Nisi baš jasno napisao koji je točno MBW, odnosno koji je točno model baterije (piše na njoj, ako nigdje drugdje) pa ti ne mogu bolje pomoći.

JE li to ova?

secure.l-f-l.com/cgi-bin/cp-app.cgi?pg=prod&ref=M8433GB

Smayoo, ovo je za iBook

MB unibody je jedno 5 godina mladji i ima ugradjenu bateriju.
25.01.2014 | 23:31
Ne znam napamet kako koji Macbook izgleda i kakvu bateriju ima. Trebamo točnu informaciju za koji *TOČNO* MBW se traži baterija? Jabučica, About This Mac, More info, pa pročitati Model Identifier kako piše u system profileru.
26.01.2014 | 08:50
smayoo kaže:
Ne znam napamet kako koji Macbook izgleda i kakvu bateriju ima. Trebamo točnu informaciju za koji *TOČNO* MBW se traži baterija? Jabučica, About This Mac, More info, pa pročitati Model Identifier kako piše u system profileru.

Ima samo jedan Macbook white unibody, tak da OP nije bas bio nerazumljiv. Tj. jedan dizajn, u koji onda ide ista baterija. Kao i kod MBPa 5.5 i 7.1 (mid 2009 i mid 2010), modeli su razliciti (cipset prvenstveno), no baterije dimenzijama iste. Tako je i ovdje. 2009 ima 60 Wh, 2010 63.5 Wh. No kako obje rade u bilo kojem modelu, bolje uzeti ovu jacu. Tako sam i ja u MBPu 2009 60 Wh zamijenio sa 63.5 Wh bez problema prije par godina.

Sad sam malo to gledao, zgodno je kolko je donijela promjena u nezamjenjive baterije. U slucaju MBa, Alu unibody 45 Wh, plastic/alu(MBP) unibody 60 Wh. U slucaju MBPa 15'', late 2008 50Wh, mid 2009 73 Wh.
26.01.2014 | 14:01
Ali ja ne znam sve modele maca napamet. Znam ih samo pronaći u Mactrackeru po model ide tifier ili po godištu modela.
No, kad već točno znaš što čovjeku treba, pomozi mu onda naći bateriju. Meni je to najlakše po oznaci modela (Annnn), ali ti ocito znas i bez toga.
26.01.2014 | 15:08
@lukarak ja tražio na eBay ali ovo nisam našao.hvala. Čak i nije toliko skupo koliko sam očekivao. Koliko si ti čekao isporuku ?
@ smayoo model je A1342 ako si na to mislio . A sad ću pogledat na laptopbatteries
Hvala svima na odgovorima šta bi bez vas
26.01.2014 | 15:12
Dobro, a jesi li pokušao naći drugi punjač , kao prvo?
26.01.2014 | 15:50
@jzelko sutra ću vidjeti jel do punjaca ali svejedno mi javlja grešku na baterije tako da svejedno moram mjenjati bateriju
26.01.2014 | 20:13
smayoo kaže:
Ali ja ne znam sve modele maca napamet. Znam ih samo pronaći u Mactrackeru po model ide tifier ili po godištu modela.
No, kad već točno znaš što čovjeku treba, pomozi mu onda naći bateriju. Meni je to najlakše po oznaci modela (Annnn), ali ti ocito znas i bez toga.

Sta smo nervozni....

Ja trazim na ifixitu. Najlakse je naci model.

Pomogao sam mu vec u postu prije.
26.01.2014 | 20:16
konjina kaže:
@lukarak ja tražio na eBay ali ovo nisam našao.hvala. Čak i nije toliko skupo koliko sam očekivao. Koliko si ti čekao isporuku ?
@ smayoo model je A1342 ako si na to mislio . A sad ću pogledat na laptopbatteries
Hvala svima na odgovorima šta bi bez vas

Narucio sam 31.12, doslo je 22.1. Zapravo je doslo 20.1, ali islo je na carinu jer je doslo putem svedske poste, a oni su paranoicni oko toga jer preko toga idu mobiteli za Hr. Pa su ovo otvarali, i kad su vidjeli bateriju su zakljucili da ih to ne zanima. A inace su ju mogli ocarinit. No hvataju se samo mobitela, to im je sigurna lova. Ovo je mogla bit i zamjenska, pa ne bi dobili pare
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO