Apple akcije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple akcije

25.01.2014 | 01:16
Odmah na pocetku da se ogradim od vrištanja ako mi je promakla tema i zamolim da mi se privatno posalje link na temu gdje se stavljaju obavijesti o Apple akcijama u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

... i ako nema da se ista tema formira na vidljivom mjestu.
25.01.2014 | 02:05
Nemamo takvu temu. Ako je želiš, slobodno je formiraj.
25.01.2014 | 09:34
Mozemo temu staviti samo na neko vidljivije mjesto da s vremenom ne padne, ako moze biti u rangu s faq (gdje kupiti ram, bateriju, ... i tu da budu i akcije).

Smayoo odradi to ako mozes. Thx.
25.01.2014 | 20:51
A što da stavim na sticky? Ovaj naš razgovor? Zašto?
Ako imaš informaciju o Apple akcijama u Hrvatskoj, napiši post. Ako vidimo da se "primio", tj da ljudi i dalje dopisuju uvijek aktualne akcije, stavit ćemo temu da bude sticky. Kakve svrhe ima staviti sticky temu koja ima informaciju o nekoj trgovačkoj akciji koja je davno prošla?
25.01.2014 | 23:02
Da se ubacim kao Apple Reseller profesionalac...

Generalno "akcije" kod Applea su rijetke jer je politka kompanije da čvrsto drži vrijednost svojih proizvoda, pa tako i cijene, a ako i dođe do sniženja, a to se događa rijetko, onda je to trajno, a ne neka privremena "akcija". Apple se drži načela just-in-time kod proizvodnje, logistike i prodaje, pa tako uvijek ima izuzetno niske zalihe, pogotovo kada se zna da je neki proizvod pri kraju svojeg ciklusa.

Ono što se zna dogoditi u manjim zemljama, gdje je Apple prisutan putem zastupnika, jest da se prilikom objave novih modela Apple trgovci rješavaju tekućih modela koji su se zatekli na lokalnom lageru, pa tada njih ponude po nešto nižoj cijeni, ali iz mojeg iskustva nikada to ne bude nešto spektakularno, a obično se radi o svega par komada što se onda brzo proda.

Zadnja "akcija" koja je bila vrijedna spomena je bilo kada smo povodom iParty događanja na Jabučnjaku imali akciju u kojoj se najnoviji iMac 27" model nudio članovima Jabučnjaka po praktično ulaznoj cijeni za naše trgovce +1 kn. Tada je više naših članova to iskoristilo, ali nakon toga ne pamtim nešto gdje se neki Mac nudio super povoljno.

No, tvoja inicijativa je svakako pozitivna i možeš pokušati, pa ćemo, kao što Smayoo kaže, vidjeti hoće li se "uhvatiti"!
26.01.2014 | 02:27
Hvala dpasaric na objasnjenju, ako ce biti neke akcije tu ubacimo.
26.01.2014 | 11:41
Da, Apple akcije su rijetke... Nažalost... Tu i tamo se neka dogodi, kao ona u HGSpotu prošli tjedan.
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...
26.01.2014 | 15:48
Ja sam u iStyle nabavio prvi Retina model 2012, prošao je možda koji mj. od kad je laptopo izašao. Imali su 10% popusta dva dana na sav asortiman, staro i novo! Tako da tu i tamo imam popusta samo treba naletiti.
27.01.2014 | 16:56
Borostef kaže:
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...

Što se tiče HGSpota, oni su prevara, naprave oglas i reklamiraju, ali nigdje ne napišu da se radi o po JEDNOM primjerku tih modela.

A u iStyleu su bili barem otvoreni i korektno su napisali što točno imaju, koliko toga ima i koliko košta. Udruga za koju volontiram se stala u red i uzeli su iMaca 24 iz 2008 za 3000 kn, ako se dobro sjećam. Znači tada je to bio cca 2-3 godine star stroj, makar demo... Koristi se još uvijek, kao nov, bez zamjerke.
28.01.2014 | 05:01
Mene zanima sljedeće. Pošto sam dosta na relaciji London - Zagreb, često posjetim njihov dućan u Reagent streetu i ono što sam vidio je mogućnost financiranja kupovine, odnosno, nešto slično Zubakovom najmu vozila.

Evo link
store.apple.com/uk-business/browse/campaigns/macleasing

Ima možda tko kakvu informaciju da li bi ovo moglo doći u Hrvatsku?
Jako zgodna stvar i mislim da se isplati, pogotovo za profesionalce.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • VanjusOS: ovo lasersko graviranje izgleda odlično, nikakve naljepnice!
  • Bertone: ... i da, mislim da je sad graviranje oko 20€
  • Bertone: Lasersko graviranje, baci oko na [link] , ovako izgleda na T14s koji sam nosio kod njih s time da nisam htio baš sve znakove nego samo par osnovnih, tipkovnica je isto bila DE [link]
  • jura22: Radije kupi naljepnice. Ima ih na oglasniku: [link]
  • Riba: Puno, jer ako se ne varam mora se mijenjati kuciste.
  • CoffeePod: Kupio MBP16" M4, al tipkovnica je njemacka. Zna li se koliko bubvrega dode zamjena tipki da mi bude HR?
  • Soffoklo: Misliš bravo retardirana EU birokracija
  • drpongrac23: Bravooo Apple, super!!!
  • m@xym: a evo i pojašnjenja: [link]
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.56 Seconds

Provided by iJoomla SEO