Apple akcije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple akcije

25.01.2014 | 01:16
Odmah na pocetku da se ogradim od vrištanja ako mi je promakla tema i zamolim da mi se privatno posalje link na temu gdje se stavljaju obavijesti o Apple akcijama u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

... i ako nema da se ista tema formira na vidljivom mjestu.
25.01.2014 | 02:05
Nemamo takvu temu. Ako je želiš, slobodno je formiraj.
25.01.2014 | 09:34
Mozemo temu staviti samo na neko vidljivije mjesto da s vremenom ne padne, ako moze biti u rangu s faq (gdje kupiti ram, bateriju, ... i tu da budu i akcije).

Smayoo odradi to ako mozes. Thx.
25.01.2014 | 20:51
A što da stavim na sticky? Ovaj naš razgovor? Zašto?
Ako imaš informaciju o Apple akcijama u Hrvatskoj, napiši post. Ako vidimo da se "primio", tj da ljudi i dalje dopisuju uvijek aktualne akcije, stavit ćemo temu da bude sticky. Kakve svrhe ima staviti sticky temu koja ima informaciju o nekoj trgovačkoj akciji koja je davno prošla?
25.01.2014 | 23:02
Da se ubacim kao Apple Reseller profesionalac...

Generalno "akcije" kod Applea su rijetke jer je politka kompanije da čvrsto drži vrijednost svojih proizvoda, pa tako i cijene, a ako i dođe do sniženja, a to se događa rijetko, onda je to trajno, a ne neka privremena "akcija". Apple se drži načela just-in-time kod proizvodnje, logistike i prodaje, pa tako uvijek ima izuzetno niske zalihe, pogotovo kada se zna da je neki proizvod pri kraju svojeg ciklusa.

Ono što se zna dogoditi u manjim zemljama, gdje je Apple prisutan putem zastupnika, jest da se prilikom objave novih modela Apple trgovci rješavaju tekućih modela koji su se zatekli na lokalnom lageru, pa tada njih ponude po nešto nižoj cijeni, ali iz mojeg iskustva nikada to ne bude nešto spektakularno, a obično se radi o svega par komada što se onda brzo proda.

Zadnja "akcija" koja je bila vrijedna spomena je bilo kada smo povodom iParty događanja na Jabučnjaku imali akciju u kojoj se najnoviji iMac 27" model nudio članovima Jabučnjaka po praktično ulaznoj cijeni za naše trgovce +1 kn. Tada je više naših članova to iskoristilo, ali nakon toga ne pamtim nešto gdje se neki Mac nudio super povoljno.

No, tvoja inicijativa je svakako pozitivna i možeš pokušati, pa ćemo, kao što Smayoo kaže, vidjeti hoće li se "uhvatiti"!
26.01.2014 | 02:27
Hvala dpasaric na objasnjenju, ako ce biti neke akcije tu ubacimo.
26.01.2014 | 11:41
Da, Apple akcije su rijetke... Nažalost... Tu i tamo se neka dogodi, kao ona u HGSpotu prošli tjedan.
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...
26.01.2014 | 15:48
Ja sam u iStyle nabavio prvi Retina model 2012, prošao je možda koji mj. od kad je laptopo izašao. Imali su 10% popusta dva dana na sav asortiman, staro i novo! Tako da tu i tamo imam popusta samo treba naletiti.
27.01.2014 | 16:56
Borostef kaže:
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...

Što se tiče HGSpota, oni su prevara, naprave oglas i reklamiraju, ali nigdje ne napišu da se radi o po JEDNOM primjerku tih modela.

A u iStyleu su bili barem otvoreni i korektno su napisali što točno imaju, koliko toga ima i koliko košta. Udruga za koju volontiram se stala u red i uzeli su iMaca 24 iz 2008 za 3000 kn, ako se dobro sjećam. Znači tada je to bio cca 2-3 godine star stroj, makar demo... Koristi se još uvijek, kao nov, bez zamjerke.
28.01.2014 | 05:01
Mene zanima sljedeće. Pošto sam dosta na relaciji London - Zagreb, često posjetim njihov dućan u Reagent streetu i ono što sam vidio je mogućnost financiranja kupovine, odnosno, nešto slično Zubakovom najmu vozila.

Evo link
store.apple.com/uk-business/browse/campaigns/macleasing

Ima možda tko kakvu informaciju da li bi ovo moglo doći u Hrvatsku?
Jako zgodna stvar i mislim da se isplati, pogotovo za profesionalce.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 sat, 45 minuta
  • Piko: Samo da velim da sam "ukrao" ideju za vikalicu .... i napravio svoju implementaciju na [link] ....
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.68 Seconds

Provided by iJoomla SEO