Macbook preporuka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook preporuka

09.01.2014 | 01:16
Pa što se misliš onda? Neka ti oni kupe tamo sa svojim popustom i pošalju običnom preporučenom poštom. Doći će ti iz Berlina za tjedan dana. Poštarina će ti biti max 100 kn, trošak swifta (da im uplatiš lovu na ino račun) još do 100. Garanciju ti na laptop ionako moraju priznati i kod nas (jer je prijenosnik).
09.01.2014 | 06:12
mario.zg kaže:
Budi tiho, još ako čuje netko da ti se sviđa roooaaar i Aventador, ma strašno

Mario, nije da se želim svađati - ali ti očigledno ne shvaćaš fundamentalnu politiku Applea, znaš ono spoj zena, tehnologije i umjetnosti u svrhu jednostavnosti.
Aventador je izvrstan automobil, ali najviše se vozi na Arapskom poluotoku - i osobno nemam ništa protiv ljubitelja brzine. Samo sam pljuvao laptop koji imitira automobil, jer sam i sam sa jedno 16 godina bio PC idiot koji je obožavao Thermaltakoeva kučišta sa 6 ventilatora, grafičkom od 5500 kuna, upravljanjem boja i sličnim idiotarijama.
A onda sam evoluirao.
Ali, ne moraju evoluirati svi koji koriste mašine s Jabukom.
Uzmi ovog tipa, pogledaj video do kraja - i reci mi što misliš o njemu...
Pretpostavljam da bi dao sve da si na njegovom mjestu...
Ako ne, onda sorry - ali ne !"@* previše

09.01.2014 | 09:23
ne moram ni kliknuti na ovaj link već vidim da je to MrThaiBox123. Taj lik mi je toliko antipatičan da to nije istina. Inače nemam problema sa Britancima, ali ovog ne mogu vidjeti nacrtanog, a kamoli slušati.
09.01.2014 | 09:38
Kloba kaže:
mario.zg kaže:
Budi tiho, još ako čuje netko da ti se sviđa roooaaar i Aventador, ma strašno

A onda sam evoluirao.
Ali, ne moraju evoluirati svi koji koriste mašine s Jabukom.
Uzmi ovog tipa, pogledaj video do kraja - i reci mi što misliš o njemu...
Pretpostavljam da bi dao sve da si na njegovom mjestu...
Ako ne, onda sorry - ali ne !"@* previše

Ono gore je bila zezancija. Nije još evoluirala, ali se radi na tome.

Ne bi se mijenjao s ovim tipom, ne nalazim tamo ništa osim hrpe preser......

Kako bivam stariji, jedino što želim je prvenstveno tiha kanta, što sam i napravio. Naravno uz pristojnu brzinu.
I da postoji Retina kao samostalni monitor, vratio bi se i na 15" zbog toga ako treba
09.01.2014 | 10:18
ja pratim thaibox samo zbog giveawaya, ali jako mi je antipatican, zagovara neki mir ljudima i prosperitet i bogatstvo svima a onda ima 6 monitora da bi mogao snimat video unboxanja najnovijeg iphonea ili android flagshipa neke kompanije. onako mislim, trosim i ja novce na gluposti( reci ce neki- te felge) ali na drugu stranu humanitarne stvari uopce ne zagoravam u javnosti nego odvojim toliko novaca i dam kome treba. a on, svima sve zeli a onda trosi na svoje perverzije. mislim, svako svoje al meni nj nja. ali za giveawaye sam tamo haha. ( opet malo licemjerno od mene, use the system.)

za njegovu produkciju koju podrzavam jer svatko ima priliku unxoati i to sve je dovoljan i imac, ili cak mbair s eksternim. ali ajde kako je sada na 4k treba mu i macpro, ali s vise od dva ekrana ne. jedino ako danonocno prati activity svog sistema na jednom, na drugom prati wall street i kinesku burzu itd...
09.01.2014 | 11:07
Ma, Mario sve pet, zahebancija stoji...
Nisam znao da znate ovog tipa - ja sam ga snimio nedavno, pogledao ovaj video do kraja - i imao samo jedno pitanje u glavi - ŠTA ĆE MU SVE TO?
Pazi, da ide koristiti sve što je pokazao na videu po 15 minuta dnevno, ne bi stigao spavati. A on još, ne shvaćajući koliki je kreten, veli o ako usput da ima sina.
A di mu je vrijeme za njega?
Zapravo, ne shvaćam kako tipovi koji unboxaju raznorazne kompove, laptope i ostale gadgte dobivaju sve to od proizvođača. Koja je fora? Jel netko zna?
Mislim, držim da shvaćam princip, ali ne ide mi u glavu nikako...
I šta, onda tu silnu robu zadrže?
22.01.2014 | 07:27
Da nebi bilo da nisam javio kako sam završio - evo riport:

ništa od macbooka
cijenu nisam mogao podnijet i rekoh amo na imac27, late 2013, 8 ram, pa što bude,
i odlično mi je. možda jer nakon 5 godina laptopa podnijet uspravno,
ili što mi napokon format knjige stane preko cijelog zaslona
Ovih 8 rama za sada sasvim lijepo podnosi stvari što mi trebaju,
a vidim da je čas posla utrpati 16

Na sve sam se (nakon windowsa) manje više naviknuo..
za vikend ću prijeći na Mavericks s ML-a, sad se ne stignem s tim igrati
zapravo, prvo ću pročitati dojmove

Piskaramo se po forumu
hvala svima
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 21 minuta
  • stefanjos: airpods 2 pro a da mu fale slusalice. Meni treba samo charging case?
  • stefanjos: Ima li tko
  • IgorD: Imam ja VMWare od malena ali nemam Win 11 licencu
  • Borisone: Pa besplatni su od negdje kad ih je preuzeo Broadcom. [link]
  • IgorD: Unutar VMWare, naravno
  • IgorD: Ja razmišljam o tom već mjesecima ali nikako da kupim licencu i krenem u to
  • VanjusOS: ljudi, da otvaram temu ili ne - da li netko stavio Windows 11 na Macbook sa intel procesorima..?
  • Bertone: *ćeš
  • Bertone: Ja sretan što ste Vi sretni,... di žeš bolji početak dana ;)
  • Tomek: I sad vidio rješenje problema sa keyboardom... :D
  • Tomek: Hvala Bertone...
  • Tomek: Sad sam skužio da sam i ja pisao u toj temi... :D E sad, još da se ne pali na bilo koji pritisak tipkovnice...
  • miomika: Hvala ti Bertone. KONAČNO!!! :)
  • smayoo: Ae. Hvala, Bertone! Ovo nisam ni upratio. :)
  • Bertone: Ima tema: [link] i ima rješenje od samog Apple-a (zadnji moj post u temi)
  • Tomek: :'(
  • smayoo: ima tema, nema rješenja :(
  • Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
  • dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova! :)
  • cariblanco: bijeli dim..MVGA ;)
  • drlovric: Jel imamo slucajno ovdje nekoga da je uposlenik hrvatskog telecoma?
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

drlovric, Ender, zvone, Anonimci (545)

Novo na Jabučnjaku

Teme