Macbook preporuka
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook preporuka

09.01.2014 | 01:16
Pa što se misliš onda? Neka ti oni kupe tamo sa svojim popustom i pošalju običnom preporučenom poštom. Doći će ti iz Berlina za tjedan dana. Poštarina će ti biti max 100 kn, trošak swifta (da im uplatiš lovu na ino račun) još do 100. Garanciju ti na laptop ionako moraju priznati i kod nas (jer je prijenosnik).
09.01.2014 | 06:12
mario.zg kaže:
Budi tiho, još ako čuje netko da ti se sviđa roooaaar i Aventador, ma strašno

Mario, nije da se želim svađati - ali ti očigledno ne shvaćaš fundamentalnu politiku Applea, znaš ono spoj zena, tehnologije i umjetnosti u svrhu jednostavnosti.
Aventador je izvrstan automobil, ali najviše se vozi na Arapskom poluotoku - i osobno nemam ništa protiv ljubitelja brzine. Samo sam pljuvao laptop koji imitira automobil, jer sam i sam sa jedno 16 godina bio PC idiot koji je obožavao Thermaltakoeva kučišta sa 6 ventilatora, grafičkom od 5500 kuna, upravljanjem boja i sličnim idiotarijama.
A onda sam evoluirao.
Ali, ne moraju evoluirati svi koji koriste mašine s Jabukom.
Uzmi ovog tipa, pogledaj video do kraja - i reci mi što misliš o njemu...
Pretpostavljam da bi dao sve da si na njegovom mjestu...
Ako ne, onda sorry - ali ne !"@* previše

09.01.2014 | 09:23
ne moram ni kliknuti na ovaj link već vidim da je to MrThaiBox123. Taj lik mi je toliko antipatičan da to nije istina. Inače nemam problema sa Britancima, ali ovog ne mogu vidjeti nacrtanog, a kamoli slušati.
09.01.2014 | 09:38
Kloba kaže:
mario.zg kaže:
Budi tiho, još ako čuje netko da ti se sviđa roooaaar i Aventador, ma strašno

A onda sam evoluirao.
Ali, ne moraju evoluirati svi koji koriste mašine s Jabukom.
Uzmi ovog tipa, pogledaj video do kraja - i reci mi što misliš o njemu...
Pretpostavljam da bi dao sve da si na njegovom mjestu...
Ako ne, onda sorry - ali ne !"@* previše

Ono gore je bila zezancija. Nije još evoluirala, ali se radi na tome.

Ne bi se mijenjao s ovim tipom, ne nalazim tamo ništa osim hrpe preser......

Kako bivam stariji, jedino što želim je prvenstveno tiha kanta, što sam i napravio. Naravno uz pristojnu brzinu.
I da postoji Retina kao samostalni monitor, vratio bi se i na 15" zbog toga ako treba
09.01.2014 | 10:18
ja pratim thaibox samo zbog giveawaya, ali jako mi je antipatican, zagovara neki mir ljudima i prosperitet i bogatstvo svima a onda ima 6 monitora da bi mogao snimat video unboxanja najnovijeg iphonea ili android flagshipa neke kompanije. onako mislim, trosim i ja novce na gluposti( reci ce neki- te felge) ali na drugu stranu humanitarne stvari uopce ne zagoravam u javnosti nego odvojim toliko novaca i dam kome treba. a on, svima sve zeli a onda trosi na svoje perverzije. mislim, svako svoje al meni nj nja. ali za giveawaye sam tamo haha. ( opet malo licemjerno od mene, use the system.)

za njegovu produkciju koju podrzavam jer svatko ima priliku unxoati i to sve je dovoljan i imac, ili cak mbair s eksternim. ali ajde kako je sada na 4k treba mu i macpro, ali s vise od dva ekrana ne. jedino ako danonocno prati activity svog sistema na jednom, na drugom prati wall street i kinesku burzu itd...
09.01.2014 | 11:07
Ma, Mario sve pet, zahebancija stoji...
Nisam znao da znate ovog tipa - ja sam ga snimio nedavno, pogledao ovaj video do kraja - i imao samo jedno pitanje u glavi - ŠTA ĆE MU SVE TO?
Pazi, da ide koristiti sve što je pokazao na videu po 15 minuta dnevno, ne bi stigao spavati. A on još, ne shvaćajući koliki je kreten, veli o ako usput da ima sina.
A di mu je vrijeme za njega?
Zapravo, ne shvaćam kako tipovi koji unboxaju raznorazne kompove, laptope i ostale gadgte dobivaju sve to od proizvođača. Koja je fora? Jel netko zna?
Mislim, držim da shvaćam princip, ali ne ide mi u glavu nikako...
I šta, onda tu silnu robu zadrže?
22.01.2014 | 07:27
Da nebi bilo da nisam javio kako sam završio - evo riport:

ništa od macbooka
cijenu nisam mogao podnijet i rekoh amo na imac27, late 2013, 8 ram, pa što bude,
i odlično mi je. možda jer nakon 5 godina laptopa podnijet uspravno,
ili što mi napokon format knjige stane preko cijelog zaslona
Ovih 8 rama za sada sasvim lijepo podnosi stvari što mi trebaju,
a vidim da je čas posla utrpati 16

Na sve sam se (nakon windowsa) manje više naviknuo..
za vikend ću prijeći na Mavericks s ML-a, sad se ne stignem s tim igrati
zapravo, prvo ću pročitati dojmove

Piskaramo se po forumu
hvala svima
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 16 sati, 15 minuta
  • Soffoklo: Apple odustaje od Mac Proa - [link]
  • Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
  • drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj :)
  • CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
  • ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa:) optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
  • miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Jel to Apple MD dostupan od 14.4. u HR? [link]
  • zoranowsky: @rak21, ja nisam, upravo sam dobio info da mi je narudžba stornirana zbog ograničenih količina. Netko je očito zeznuo kalkulaciju...
  • Yonkis: WWDC26 June 8–12, 2026 [link]
  • rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
  • smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
  • CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
  • CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
  • drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
  • zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Jedino na Braveu izgledaju normalno. Firefox, Edge, Safari ne.
  • smayoo: Što se desilo? Meni izgledaju normalno.
  • Yonkis: Što se desilo sa Oglasima? Npr.[link]
  • superstric: obavljeno
  • Yonkis: Obavio svoje
  • dpasaric: Imenso, obavljeno! :)
  • Djuro genijalac: rješeno. Bilo bi lakše da si objavio i točne odgovore, but here we are ;-)
  • imenso: Hvala!
  • Sarek: Riješeno i podijeljeno dalje
  • zoranowsky: Ispunjena anketa
  • smayoo: ispunjena
  • imenso: Svaki glas je važan i hvala unaprijed svakome na rješavanju i(ili) dijeljenju linka. To mi je za sina, za diplomski
  • Yonkis: Nema nas 200 ovdje, samo 300!!!
  • imenso: Ekipa, molio bih ako imate pet minuta vremena da riješite anketu, ne treba više od 5 minuta, moraju skupiti barem 200 odgovora: [link]
  • Djuro genijalac: Meni najbolje: Sori kume, samo Hajduk živi vječno!
  • Ender: chuck norris je pobedio zivot :)
  • smayoo: Rak je prebolio Chucka Norrisa... :)
  • Yonkis: [link] P.U.M Carlos Ray Norris
  • zoranowsky: R.I.P. Chuck Norris
  • Yonkis: generative AI apps paid Apple close to $900 million in App Store fees last year - [link]
  • cariblanco: [link]
  • drlovric: Team MacBook Pro M. Deremo. Ovo je jedna od rijetkih situacija gdje sam ja u vecini :)
  • dpasaric: Anketa je ažurirana novim modelom, znači i dalje ima smisla, govori nam što tko koristi ovdje.
  • Yonkis: p.s. kad će neka nova anketa? :)
  • Yonkis: Može netko Tim Apple pitati što je sa ovim AirDropom, jesu magneti u pitanju ili atmosferski pritisak u pitanju da radi kako je oglašavano?
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO