Evo prije par dana mac je odlucio popiti casu coca cole ali bez nekih "vecih" posledica. Rastvaljanje i ciscenje iznutra ide uskoro ali ono sto je problem je "sticky" tastatura. Ako ima neko konkretan prijedlog ili je prije cistio tastaturu molim za pomoc. Da li da vadim svaku tipku posebno pa da cistim sa alkoholom ili ima neki drugi nacin koji iskljucuje astronomske troskove. I da backlight mi radi sa izuzetkom da mi je par tipki zatamljeno zbog kole ali osvjetljenje radi . Hvala
Pisalo se već u nekoliko navrata. Šanse su ti vrlo slabe da se riješiš tog šećera. A ortfosforna kiselina iz coca cole će učiniti svoje pa će ti za koje vrijeme početi tipke i otkazivati, jedna po jedna.
Ameri piju jako puno cole (i sl. gaziranog smeca) i svako malo to prospu na tipkovincu. Mogu reci da se mozda jedan comp spasi od 10. Statistika je nazalost takva.
MBP 13 mid 2012 je u pitanju. Za sada sve radi pokusacu ocistiti jednu po jednu tipku pa sta bude bice. Imam vec kupca za laptop tako da ni prodaja nije iskljucena. Hvala. Pozz
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva