MightyMouse problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MightyMouse problem

06.10.2005 | 22:12
ljudi nemam ga ni mjesec dana a vec mi je crko. ne zeli mi scroll prema dolje. ljevo, desno, gore radi bez problema, ali dole ne mrda. cak ni ne proizvodi onaj zvuk dok ga vrtim prema dolje. jel netko imao takvih problema? jel dolazi sa njim garancija? nemrem sad doc do kutije da bi provjerio
06.10.2005 | 23:11
Naravno da dolazi garancija od jedne godine.
06.10.2005 | 23:13
cak i bez racuna?
06.10.2005 | 23:18
Vjerujem da bi mogli traziti racun.
06.10.2005 | 23:20
damn! cak i u americi?
07.10.2005 | 00:01
Tamo je kupljen? Čuj, tamo se može svašta jer je kupac bog, ali na kraju ovisi gdje si ga kupio i koliko si uporan.
07.10.2005 | 00:04
da, od nedavno zivim ovdje (i iamm studentski popust, ap ako nekog zanima... recimo fcp studio me kosta $500. hihi). kupio sam ga u apple storeu. ici cu sutra vidjet dal ce mi ga promjenit
04.04.2007 | 04:01
Sorry sto izvlacim topic iz prasine, evo danas sam saznao i to mi je apsolutno nevjerovatno da Mighty mis i tastature kod nas spadaju u potrosnu robu tako da im je garancija 7 dana!!!! Mislim i najsugaviji mis iz hg spota ima jednu godinu garancije a bolji Logitechi i 3. Dakle kupite lijepo bezicnu tastaturu i wireless misa za vaseg Maca, zdrobite preko 1000kn na to i recimo da obadvoje rikne nakon 10 dana i mozete se lagano hebat .
Nije mi jasna ta politika Applea kod nas, informacije sam dobio od cure koja radi u Powercomu u Maksimirskoj tako da su pretpostavljam tocne.
04.04.2007 | 05:48
Apsolutno točno, meni nisu nakon 10 dana priznali garanciju na \"moćnog miša\". Ista stvar, kuglica je počela raditi probleme, pokušavao sam čistiti, pa je malo radila-malo ne. Sve u svemu li-la situacija. Sad je gotovo i ne koristim, miša bih mijenjao samo radi kuglice ali neću. Nadam se da će Apple kod idućeg miša riješiti taj problem. Po meni bi bilo idealno da se tu umjesto kuglice nalazi nekakav optički senzor. Ovo sadašnje rješenje je super, ali ipak preosjetljivo za svakodnevno korištenje.
04.04.2007 | 08:50
Zasto meni ta kuglica jos uvik radi ???
Proslo lito se nakupila tona smeca unutra,al eto radi ko ura.
Mozda to pogađa samo određenu skupinu \"mocnih\" korisnika.
Tribalo bi detaljno istrazit taj misteri kuglice.
04.04.2007 | 09:53
Dajte se malo skulirajte, ništa nije \"crklo\". Lijepo pročitajte jedan od prvih topica na Jabučnjaku o Mighty Mouseu i postupite prema uputama.

I malo češće prati ruke .
04.04.2007 | 20:11
Ja nemam nikakvih problema sa kuglicom, samo sam htjeo cuti misljenje vas starih Macovaca o toj Appleovoj \"garanciji\" od 7 dana za miseve i tastature za sto stvarno nisam nigdje cuo. Koliko vidim na Filexovom siteu uredno pise da je garancija na miseve i tasture 3 dana!!!! pa nije mi jasno kako su to nekome mis od 600kn i tastatura od 500kn potrosna roba??? Kad ulovim vremena ovih dana cu uputiti mail drito u Apple i Apple HR pa ih gnjaviti da mi malo objasne svoju politiku prema ljudima iz ovih krajeva. BTW Zanima me da li netko zna kakva je garancija na te stvari u Slo, Ita ili Austriji? Jasno mi je da im mi nismo neko veliko ili vazno trziste ali isto tako mislim da im stav nije uredu pa cu im to barem dati do znanja a bilo bi lijepo kad nebi bio jedini i da se napravi neka peticija Mac usera
  • baba
  • Posjetitelj
04.04.2007 | 20:50
Ja cu samo iskomentirati glupost od kuglice. Svako malo, kuglica se zaprlja i covjek pozeli otvoriti mis, ali ne...Ingeniozni inzenjeri se nisu sjetili stavi neki poklopac...mogucnost da se skine dio kucista, a da se pri tom ne mora razbijati plastika. Kuglicu povremeno natrljam alkoholom i onda je neko vrijeme sve OK...ali vec nakon nekog vremena opet ista stvar.Opalio bih samarcinu onom tko je osmislio mocnog misica s kuglicom do koje se ne moze doci. Ocito se sa ovim misem mora raditi u strogo kontroliranim-sterilnim uvjetima.

Sto se tice cesceg pranja ruku.
Ruke perem samo prije zderanja cevapa.
Najbolji mis je bio onaj okrugli koji je dolazio sa G3. Brzo se otvarao i rijetko prljao.
I jos uvijek radi.
04.04.2007 | 21:40
MoschuS je napisao:
Ja nemam nikakvih problema sa kuglicom, samo sam htjeo cuti misljenje vas starih Macovaca o toj Appleovoj \"garanciji\" od 7 dana za miseve i tastature za sto stvarno nisam nigdje cuo. Koliko vidim na Filexovom siteu uredno pise da je garancija na miseve i tasture 3 dana!!!!

Ovo je ziasta zanimljivo. Ako uspijes izvuci kakve podatke obavezno javi.
04.04.2007 | 21:46
Riba je napisao:

Cim ulovim malo vremena slozit cu mail sigurno i poslati i nasem i glavnom Appleu pa javim koji je odgovor. Takodjer cu provjeriti sa drustvom za zastitu potrosaca kako je opce moguce da tehnicki uredjaj ima garanciju od 7 ili 3 dana
BTW Bilo bi lijepo da ih netko od nasih dealera isto malo priupita pa ako netko sa foruma radi u Apple ducanu neka malo poprica sa ovima iz Svete Nedjelje.

BTW2 You gotta fight for your right to party!
04.04.2007 | 22:20
MoschuS je napisao:
Riba je napisao:

Cim ulovim malo vremena slozit cu mail sigurno i poslati i nasem i glavnom Appleu pa javim koji je odgovor. Takodjer cu provjeriti sa drustvom za zastitu potrosaca kako je opce moguce da tehnicki uredjaj ima garanciju od 7 ili 3 dana
BTW Bilo bi lijepo da ih netko od nasih dealera isto malo priupita pa ako netko sa foruma radi u Apple ducanu neka malo poprica sa ovima iz Svete Nedjelje.

BTW2 You gotta fight for your right to party!

Je,odrzat ce mo prosvjede isprid Powercoma,a kad smo se vec skupili mozemo isto ucinit i ispred McDonald's-a,pridruzit ce mo se Greenpeace-u i tako to.......
04.04.2007 | 22:28
uzzy je napisao:

Je,odrzat ce mo prosvjede isprid Powercoma,a kad smo se vec skupili mozemo isto ucinit i ispred McDonald's-a,pridruzit ce mo se Greenpeace-u i tako to.......

Ma da dobro je dok ne tuku kazes
Jedino je sigurno da se nece nista promijeniti dok misle da su ljudi zadovoljni a ako ste vi zadovoljni sa garancijom od par dana izvolite i uzivajte
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • Riba: Bas glupost od hardvera.
  • Yonkis: Ok, i nije to neuspjeh, nešto su naučili iz toga, nadam se.
  • Riba: RIP Apple Vision. - [link]
  • drlovric: Lijepo [link]
  • dpasaric: Kao jako su zabirnuti za tvoju privatnost, a istovremeno s druge strane čini sve da je potkopaju...
  • Yonkis: Ova opcija neće nikada biti dostupna u EU ili...? [link]
  • Yonkis: The iOS 26.4.2, iPadOS 26.4.2, iOS 18.7.8, and iPadOS 18.7.8 updates that Apple released today address a security vulnerability that the FBI recently used to extract Signal message previews from an iPhone even after the app was deleted.
  • drlovric: Ja sam zadnji put cuo nikada da mi neko kaze, jao jest mi spor SSD na Mac :) To samo forsiraju ovi YT recenzenti. Nama normalnim smrtnicima totalno nebitna stavka na modernim M Macovima...
  • Yonkis: Zato jer mac diktira koliko će brzo SSD raditi. Ako radi max onda ce se i trošiti max. Ovako radi laganica pa traje dulje. Ovo pričam iz guzice. Možda ima smisla.
  • ZoPaj: mjerim s blackmagic disk speed test: mac studio m4 1tb disk 6380 mb/s read, 5200 write vanjski tb5 samsung 9100pro 4tb u acasis 80gps 6430 mb/s read, 6000 write znači vanjski brži od ugrađenog mac ssd
  • jura22: Uz TB5 i dobro kućište dobiju se velike brzine prijenosa podataka, ne kao interni SSD (otprilike duplo manje).
  • jura22: RAM se ne da "odlemiti" jer je sastavni dio SoC-a.
  • Ender: @cavarovobrdo: ... ili barem SSD.
  • cavarovobrdo: Nadam se da će novi CEO odlemiti RAM ;)
  • cavarovobrdo: Muštuluk: John Ternus to become Apple CEO
  • imenso: John Ternus novi CEO
  • CoffeePod: @yonkis jos me macOS 26 nije vidio a tko zna hoce li 27. Sequioa mi je toliko dobra da nemam razloga updejtati, a cijela prica sa Liquid Glass mi je odvratna.
  • Yonkis: The upcoming macOS 27 release will be compatible with Apple silicon Macs only.
  • dpasaric: Možeš uz search naći svaki
  • dpasaric: Pa zadnji intervju je na naslovnici, a ostali raspršeni tijekom godina
  • Ender: @dpasaric: a gde su ti razgovori? mislim gde se mogu naci?
  • Performita: Omogućuje lako postavljanje novih uređaja, sigurnost podataka i poslovni email bez velikog IT odjela. Cilj je da tvrtke rade jednostavnije i sigurnije na Apple uređajima.
  • drlovric: U cemu je fora sa ti Business? Imamo li mi mali smrtnici neku korist od toga ili je to samo za velike tvrtke?
  • Performita: Kalimera, Dobro jutro... ovo za Apple Business rolls zvuči kao izvrsna vijest!!!
  • Borisone: Apple Business rolls out to 200 countries today - brace for impact - even Croatia!
  • Yonkis: iOS 26.4.1 and iPadOS 26.4.1 This update has no published CVE entries.
  • stefanjos: Treba mi as u rukavu kada me netko pita gdje da ide haha :D
  • smayoo: Ima ih nekoliko koji se oglašavaju kao iPhone serviseri, nijedan mi nije baš ulio povjerenje, ali nemam neposrednih loših iskustava.
  • stefanjos: gdje nositi iphone na popravak u rijeci kada nema jm elektronike?
  • Yonkis: @smayoo Nema na čemu, evo ja upisah.
  • smayoo: @Yonkis, evo, otključano, hvala na upozorenju!
  • dpasaric: Booo?
  • Yonkis: “ Lažu li nas :) ...nastavak sa vikalice.” - tema zaključana a zadnji post završava sa pitanjem?
  • smayoo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs braćo! I sestre!
  • zoranowsky: Sretan Uskrs!
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Miro Spiro: sretan Uskrs
  • user: da bar je propao kao što su Microsoft i ostali predviđali, hvala što si pokrenuo najgori trend u techu Steve.
  • Yonkis: [link] Who’s in Apple’s top 10? Here’s the full list of the most influential people of all time
  • Yonkis: [link] netko fino složio povijest svih modela iPhonea, jako lijepo.
  • Yonkis: Apple employee #8 Chris Espinosa on working his whole life at one company: [link]
  • Ender: vrlo moguce, ja video to na nasem sajtu 02. apr. sorry.
  • Yonkis: @ender članak je prekopiran odavdje [link] i po tome ispada da je 1.april šala.
  • Ender: AMD kupuje Intel: istorijski preokret koji menja čitavu x86 industriju [link]
  • dpasaric: Super je prošlo! :) Sretno im!
  • miomika: Možda glupo pitanje, dal će se vidjeti putovanje te rakete iz .hr prema mjesecu? zasada nije oblačno
  • Ender: USA lansiranje rakete sa ljudskom posadom ka mesecu
  • Ender: [link]
  • Ender: [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.60 Seconds

Provided by iJoomla SEO