MightyMouse problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MightyMouse problem

06.10.2005 | 22:12
ljudi nemam ga ni mjesec dana a vec mi je crko. ne zeli mi scroll prema dolje. ljevo, desno, gore radi bez problema, ali dole ne mrda. cak ni ne proizvodi onaj zvuk dok ga vrtim prema dolje. jel netko imao takvih problema? jel dolazi sa njim garancija? nemrem sad doc do kutije da bi provjerio
06.10.2005 | 23:11
Naravno da dolazi garancija od jedne godine.
06.10.2005 | 23:13
cak i bez racuna?
06.10.2005 | 23:18
Vjerujem da bi mogli traziti racun.
06.10.2005 | 23:20
damn! cak i u americi?
07.10.2005 | 00:01
Tamo je kupljen? Čuj, tamo se može svašta jer je kupac bog, ali na kraju ovisi gdje si ga kupio i koliko si uporan.
07.10.2005 | 00:04
da, od nedavno zivim ovdje (i iamm studentski popust, ap ako nekog zanima... recimo fcp studio me kosta $500. hihi). kupio sam ga u apple storeu. ici cu sutra vidjet dal ce mi ga promjenit
04.04.2007 | 04:01
Sorry sto izvlacim topic iz prasine, evo danas sam saznao i to mi je apsolutno nevjerovatno da Mighty mis i tastature kod nas spadaju u potrosnu robu tako da im je garancija 7 dana!!!! Mislim i najsugaviji mis iz hg spota ima jednu godinu garancije a bolji Logitechi i 3. Dakle kupite lijepo bezicnu tastaturu i wireless misa za vaseg Maca, zdrobite preko 1000kn na to i recimo da obadvoje rikne nakon 10 dana i mozete se lagano hebat .
Nije mi jasna ta politika Applea kod nas, informacije sam dobio od cure koja radi u Powercomu u Maksimirskoj tako da su pretpostavljam tocne.
04.04.2007 | 05:48
Apsolutno točno, meni nisu nakon 10 dana priznali garanciju na \"moćnog miša\". Ista stvar, kuglica je počela raditi probleme, pokušavao sam čistiti, pa je malo radila-malo ne. Sve u svemu li-la situacija. Sad je gotovo i ne koristim, miša bih mijenjao samo radi kuglice ali neću. Nadam se da će Apple kod idućeg miša riješiti taj problem. Po meni bi bilo idealno da se tu umjesto kuglice nalazi nekakav optički senzor. Ovo sadašnje rješenje je super, ali ipak preosjetljivo za svakodnevno korištenje.
04.04.2007 | 08:50
Zasto meni ta kuglica jos uvik radi ???
Proslo lito se nakupila tona smeca unutra,al eto radi ko ura.
Mozda to pogađa samo određenu skupinu \"mocnih\" korisnika.
Tribalo bi detaljno istrazit taj misteri kuglice.
04.04.2007 | 09:53
Dajte se malo skulirajte, ništa nije \"crklo\". Lijepo pročitajte jedan od prvih topica na Jabučnjaku o Mighty Mouseu i postupite prema uputama.

I malo češće prati ruke .
04.04.2007 | 20:11
Ja nemam nikakvih problema sa kuglicom, samo sam htjeo cuti misljenje vas starih Macovaca o toj Appleovoj \"garanciji\" od 7 dana za miseve i tastature za sto stvarno nisam nigdje cuo. Koliko vidim na Filexovom siteu uredno pise da je garancija na miseve i tasture 3 dana!!!! pa nije mi jasno kako su to nekome mis od 600kn i tastatura od 500kn potrosna roba??? Kad ulovim vremena ovih dana cu uputiti mail drito u Apple i Apple HR pa ih gnjaviti da mi malo objasne svoju politiku prema ljudima iz ovih krajeva. BTW Zanima me da li netko zna kakva je garancija na te stvari u Slo, Ita ili Austriji? Jasno mi je da im mi nismo neko veliko ili vazno trziste ali isto tako mislim da im stav nije uredu pa cu im to barem dati do znanja a bilo bi lijepo kad nebi bio jedini i da se napravi neka peticija Mac usera
  • baba
  • Posjetitelj
04.04.2007 | 20:50
Ja cu samo iskomentirati glupost od kuglice. Svako malo, kuglica se zaprlja i covjek pozeli otvoriti mis, ali ne...Ingeniozni inzenjeri se nisu sjetili stavi neki poklopac...mogucnost da se skine dio kucista, a da se pri tom ne mora razbijati plastika. Kuglicu povremeno natrljam alkoholom i onda je neko vrijeme sve OK...ali vec nakon nekog vremena opet ista stvar.Opalio bih samarcinu onom tko je osmislio mocnog misica s kuglicom do koje se ne moze doci. Ocito se sa ovim misem mora raditi u strogo kontroliranim-sterilnim uvjetima.

Sto se tice cesceg pranja ruku.
Ruke perem samo prije zderanja cevapa.
Najbolji mis je bio onaj okrugli koji je dolazio sa G3. Brzo se otvarao i rijetko prljao.
I jos uvijek radi.
04.04.2007 | 21:40
MoschuS je napisao:
Ja nemam nikakvih problema sa kuglicom, samo sam htjeo cuti misljenje vas starih Macovaca o toj Appleovoj \"garanciji\" od 7 dana za miseve i tastature za sto stvarno nisam nigdje cuo. Koliko vidim na Filexovom siteu uredno pise da je garancija na miseve i tasture 3 dana!!!!

Ovo je ziasta zanimljivo. Ako uspijes izvuci kakve podatke obavezno javi.
04.04.2007 | 21:46
Riba je napisao:

Cim ulovim malo vremena slozit cu mail sigurno i poslati i nasem i glavnom Appleu pa javim koji je odgovor. Takodjer cu provjeriti sa drustvom za zastitu potrosaca kako je opce moguce da tehnicki uredjaj ima garanciju od 7 ili 3 dana
BTW Bilo bi lijepo da ih netko od nasih dealera isto malo priupita pa ako netko sa foruma radi u Apple ducanu neka malo poprica sa ovima iz Svete Nedjelje.

BTW2 You gotta fight for your right to party!
04.04.2007 | 22:20
MoschuS je napisao:
Riba je napisao:

Cim ulovim malo vremena slozit cu mail sigurno i poslati i nasem i glavnom Appleu pa javim koji je odgovor. Takodjer cu provjeriti sa drustvom za zastitu potrosaca kako je opce moguce da tehnicki uredjaj ima garanciju od 7 ili 3 dana
BTW Bilo bi lijepo da ih netko od nasih dealera isto malo priupita pa ako netko sa foruma radi u Apple ducanu neka malo poprica sa ovima iz Svete Nedjelje.

BTW2 You gotta fight for your right to party!

Je,odrzat ce mo prosvjede isprid Powercoma,a kad smo se vec skupili mozemo isto ucinit i ispred McDonald's-a,pridruzit ce mo se Greenpeace-u i tako to.......
04.04.2007 | 22:28
uzzy je napisao:

Je,odrzat ce mo prosvjede isprid Powercoma,a kad smo se vec skupili mozemo isto ucinit i ispred McDonald's-a,pridruzit ce mo se Greenpeace-u i tako to.......

Ma da dobro je dok ne tuku kazes
Jedino je sigurno da se nece nista promijeniti dok misle da su ljudi zadovoljni a ako ste vi zadovoljni sa garancijom od par dana izvolite i uzivajte
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 sati, 44 minuta
  • Pongy75: Meni se čini i jedno i drugo, app šema. A vaditi se na bilesnu djecu, ako je to uopće istina je krajnje bezobrazno. Ovo mjesto nikad nije bila takva zajednica.
  • drlovric: Ja sam slab na djecu i radio bih pomogao i u ovom konkretnom slucaju. Vec sam to radio ovdje. Samo nisam shvatio kakvu pomoc on ocekuje konkretno. Da skupimo pare za M4 ili da mu ga nekako nadjemo unutar njegovog budzeta. Taj dio mi nije jasan...
  • Pongy75: Napad je najbolja obrana - kad te uberu!
  • Sarek: I stvarno mu nitko nije ništa loše napisao, a on je odmah krenuo u neke obrambene teze
  • Sarek: Meni je isto bilo čudno da na jasno postavljeno pitanje krenu traktati nečega što nema veze s pitanjem. Dva su moguća scenarija ili se čovjek pogubio u svemu i samo se krivo izrazio ili je stvarno neka muljaža. U svakom slučaju trebalo bi objašnjenje od dotičnog člana ili ako je ovo drugo u pitanju neka admini reagiraju
  • jura22: Tu je pitao nesto za MacMini M4 > M4 Pro
  • jura22: [link]
  • Pongy75: Avioni, milioni. kamioni
  • matijazx: -- to je bila prevara. Kolega forumaš mu je htio posuditi svoj Mac, al ovaj nije htio. Scammer.
  • Pongy75: Malo popratiti postove, sve je bez logike. Šarena priča, ima svega.
  • jura22: 8.2.2025. Pise da je sve prebacio s M4 na M4 Pro, ne znam tko je ovdje lud?
  • jura22: Cijela prića je čudna. Pošto se radi o bolesnom djetetu ne želim griješiti dušu.
  • marioart: izgelda da je obrisana... ja sam se ponudio za pomoc dvaput, ali sam izignoriran... cudna situacija
  • jura22: Gdje je tema o M4 MM za onu curicu?
  • Gjuroo: @Yonkis: Otvori temu... :D
  • Yonkis: Zašto su plavuše a onda nakon njih riđokose tako upečatljive?
  • smayoo: RIP :(
  • Yonkis: John C. Dvorak dies aged 80
  • 1v@n: Uzmem ih sa sobom onda idući put kad opet idem za HR
  • dpasaric: Pa nemojte baciti, mogu uvijek biti izloženi ako su ok očuvani.
  • 1v@n: Jel vam za muzej odgovaraju iCloud zaključani uređaji? Dobio sam iPhone 5 i iPad 2 koji su zaključani. Djeca praznila kuću od preminulih baka/djedova i nemaju nikakav pristup mailovima/passwordima. Probali smo kontaktirati Apple, ali nisu ni odgovorili. Ispravno i očuvano, ali cigla
  • dpasaric: Zadnji model koji imamo u muzeju je 5c! :)
  • drlovric: Zasto bi itko kupovao iPhone 3GS a da nije neki muzej? :/ Ja imam svoj iPhone 3G negdje u stvarima. Dao bih ga besplatno ako nekome vrijedi. Nisam uopce znao da to ljudi kupuju i traze.
  • smayoo: Odgovarajuća "tema" je oglasnik. Za cijenu potraži slične uređaje na e-bayu, poprati na kojem iznosu završavaju licitacije pa korigiraj cijenu s obzirom na trošak dostave iz te zemlje.
  • 1v@n: Stavim slike i više detalja ako mi netko kaže koja bi bila odgovarajuća tema za to
  • 1v@n: Psst… jel ima nekog ovdje da ga zanima iPod Photo 40GB (4. Gen) i iPhone 3GS 32GB? Prije nego puknem to na oglase, trebam nekakvu realnu procjenu jer nekakav par specijalaca traži skoro 1500€ za 3GS…
  • matijazx: Da li može u kojem postu na forumu, malo više o tome? :-)
  • drlovric: Radili smo danas mali test sa nekoliko igara. Macbook M5 Pro bolje vrti Windows igre od Steam Machine. Kakva luda vremena :)
  • matijazx: Za eartipse, u specijaliziranoj trgovini kod zagrebačkog Cvjetnog trga.
  • Yonkis: U RH nemam pojma ali ima Amazon
  • iAnte: Ekipa gdje u hr nabaviti eartipse za AirPods pro?
  • Yonkis: Kava, pivo, konjak, štok?
  • smayoo: Je. Jučer je došao
  • Yonkis: Znači Riba je u Rijeci?
  • dpasaric: Ajme da vidite što mi je Riba donio! Mislim da ću u nekom trenu napraviti šaljivi test/review! Hint: radi se o robi iz Brazila! :)
  • CoffeePod: Nadam se da će me služit sljedećih 10 godina ????
  • CoffeePod: Koja sreća da sam prošle godine za 2.900 uzeo MBP 16 48GB RAM 1TB
  • dpasaric: Nema, možda nešto sitno što je lokalno na lageru.
  • zvone: Mislim da u istylwu imaju jos stare cijene. Ili?
  • dpasaric: Klijent jučer poželio kupiti jedan solidan MacBook Pro 16", cijena nešto iznad 3.000 € PDV. Što mislite koliko je nakon poskupljenja radne memorije? 3.500 € PDV... veselo...
  • dpasaric: Hardver koji mi je trebao doći na review nažalost kasni! Nadam se da će uskoro! :)
  • Pongy75: @smayoo - Victoria!!!
  • smayoo: MX Master FTW! :)
  • zoranowsky: Od mene isto glas za MX master
  • Pongy75: Palac gore za Logitech MX Master! Od Magic mouse zabolinruka nakon duljeg rada.
  • Tito: MAgic mouse - najbolji mis ikada!!!
  • drlovric: @super. Zaobidji ga u sirokom luku. Bolje kupi za te pare Logitech MX Master :)
  • jura22: Rubno? Nije upotrebljiv osim kao ukras na stolu. Imao dva, jednog prodao a drugog poklonio kupcu mog MBP.
  • dpasaric: Magic Mouse - lijep, ali rubno upotrebljiv! :)
  • superstric: ako netko treba, apple magic mouse 63,01 euro na amazon prime day

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.47 Seconds

Provided by iJoomla SEO