MightyMouse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MightyMouse

02.08.2005 | 17:37
Za sve koji jos uvijek nisu primjetili, Apple je izdao MightyMouse!! \"Tiger's new toy\" kako ga nazivaju.
Konacno ScrollWheel, konacno vise od jednog Mousebuttona! Sa stilom.

Vise detalja pod: www.apple.com/mightymouse/

Erol
02.08.2005 | 17:44
Fora izgleda. Uspjeli su zadržati Apple eleganciju. Najviše me zanima fora sa zvučnikom unutra...
03.08.2005 | 01:11
Savrseno!!!
Jedva cekam da stigne (narucen odmah, naravno)
03.08.2005 | 03:17
He, he... a od rumorsa o prvom optičkom pro mišu nagađa se da će ga se moći škakljati po rebrima, tj. da će posla imati palac i prstenjak Eto ga na, čemu su bile one \"nepotrebne\" markacije sa strane u dizajnu mjehurastog miša... Ne samo za klackanje mjehura.
03.08.2005 | 13:01
hsnf je napisao:
Savrseno!!!
Jedva cekam da stigne (narucen odmah, naravno)

Da ne prelaze na Intela, ne bi ni misa mijenjali
U biti se pitam zasto im je trebalo 20 godina da unaprijede stvar koju je ionako trebalo u povijest zatrpati prije najmanje 10 godina. Misa. I onda dizajn nazovu \"mocnim\"?
Kako bi se osjecali zaljubljenici u automobile kada bi u dobu hibridnih pogona jedan BMW napravio revolucionarnu seriju 8, recimo, savrseno dotjeranu, sa satelitskom navigacijom i svu od aluminija, ali koju tjera - sirova nafta?
Je li ovo korak naprijed? Jeste, s obzirom na to koliko je stari Appleov mis bio evolucijski zaostao, ali i dva koraka nazad, jer se sve ovo dade opisati uzrecicom: \"tresla se brda, rodio se .. mis\".
Da su barem pamet upregnuli u proizvodnju kakve mocne olovke, ili digitalnog naliv pera, odnosno uredjaja koji je, dokazano!, idejno, fizioloski, psiholoski i anatomski puno bolji od misa. Steta, zbilja, sto ovakva polurjesenja izlaze iz tvrtke koja voli sebi tepati i nazivati se inovatorom u cvjetnom polju grafickih sucelja, komunikacije s korisnikom i ostalim modernim postapalicama.
Ukupno, palac dolje.
03.08.2005 | 22:55
Apple mis sa dvije tipke??? Sto je slijedece, Macintosh sa Intel procesorima??
04.08.2005 | 03:28
Pogledah i recenzije -- nije bas sjajan mis, kako se isprva cini:
- ima lose izveden kotacic (upadne preduboko, pa ne mos' okretat)
- da bi stisnuo gumbe sastrane, trebas dignut ruke s misa i stisnuti gumbe istodobno
- ima 0.7 m dugacak rep
- glomazan je, velicine kao i ostali Applemishosaurusi
04.08.2005 | 12:35
Kad to cudo dolazi u rvatsku?
06.08.2005 | 22:00
Evo, primaju se narudžbe. Cijena je 368 kn + PDV, tj. 449 kn u maloprodaji.
22.08.2005 | 12:15
Evo, postojeći Apple Mouse je EOL - tj. End Of Line. Još će se isporučivati uz trenutne modele, ali izgleda da je namjera da se u potpunosti zamjeni novim čim se potroše zalihe.
22.08.2005 | 13:25
Apple nikada nije imao “pravog” misa a sada “pukne” i mislim da je super samo nadam se da nije onako malo kao onaj sa kednom tipkom. Sta je sa senzorima za lijevu i desnu tipku? vise ne će biti klikanja nego senzori obavljaju koikanje?
22.08.2005 | 14:38
Nakon pocetnog odusevljenja i razmisljanja o kupnji, ipak sam odlucio ostati vjeran Starcku
22.08.2005 | 15:27
Samo zato jer nema plavu optiku, pa ti ne paše uz neonku
22.08.2005 | 23:08
Mika moj Mika, ovo ti se inače zove udarac ispod pojasa.
23.08.2005 | 05:02
pa čuj, ne moš ga baš u lice udarit
ne bi ljepo izgledalo
a onda oped.................................
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 52 minuta
  • Yonkis: In iOS 26.2, Wi-Fi network synchronization between iPhone and Apple Watch will no longer be available in the EU.
  • hal9000: HAHAHAHAHAHA: [link]
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO