Dragi prijatelji iMac alu tipkovnica žičana je dobila gripu pa sam je zalio čajem. Trenutno je naopako okrenuta na ručniku koji se nalazi na radijatoru. Postoji li još kakvih medikamenata za rješavanje ovog gripoznog stanja. Hvala, pozdrav!!
Uh, vjerojatno joj nema pomoci. Eventualno ju je trebalo odmah oprati destiliranom vodom i onda osušiti, čaj će joj vjerojatno doći glave pogotovo ako je bilo šećera unutra. Ali nadajmo se najboljem...
Riba hvala na suosjećanju, bili su to teški trenutci. Ali na sreću tipkovnice je proradila. Sva slova tipkaju, iako neka kad ih klikneš idu nazad u slowmotionu. Čuj, radi se o prirodnom medu s hercegovačkih pašnjaka, zato sve i funkcionira
Ja sam prije koju godinu svoj MBP 15" zalio čajem, odmah ga okrenuo izvadio bateriju, posušio fenom. Nakon nekog vremena tipke koje su bile zalite čajem su se počele ljepiti kada se tipka. Poskidao tipke i klackalice očistio alkoholom i evo dan danas radi bez greškeB)
Nevjerojatna je ta samoreanimacija alu tipkovnice....Moja je iz slicnog razloga prestala raditi, odpojio je i pripremio za trash, te nakon nekoga vremena kada sam je krenuo baciti, ubodem je jos jednom i 'ko bi rek'o cuda da se dese - proradila sama od sebe i jos uvijek veselo tipka.
Zahvaljujem svima što su obratili pozornost na ovu temu. I, kad smo se već raspričali o tipkovnici dodao bih kako je ova preživjela tipkovnica kupljena na Balkanu. Računalo sam dobio iz USA s uredno upakiranom USA tipkovnicom. Budući da puno tipkam ne mogu funkcionirati bez čćšžđ pa sam odmah kupio novu tikovnicu, a USA tipkovnicu proslijedio sestriću da skopča na Mini. Ova "naša balkanska tipkovnica" ima drvenastije tipke i nije toliko ležerna i sofisticirana pri tipkanju kao ona američka. Ne znam jesam li umislio ili ima u tome nečega? Možda je upravo zbog svoje sirovosti preživjela prolijevanje čajem
Yonkis: @CoffeePod koristiš li ono punjenje do 80% ili si light user? Moj iPhone 15 je nakon 26 mj izgubio samo 6% a 2 različita SIMa (priv posl). Tako da 1% je sasvim ok.
drlovric: @Coffe: Po gruboj racunici moze ti trajati do kraja stoljeca taj telefon. Nista ne azuriraj
CoffeePod: Ja sqm i dalje na iOS18 i ne planiram jos updejtat. Nakon 9 mjeseci baterija na 16PRO pala je samo za 1% od max kapaciteta
ZoPaj: eh, da je bar više tih OS updatea bez novih featuresa optimiziranih i očišćenih od bugova pored famoznih sigurnosnih patcheva.. mislim da Snow Leopard nije imao ni jednu jedinu novost? 26.4 mi se čini brz i stabilan...
miomika: 26.4 je vani, ali ništa od Geminija. Samo APlle Music i fora s koncertima. Neznam dal je vrijedno i skidati
rak21: Je li netko ulovioacbook pro M5 pro za 2200 u instaru? Baš me zanima jel prošla narudžba ili su stornirali jjer su bili jeftiniji 500€ i više od drugih.
smayoo: Ja sam nedavno imao tako raspadnut prikaz oglasa u Firefoxu, ispalo je da je problem bio u Ghosteryju
CoffeePod: Probao sam Tahoe na M4 MBP i M2 Airu i ono je sramotno na sto lici i kako performa
CoffeePod: Ima netko da i dalje odbija preci na Tahoe i iOS26?
drlovric: Na iPadu u Sagari oglasnik se raspao. Tekst se preklapa i necitljiv je ispod fotografije artikla.
zoranowsky: Kod mene na firefoxu i safariju sve ok s oglasima