Imam upiti oko gore navedene mašine. Uskoro ću se rješavati jednoga, odnosno samo njegove unutrašnjosti te me zanima koliko bi otprilike bilo ok tražiti za kompletan hardveraj bez kučišta.
Meni je na takvom, model s kraja 2002 otišao disk prije nekih 15 dana i kako stvari stoje nije baš lako pronać odgovarajuće diskove na tržištu. Ako nešto ima ikakvu vrijednost to je RAM ili disk, ostalo je za baciti.
Disk sigurno nema vrijednost jer je ili napucao isto toliko sati rada pa je pred crkavanjem, ili je dugo, dugo stajao pa je opet pred crkavanjem jer su se ležajevi uležali pa će motor biti preopterećen, a disk van balansa.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva