U system requirements-ima za Shake 4 stoji da je neophodan \"Three-button mouse\" ok za Mayu 6.5 (sto je isti slucaj) bih i shvatio nekako ali APPLE Shake....izgleda da je vrijeme da se tradicija \"jednoklikog\" prekine
To važi za Shake od prve verzije. U originalu je to Unix program i teško ga je sada toliko suštinski prepakirati da radi kao da je izvorna Apple aplikacija.
Ma jasno, ali neki su emotivno vezani za misa sa jednom tipkom,
pa mi je na prvi pogled bilo cudno da je unutar apple-ovog alata
zahtjev mis sa tri tipke.
pa mi je na prvi pogled bilo cudno da je unutar apple-ovog alata
zahtjev mis sa tri tipke.
Apple ne proizvodi niti graficke kartice, tvrde diskove, DVD pogone, graficke tablete, ni 95% aplikacija za Mac platformu ... pa to opet nikog ne boli.
Tomek: Pozdrav svima, prije nego pokrenem temu, da li je možda obrađeno pitanje automatskog "Power on" na MacBook PRO M4 kad takneš tipkovnivu ili ga otvoriš?? To me užano živcira... Nemrem očistiti tipkovnicu a da ga ne upalim...
dpasaric: Spremam novi članak za pro usere Macova!
dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti!
zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva