Ponuda papira za tisak - Rijeka i okolica?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ponuda papira za tisak - Rijeka i okolica?

04.12.2014 | 21:21
znate li nekog prodavača papira za tisak kod kojega bih mogao pogledati šta se nudi? treba mi za jednu knjigu nešto malo drugačije.

konkretno, papir za ovitak, da ima neku strukturu po sebi i da bude i nekoj tamnijoj boji...
04.12.2014 | 21:40
Probaj kod ovih: www.igepa-plana.hr

Nazoveš i zamoliš ih da ti pošalju kataloge papira, pa u miru doma možeš prebirati po debljinama, površinama i strukturama papira.

No, ako znaš u kojoj tiskari ćeš tiskati knjigu, onda ti je najbolje otići u tiskaru da ti oni pokažu kojim vrstama papira raspolažu.
04.12.2014 | 21:40
prije nekoliko godina sam bio u jednoj takvoj firmi, negdje na Kukuljanovu, čini mi se, ali ne znam više ni gdje je ni kako se zvala...
04.12.2014 | 21:42
Gjuroo kaže:
No, ako znaš u kojoj tiskari ćeš tiskati knjigu, onda ti je najbolje otići u tiskaru da ti oni pokažu kojim vrstama papira raspolažu.

hvala.
tiskara baš ne raspolaže nekim asortimanom, a naručuju sve od dobavljača.
04.12.2014 | 21:44
Gjuroo kaže:
Probaj kod ovih: www.igepa-plana.hr

pa to će biti oni! piše regija Rijeka - Kukuljanovo. samo se sjećam da mi nisu mogli dati nikakav katalog za ponijeti, ali bar mogu otići ponovo do njih i pogledati.
04.12.2014 | 21:59
Mislim da su oni najveći dobavljači papira za naše tiskare. Barem sam ja dobio takav dojam.
Unazad par godina sam imao sličan problem kao i ti. Nazvao sam ih, malo popričao, zatražio katalog i oni mi poslali nekoliko kataloga s tim nekim 'neobičnim' papirima. Imaju oni i katalog standardnih papira (conqueror, curious, keaykolour...) među kojima se također mogu izabrati neki ekstravagantniji. Taj katalog obavezno zatraži.

Ako nemaju u Rijeci, nazovi središnjicu u Zagreb, pa nek ti oni pošalju.
04.12.2014 | 22:00
ok. to šalju besplatno ili naplaćuju?
05.12.2014 | 01:13
Bespla. To je promotivni materijal.
07.01.2015 | 12:05
bio u Igepi, dali mi hrpu kataloga, ali skoro ništa od toga nije za digitalni tisak.
07.01.2015 | 13:56
BTW, nisi nigdje ni spomenuo da ti treba za digitalni tisak.
07.01.2015 | 14:16
Finn kaže:
bio u Igepi, dali mi hrpu kataloga, ali skoro ništa od toga nije za digitalni tisak.

Nisam ni znao da postoji razlika u papiru ovisno o vrsti tiska. Ako možeš ukratko objasniti, bio bih zahvalan.

A jesi li ti njima u papirnici naglasio da ti to treba baš za digitalni tisak?
07.01.2015 | 15:05
smayoo kaže:
BTW, nisi nigdje ni spomenuo da ti treba za digitalni tisak.

zato što nisam mislio da to treba posebno naglasiti. niti sam pomišljao da bi ovako veliki dobavljač mogao imati ovakav omjer ponude...
07.01.2015 | 15:08
Gjuroo kaže:
Nisam ni znao da postoji razlika u papiru ovisno o vrsti tiska. Ako možeš ukratko objasniti, bio bih zahvalan.

A jesi li ti njima u papirnici naglasio da ti to treba baš za digitalni tisak?

nisam ništa rekao jer me zanimalo općenito što imaju.

razliku u papiru ti ne bih znao objasniti. znam samo da se digitalni stroj puno brže potroši ako se koristi offsetni papir umjesto digitalnog. to zapravo uništava stroj. zašto i kako ne znam.
07.01.2015 | 15:23
Mislim da je najveća razlika u količini vlažnosti.
Papiri za digitalni tisak imaju veću količinu vlažnosti od papira za offset tisak.
07.01.2015 | 15:27
Finn, jesi li pogledao u Europapier Adria, na Viškovu?
Iako ne nadaj se prevelikom asortimanu papira za digitalni tisak osim običnih "kunstdrucka" raznih gramatura.
07.01.2015 | 16:02
navratit ću, iako mi trenutno treba nešto za digitalni. gdje su oni?
07.01.2015 | 17:05
Marinići 181
51216 Viškovo
T: 051 258461
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 18 sati, 40 minuta
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Ender, marioart, Riba, saint, skunic, Anonimci (820)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.10 Seconds

Provided by iJoomla SEO