Virtual PC 6.1
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Virtual PC 6.1

14.08.2003 | 01:41
Kratka informacija za one koji bi napravili update Virtual PC-ija na noviju verziju (sada pod MS-ovom kapom) - stari kod za eksperimente više nije važeći. Promjene su minimalne (Airport Extreme kompatibilnost i par sitnijih buba), pa update nije kritičan.
01.09.2003 | 00:38
Cekam jos uvijek update koji ce ga ubrzati, jer se na iMacu 800 emulacija Win XP vuce ko svinja na samrti.
01.09.2003 | 14:45
Po netu se moze procitati da update nije samo kozmeticki, a to je i moje iskustvo iako nisam radio nikakve benchmarke. Sto se tice novog koda, nije ga tesko pronaci.

GANDALf
01.09.2003 | 16:07
OK, znaci, probat cu, mozda se i ubrza.
01.09.2003 | 16:11
Win XP rade sporo i na daleko bržim strojevima, ali zato 98-ica "leti", a meni je dovoljna za sve za što bi mi mogli zatrebati Windowsi. Imaš baš neki softver koji traži XP?
02.09.2003 | 11:24
Ne, ali sam se uspio domoci Connectix OS Pack-a sa WinXP, pretpostavljao sam da je Pack barem malo optimiziraniji za rad sa VPC-om, nego gola instalacija. Znaci, da probam sa 98-icom SE?
02.09.2003 | 11:58
Apsolutno - 98-ica radi pristojno, a tek 95... on je radio dobro i na G3/333. Jedino što je danas možda malo out-of-date.
03.09.2003 | 11:42
Meni su i Win2000 OK na G4/466, ali takodjer najcesce koristim 98.
04.09.2003 | 11:52
Onda ce na G4/800 W2K vise nego fino raditi Ipak bi radije NT sistem, ako je ikako moguce...
07.12.2003 | 01:05
PITANJE: Poštovanje starosjedioci, stručnjaci, i svi koji se takvim osjećaju, da li netko zna radi li VPC 6.1 s G5 procesorom, ako ne da li se o rješenju tog problema šuška u Maclandu?
07.12.2003 | 11:48
6.1 ne radi s G5 procesorom. Intezivno se radi na tome i novim posebnim optimizacijama za G5. Prva najava novog VPC-a se očekuje možda već na sljedećem MacExpou.
07.12.2003 | 16:48
Hvala, g. Pasarić, na isrpnom odgovoru!
07.12.2003 | 16:50
Lapsus, ispravka, mislio sam na "iscrpnom", sorry!
19.02.2004 | 12:06
Ima li kakvih novosti s G5 i VPC-ijem? MacExpo je iza nas! Bar kakvih glasina?
19.02.2004 | 18:47
Nece li VPC biti dio Office 2004 paketa? Ako je tako, vjerojatno ce ga srediti da radi na G5 do izlaska Office 2004...
10.06.2005 | 20:46
mozda sam ja genij ali meni na G5 1.8 sp VPC7 radi ko sat,ali(pazi ovo) nista brze nego mi je radio na eMac 700 kanti.sve je stvar rama i kao ti sredis taj XP instaliran.
11.06.2005 | 16:22
Kojim su smjerom stvari krenule, VirtualPC ce nam raditi istom brzinom kao i Widnows verzija. A ponudit ce i VMware nesto 100%.
11.06.2005 | 18:28
Kod mene VPC 7.0.1 radi k'o vurica na G5 1,8.
29.12.2005 | 15:54
Pozdrav svima !
Imam pitanje u vezi Virtual PC. Naime program kojim izrađujem raspored sati za školu pisan je za PC -WIN platformu i to mi je još jedino područje zbog kojeg koristim PC. Može li detaljnije objašnjenje o Virtualu (ima li nešto posebno kod instalacije i gdje ga nabaviti ) Hvala...
29.12.2005 | 19:47
Pokrenes ga i instaliras Windowse ili neki drugi OS kako bi to napravio i na obicnom PC-u.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 8 sati
  • Gjuroo: Ipak se kreće. aiPhone. [link]
  • dpasaric: Ja sam danas naručivao što se još može od lagera s QWERTY, pa ćemo vidjeti što ću dobiti! :)
  • zvone: Zvao istyle da interveniraju da ostavw qwerty posto ionako prave tipkovnice posebno za ht trziste. Krajnje su nezainteresirani. Ali kazu da se ljudi jako žale.
  • Bertone: Sused, ni to tema za vikalicu, trebao si to pitati u temi o budućnosti čovječanstva ;)
  • cariblanco: [link]
  • cariblanco: Vidi komentare ispod ovog teksta !!
  • cariblanco: Zadatak za smayoo...zašto je nestalo struje
  • dpasaric: Vidim da će stare QWERTY tipkovnice odjednom dobiti na cijeni! :)
  • zvone: Nervira me jer mijenjaju bez veze.
  • smayoo: Ali zašto je to takav stress? Ako su potpuno ukinuli stari layout, posložiš si kako ti paše pomoću Ukelele
  • smayoo: QWERTZ je uvijek i oduvijek hrvatski standard tipkovnice, a ovaj apple QWERTY hibrid je izmišljotina iz nekadašnjeg "zastupnika" PEL Velebit.
  • IgorD: Prvo su prebacili @ pa sad stalno stišćem ™ a od zadnjeg sistema ni € nije gdje je bio
  • IgorD: Ja na iOSu ionako uvijek imam EN tipkovnicu, samo kad mi treba đ prebacim na hr. Frka je što su i s Macovima krenule qwertz tipkovnice
  • zvone: Ako se vrati u postavkama automatski se vraca na qwertz. Iritantno do bola.
  • zvone: Kupio novu tipkovnicu za m4 ipad pro. Hrvatska je ali vise nije qwerty nego qwertz. Razocaran.
  • drlovric: Ja nemam dres Osijeka :)
  • VanjusOS: ako ćeš obući dres Osijeka, ja ti nabavim kartu bez problema
  • VanjusOS: drlovric, nema više karata za Hajduka
  • drlovric: Ako ima neko iz Osijeka molim da mi se privatno javi. Trebam uslugu. Hvala puno :)
  • JOHN: Počivao u miru Božjem :(
  • Borisone: U oglasniku mini Pro ako nekog zanima.
  • Gjuroo: Počivao u miru.
  • smayoo: Ode nam Papa Franjo, na Uskrsni ponedjeljak. Počinak je zaslužio, i više od toga. Neka se Crkvi primi barem nešto od njegovog nasljeđa.
  • VanjusOS: Sretan Uskrs!
  • Damirst: Srstan Uskrs!
  • smayoo: Sretan Uskrs svima! :)
  • Tomek: Sretan Uskrs !!
  • ping: Sretan Uskrs
  • dpasaric: Mira i ljubavi! :)
  • Gjuroo: Sretan Uskrs!
  • Yonkis: Sretan Uskrs svima!
  • Zdravac: Sretan Uskrs!
  • drpongrac23: Sretan Uskrs svima koji slave!
  • Tomek: sad dok se ja ponovo uštekam u MACOS sustav, imat ću pitanja pa ću biti malo dosadniji :D
  • Tomek: Hvala svima... Kakav je stroj, računam s njime barem 10 godina...
  • dpasaric: Welcome back! :)
  • smayoo: Eeeej, Tomek! :)
  • Zdravac: Tomek, dobrodošao nazad! Nek te dobro i dugo služi! :)
  • Tomek: Eto nakon dugo godina, ponovo na Macu... Pozdrav svima
  • Borisone: Rekao političar i otišao krkati s generalima dok je vojska na paštetama i prekuhanim jajima.
  • Junuz: ko nehrani svoju vojsku hraniće tuđu
  • Yonkis: Apple Maps kamera naprtnjača: [link]
  • m@xym: ...nikakvu vojnu naobrazbu.
  • m@xym: Za dva mjeseca možeš naučiti rukovati pješačkim naoružanjem (od rastavljanja, sastavljana i čišćenja, do toga kako ga otkočiti, zakočiti, napuniti, sve do pucanja). Čovjek koji nema nikakvu vojnu naobrazbu, je glineni golub u slučaju rata, osoba koja je dva mjeseca nešto učila, i naučila, svakako nije. Zamisli koliko bi tek žrtava bilo da nitko od ljudi sa kojima si bio nije imao
  • Maxxy: Mi imamo malu aktivnu podobnu vojsku. A za 2 mjeseca će samo naučiti biti lijepa meta na ratištu. Proveo sam u ratu malo manje od 5 godina, i sve što ću još reći na ovu temu je da smo imali više žrtava od neznanja (igranje sa raznim zanimljivim spravicama i puškama) nego od neprijatelja! Srećom u ono vrijeme nije bilo dronova!
  • drlovric: Ja sam bio 10-11 mjeseci cini mi se. Pola vremena smo aktivno nesto ucili, pola smo ribali hodnike, kupili lisce i smarali se po vojarni. Ja sam bio 11107 (prepisali JNA VES oznaku) vojna policija, antiterosticke aktivnosti.
  • drlovric: Nekakav ustroj sa 3 mjeseca temeljne obuke da vojnik zna koirsititi pusku i kretati se unutar svoje formacije je bolje nego nista. I mozda neki modus za dodatna 2-3 mjeseca specijalisticke obuke tko to zeli. Kao neki vid nadgradnje znanja.
  • m@xym: Mi to (malu sposobnu aktivnu vojsku) već imamo. Ovih 2 mjeseca je sasvim dovoljno da mladići nauče osnove baratanja oružjem.
  • Maxxy: Vojnirok od 2 mjeseca je sprdnja. Ili lupite godinu dana, ili financirajte malu sposobnu aktivnu vojsku. Ovako se samo bacaju novci bez ikakve koristi
  • Yonkis: A što ne otvorite temu nego ovdje tipkate :)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Damirst, dpasaric, Riba, tomislav.c, Anonimci (819)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.24 Seconds

Provided by iJoomla SEO