audio kartica usb+digital out
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

audio kartica usb+digital out

15.07.2010 | 18:11
trebao bi preporuku audio kartice koje se spaja preko usb-a a da ima digital out..Jel ima tak nešt kod nas za kupit?I da je OS X nativno podržan.
ovako nešto www.m-audio.com/products/en_us/Transit.html samo nenađem kod nas to..
15.07.2010 | 20:29
thx bolje od tog nema jel?
15.07.2010 | 20:33
Za te novce, sumnjam.
Ima sigurno boljih kartica, samo sto su teze dobavljive u HR.
15.07.2010 | 21:33
Pa sta nemaju svi noviji Macovi optcial out izlaz na zvucnoj (combo sa analognim) ?

Sorry ako imas neki stariji Mac pa pitas
15.07.2010 | 21:56
Mozda mu treba bas opticki (TOSLINK) output, kojeg ima samo MacPro od novije generacije Macova.
15.07.2010 | 21:58
Sad ce neki koji me poznaju me se odreci, ai ja sam se sramim sto cu pitati ....

Koja je razlika izmedju optickog TOSlinka i obicnog optickog?
15.07.2010 | 22:01
www.amazon.com/Toslink-To-Optical-Mini-Adapter/dp/B0002MQGRM ovo se inače spoji na novije mac-ove(imac,macbok,macbook pro) i tak se isto dobije digital out..
15.07.2010 | 22:08
Laicki to je jedno te isto. Toslink je u biti "konektor" koji moze biti kvadratni onako tipa firewire ili kruznog oblika iz kojih izlazi mali "pimpek" odnosno opticki kabel.
15.07.2010 | 22:08
Ok sad sam skuzio malo sam spor. @ Teddy Pricas o OUTPUTu samo ne o protokolu kao ADAT. I vidim da je Litho odgovorio na to pitanje. Ma ja to koristim vec godinu dana na Airport Express-u, ali kad pricam o opcijama outputa ni ne razmisljam o konektoru jer su adapteri uvijek prisutni pa se kao podrazumijeva, ali opet ne razmisljaju svi kao ja. isprike
15.07.2010 | 22:10
zato sam napisao combo sa analognim
16.07.2010 | 00:45
Nesto jeftnije i odlicno radi: www.audiotrak.net/products/optoplay/
kod www.novaglazbala.hr/category.php?pid=12
16.07.2010 | 01:21
Potraži Behringer uca222. Ja sam naručio s ebaya i trebalo je 2-3 tjedna da stigne. Cijena s dostavom je oko 50 dolara.
cgi.ebay.com/Behringer-UCA222-USB-Audio-...e90e6d#ht_4562wt_913
16.07.2010 | 03:13
E taj behringer sam i htio uzet ali me zanima oce on normalno propustat dts i ac3 na zvucnike. Dakle kontam spojit na mac-a zvucnu i onda zvucnu na receiver.. Teoretski bi trebalo radit, ali one slike su me malo pobrkale( od spec)
27.07.2010 | 00:32
Mislim da je ovo samo stereo (i na optičkom izlazu). Meni je stereo sasvim dovoljan pa sam se odlucio za ovaj Behringer.
27.07.2010 | 03:21
Komplicirate. Vrati se nazad na onaj adapter ...
18.09.2010 | 01:00
Trebao bih pomoć, a ovo je najbliže što sam našao kao temu koja ima veze s mojim pitanjem

Gdje kod nas kupiti Toslink mini optički adapter koji bi prištekao u Airport express ili može i cijeli optički kabel koji s jedne strane ima mini toslink a s druge "normalni" toslink?
Znači ovo:
http://www.amazon.com/Toslink-To-Optical...dapter/dp/B0002MQGRM
ili ovo:
http://www.amazon.com/6ft-Toslink-Mini-Cable/dp/B000FMXKC8

Pretražio sam sve znane online trgovine kod nas, ali ništa nisam našao. tnx unaprijed.
18.09.2010 | 01:28
Ja sam uzeo sa UK ebaya i mislim da me 2 komada doslo 30tak kuna sa postarinom do Rijeke. Mozda pretjerujem al bilo je stvarno jeftino ...
18.09.2010 | 02:13
www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05235

ova radi kod mene savršeno(snimanje vokala za tv i radio spotove), digital in i out, i na 10.5.8 i na snow, u opisu ne piše da ima optičke ulaze i izlaze spdif (kao što su na dat-ovima i mini-diskovima), ima iste karakteristike kao i ove audiotrakove, maye i sl.
18.09.2010 | 11:07
Soffoklo je napisao:
Pretražio sam sve znane online trgovine kod nas, ali ništa nisam našao. tnx unaprijed.

Kod nas to ne postoji. Isključivo online trgovine kao što su momci prethodno naveli.
18.09.2010 | 22:43
Tnx na odgovorima.
Poslušat ću @Defoua i kupit ću isto preko ebaya.
19.09.2010 | 10:21
Kako ne postoji. Kupio kabel i adapter u HG-Spotu, kabel s razlicitim konektorima na krajevima ima Chipoteka, vidi i Diskont24 kaj imaju jer je slika nedorecena (sve tri kombinacije su na slici).
20.09.2010 | 13:49
Smet je napisao:
www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05235

ova radi kod mene savršeno(snimanje vokala za tv i radio spotove), digital in i out, i na 10.5.8 i na snow, u opisu ne piše da ima optičke ulaze i izlaze spdif (kao što su na dat-ovima i mini-diskovima), ima iste karakteristike kao i ove audiotrakove, maye i sl.

nepiše na njoj ni da podržava OS X snow leopard...Jel treba kakav driver za nju ili je to čisti plug and play..
21.09.2010 | 20:17
ipak sam kupio ovu c-media ali bolje da nisam...nemogu nikako namjestit digital out...dok ovo ostalo na usb kartici normalno radi..Probao sam na windows mašini i normalno radi digital out tak da je ispravna zvučna..Jel ima netko kakvu ideju?
21.09.2010 | 21:30
Pretpostavljam da si probao podesiti digitalni izlaz putem Audio MIDI Setup?
21.09.2010 | 21:53
Meni jos uvijek nije jasno zasto kupovati zvucnu externu za digital out kad ga vec svaki intel mac ima integriranog i adapter je smjesno jeftin?

Nemas Intel Mac Lihto?
22.09.2010 | 00:15
Naručio sam adapter ali iz kine a tko zna kad će doći...pa mi se nije dalo više čekat..a na uk ebayu nisam baš našao nekog da šalje u HR...
Bilo bi dobro da kod nas ima za kupit...
i56.tinypic.com/33tqr2u.png
nije mi jasno zašt je source zatamnjen...
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 7 sati
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

dperec, jura22, Riba, tino1, Anonimci (1031)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.55 Seconds

Provided by iJoomla SEO