Sound Output?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sound Output?

10.03.2007 | 21:19
Jucer sam na iMaca spojio stare eksterne zvucnike sa pc-a i skuzio posto je mac apsolutno tih da mi zvucnici imaju dosta suma. To prije stvarno nisam primjecivao od buke ventilatora u kanti ali sad se to dosta cuje, probao sam ih istekati, odnjeo u drugu sobu i ustekao samo njih u struju i opet isto. Zvucnici nisu bas neki (trust 2.1 sistem) ali imaju dosta dobar sound a nisam ni neki audiofil da bi sad kupovao neke nove.
Sad pitanje, ja bi koristio te zvucnike recimo samo za itunese i za igre ali kad nesto drugo radim na kompu da ih mogu imat ugasene da ne zuje ali da cujem sistemske soundove kroz ugradjene zvucnike. U Sys Preferencesima pod Sound vidim opciju \"play alerts and sound effects through\" i po defaultu internal speakers. Kad ustekam zvucnike automatski mi se prebaci na headphones i ta opcija i pod \"output\" ali je ne mogu mijenjati (zasivljeno je i nemam izbora). Da li je ikako moguce imati ukljucune ekst. zvucnike a da se sistemski soundovi cuju kroz ugradjene?
  • User
  • Posjetitelj
10.03.2007 | 22:39
mozda sam u krivu al mislim da nitko nema odgovor za ono sto trazis, a i savjet ti je bez obzira sto nisi audiofil neki da ipak skartiras taj trust i kupis nesto sta bar ne sumi ako nista drugo

ja sanjam da bi si ovako nesto stavio uz iMaca:

ali kako se mislim jednom bavit pro-audiom radije cu stedit za studijske monitore koji su kvalitetniji ali ruzni
10.03.2007 | 23:53
Koji su ovo zvucnici? Nekako su mi malo \"gey\"
Gledam bas sad da kupim nesto postenije a usput da izgleda dobro i pase uz Maca i nasao sam Harman Kardon Soundstickse koji su >1000kn, Logitech z-4 kojih ima u bijeloj boji i oko 600kn su sto bi vec i dao za zvucnike i JBL Creature 2 isto oko 600kn. Jel ima netko iskustava sa z-4 ili sa creature? Bitno mi je samo da ne pustaju zvukove, sumove ili humove a sigurno ce biti bolji od ovih trustovih ili ugradjenih macovih.
11.03.2007 | 01:40
User,ima i ljepih monitora,samo triba platit.
Prilozi:
11.03.2007 | 04:52
Ja imam crature 2 i mraq su.. topla preporuka
11.03.2007 | 09:29
Mika je napisao:
Ja imam crature 2 i mraq su.. topla preporuka

Thnx! Jos me zanima ako netko ima Logitech z-4 pa da kaze kakva su iskustva. Z4 bijeli mi se nekako vise svidjaju ali Creature imaju cak 5 godina garancije u Ve-Milu pa mi je to primamljivo.
11.03.2007 | 16:11
MoschuS je napisao:
Sad pitanje, ja bi koristio te zvucnike recimo samo za itunese i za igre ali kad nesto drugo radim na kompu da ih mogu imat ugasene da ne zuje ali da cujem sistemske soundove kroz ugradjene zvucnike. U Sys Preferencesima pod Sound vidim opciju \"play alerts and sound effects through\" i po defaultu internal speakers. Kad ustekam zvucnike automatski mi se prebaci na headphones i ta opcija i pod \"output\" ali je ne mogu mijenjati (zasivljeno je i nemam izbora). Da li je ikako moguce imati ukljucune ekst. zvucnike a da se sistemski soundovi cuju kroz ugradjene?

Ovi programi bi ti mozda mogli biti od koristi:

\"Sound Menu\" (www.macupdate.com/info.php/id/18091) i \"SoundSource\" (www.macupdate.com/info.php/id/11334).

Nisam ih isprobao doduse pa se nemoj prerano veseliti.
  • User
  • Posjetitelj
11.03.2007 | 19:35
MoschuS je napisao:
Koji su ovo zvucnici? Nekako su mi malo \"gey\"

JBL Spyro, vidio uzivo neki dan i SMRC!

I nisu \"gay\". Stvarno nisam vidio zvucnike koji bi bolje pasali uz iMaca...

Uzzy, vjerujem, al to je za mene jos uvijek ko da ih i nema
11.03.2007 | 21:17
User je napisao:

I nisu \"gay\". Stvarno nisam vidio zvucnike koji bi bolje pasali uz iMaca...

Zavisno kojeg Maca imas ali IMO uz iMaca ovi bijeli Logitech Z-4 pasu jako, jako dobro

2 Zeba: Thnx ali ne radi
Jednostavo ne kuzi da su to zvucnici nego napise Headphones i opce nemam druge opcije na koju bi mogao prebaciti.
Prilozi:
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 14 sati
  • dpasaric: Iskreno, i meni Liquid Glass ide na živce i nije im to trebalo. Srećom barem se na iPhoneu lako ugasi u onim opcijama za invalidne osobe.
  • Borisone: Ne znam što su se svi uspuhali oko Liquid Glass, a tragediju od prikaza UI-a na ne-retina ekranima se tolerira više od desetljeća.
  • CoffeePod: Dyeovog odlazak je mozda najbolja stvar. Racunam da ce implementirat malo nazad Mavericks draži i da će utišat Liquid Glass gimmick. Apple se stvarno mora sjetiti da ljudi vole Apple upravo radi blenda vrhunskog hardware i software koji je funkcionalna koliko i lijepo izgleda. Liquid Glass je form over function 101.
  • Yonkis: Sa novim WApp updateom funkcionalan WhatsApp app na Apple Watchu.
  • IgorD: Zašto ne bi bilo istina? O tom se govori danima, neki ljudi slave što je Dye otišao. Trebao si otvoriti temu
  • Djuro genijalac: Sve mi se čini da je ovo istina..?
  • Djuro genijalac: [link]
  • IgorD: ovo je bilo na 17
  • IgorD: [link]
  • IgorD: Meni radi paste, iPhone Max 15, nije zadnji ios
  • smayoo: Ne možeš s iphonea
  • Djuro genijalac: Jbm, kak se pastea link u vikalicu?
  • Djuro genijalac: Ne znam jel ovo istina, ali....
  • Air: Ja sam u Zg, reci što i kada trebaš?
  • drlovric: Ima li neka dobra dusa iz Zagreba da mi preuzme hedan mali paket i preusmjeri ga na paketomat ili kakogod u Zupanju? :)
  • smayoo: [link]
  • ydrea: @Vanjuška - imamo! Poslao sam ti pp ;)
  • drlovric: Akom znate nekoga da prodaje SteamDeck, ja bih to kupio...
  • Piko: Zašto WP ? .... ima .... samo ja radim u Laravelu, no WP mi nije stran.. što konkretno treba ?
  • dpasaric: Svi otišli u keramičare. Naš ex-voditelj weba radi s mramorom sada. :)
  • Vanjuška: Imamo li na Jabučnjaku ikoga tko je vičan WordPressu i općenito web hokus pokus?
  • Riba: Anker ili Baseus i na miru si.
  • drlovric: Ja vjerujem Ankeru. Godinama bez problema
  • dpasaric: Ne kupuj nikada jeftine punjače za auto, gomila je uništenih iPhonea na taj način.
  • Yonkis: ima netko za preporučiti autopunjač a da ima USB C i USB A? Ne vjerujem ovima ovim artiklima od 5€.
  • zvone: Vrhunski. Moj prvi OS je 7.5. Digao ga i igrao Sim Tower satima. Kao u stara dobra vremena.
  • smayoo: Evo stavio sam ja [link]
  • dpasaric: To je vrijedan link, nemoj da se izgubi na Vikalici, imamo u forumu grupu MacOS Classic, pa ostavi tamo da ostane
  • IgorD: Da, mogao bih nekom to amjestit full scree da se šokira kad se vrati a komp
  • smayoo: hvala!
  • drlovric: Ovo je tako cool. Svaka cast!!
  • Ender: @IgorD: ovo je sjajno! hvala!
  • IgorD: > Infinite Mac is a collection of classic Macintosh and NeXT system releases and software, all easily accessible from the comfort of a web browser
  • IgorD: Upravo otkrio: [link]
  • m@xym: RIP Deajn Ristanović, jedan od rijetkih koji je postao legenda još za svog života (barem nama koji smo pratili same početke kompjuterizacije u bivšoj državi.
  • smayoo: :(
  • IgorD: Računari itd. RIP
  • Yonkis: Zar Apple nije mogao napraviti bolji emoji za miša, tj za magic mouse?
  • Miro Spiro: Umro Dejan Ristanović :( RIP
  • MacSin: OS stari do X je bio cool
  • MacSin: na poslu su svi na win lenovo aliu kad dodem doma je melem za oci ali kad treba nesto upgarde napravit tad je vec probelm
  • MacSin: OS je i dalje miljama od ostalih no sto se tice hardware to je vec diskutabilno
  • VanjusOS: neki mi javi se privatno, barem ako može kratko posuditi na probu
  • VanjusOS: ljudi, ima li možda netko viška Thunderbolt 2 to Thunderbolt 2 Cable
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.51 Seconds

Provided by iJoomla SEO