Htio sam napraviti usb koji bih koristio u automobilu,slozio sa sve foldere ljepo po izvodacima,ali sistem u autu iz nekoga razloga ne vidi foldere nego cita muziku po redu .Na sajtu koji se bave tim uredajima (columbus na Skodi) , su napisali da svaki folder mora imati ID3 tag.Da li je i ako je moguce pridodati ID3 tag svakom folderu ponaosob?
a da ispunis tagove mp3 datotekama?
cak i da se radi o kompilacijama, oznacis datoteke kao dio kompilacije, ili u neko polje, npr album upises ime kompliacije, pa na autoradiju navigiras datotekama kroz albume.
Ne mozes dodati ID3 tag folderu samo MP3 fileovim. Definicija ID3 taga je: An ID3 tag is a metadata container within an MP3 audio file stored in a prescribed format.
Ja sam koristio Mp3tag. App je za windowse, ali ekipa se ipak potrudila i napravila sluzbeni wrapper za Wine.
drpongrac23: @cariblanco - slažem se, no zbog zdravstvenih razloga se bisam usudio ići. Produkcija na svjetskom nivou.
cariblanco: Koncert na hipodromu, je neponovljiv po mnogim stvarima...dok sam živ neće ga nitko prestići po mnogim detaljima....ma što god mislili o Marku
drlovric: Zasto instalirate bete na aktivne uredjaje koje koristite svaki dan :/ Mozda je bolje da ti je bankarstvo prestalo raditi, nego da radi nesto sto ne znas
ZeljkoB: iOS18 dev beta kad je izasao nije polomio nista, ali 17ica je ubila ZABA app...
dpasaric: Meni to zvuči kao logična prva stvar koja će se polomiti.
ZeljkoB: Je li tko probao iOS26, a da mu ZABA app i dalje radi OK?
dpasaric: Zašto bi itko išao na ovaj tip weba s mobitela?
Riba: Hoce, vec je u pripremi godinama ali je implementacija malo zapela...plus sto ne pomaze sto ja boomer nikada ne idem na jabucnjak sa mobilnog uredjaja.