27.01.2006 | 23:34
Kao prvo, opcenito nisam neki maher, dapace, koristim komp za osobne i osnovne potrebe-slike, mobitel, internet, glazba, word i AMEN! Meni nista drugo ne zanima. Kad sam imao Win, svaki program koji mi je trebao extra, davao mi je frend koji se time bavi pa tako ja nikad nisam upotrijebio riječ \"serial site\", krek, peč i slično. Sad, posto nemam Win nego Mac moram se snac sam. Prvi put sam u životu vidio Safari, i koristeci do tad Expl. ili Fire fox, kada bih jos jednom kliknuo na ikonu otvorio bi mi se drugi windows, odakle sam moga znat gdje je u Safariu, a boja sam se ista drkat da nesto ne sjebem.
Drugo, nikada nisam rekao da je Mac smece, nego sam na vikalici jednom rekao: Gdje mi je pamet bila kad sam kupovao Apple?...ne misleci time daj je smece nego da sam si bespotrebno i dodatno zakomplicirao život jer se u njega uopce nisam i dalje ne razumijem.
Trece, moje je pravo da postavim bilo koje pitanje, a kome god ta moja pitanja nisu po volji, smetaju, glupa su ili slično, neka ih jednostavno preskoce, neka ih ne citaju, pa ja nikoga ne tjeram da odgovori na njih.
Kome se da, i ima zvaca neka odgovori, ja sam jako zahvalan jer mi pomoc treba, a svi koji na ta pitanja gledaju: \"isuse, debilu....\", ne ustrucavajte se, zaobiđite ga.