ogg Vorbis i 10.4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

ogg Vorbis i 10.4

16.01.2006 | 15:47
Hoj!
do 10.3.9. ogg fileki su svirali i u tunesima i u finder/previewu i nisu radili truble
sad na 10.4.2. puca finder i Tunesi...

ima li kakav codec i gdje da opet to proradi?
malo sam googlao i nasao sam site koji ima dmg koji se me mounta... 8(

help! imam drage muzike u oggu!

tnx
Fresh
18.01.2006 | 23:20
vidim da je situacija super!

cini mi se da je 10.4. malo pre debela krava za mog malog iMaca...
a nece ni scaner za diase, ni obican scaner radit, bugovito mi se ponasa dock, nece \"maximalizirati\" neke app, mail nece slati a prima. pol shortcuta nece raditi nego zeli misem po ladicama da prckam sto mi ide na zivce, ogg je zaspo...
mise vidi da idem nazad na 10.3.9.
Sija
Fresh
20.01.2006 | 00:20
Jesi li instalirao fresh sistem ili si samo nadogradio?

Jesi li ga popravljao, permissione i to?
  • fresh
  • Posjetitelj
20.01.2006 | 00:45
Napravio sam Clean instal, cuo sam da je bilo musicavo nekima koji su radili update..
fata je fata al dvaput je dva put!
kors permisni & sudo daily weekly sve sam skockao, i nakon instalacije OSa i poslje ostalog softwarea. Ne kuzim u cemu je stvar (iMac g3 500) mozda u masini... mada sumljam jer Riba kaze da je stavio na neki jos stariji laptop... bo! daklem ti vrtis ogg vorbis na svom macu s 10.4.?
Meni na finder previewu finder pukne, a isto se desi i sa iTunesima, instalirao sam OggDrop ili slicno skinuo sam ga jos u doba 10.3 i sve je sljakalo, a cini mi se da je sada i dio Qtime codeca... ? bo?!
Samo znam da sad ne radi kao prije i komp mi je sav PCast, javlja cudne greske i iako je puno upotrebljiviji sam OS brze mi radi komp pod 10.3.9. i mislim da cu se vratiti...
nije zurba na bolovanju sam pa ga jos pokusavam dobit jer mi se nekako ne silazi s Spotligta, slide show automator, nc,nc,nc... X)

stavio sam update na 10.4.2. jer nemam pristup ADSLu sa svog kompa a citao sam da su ljudi imali problema (usporavanja) s instaliranjem updatea s CDa...
sad je iskocio 10.4.4. triba vidit!

vidim ti imas MacMini? kako to vrti tigra?
frend mi je otplovio preko bare na mjesec dva pa mislim to iskoristiti za kupovinu novog hardvera...

samo sam opet u trilemi Mini/iBook/intel_mac ?????
nesto se jako hvale tim intel procesorima, kao radi ko kuca, sve me je nesto strah oko toga a i softver ce poceti pisati mislim za tu varijantu pa ne znama da li uzeti HW sa power PC ili intelovim procom...

ufffffffffff
bem ti la smolu di cimpresso!

fala na brizi
22.01.2006 | 19:40
Ovako:

Ogg ne koristim - samo sam predložio moguće rješenje.

Na iMaca 500 - je overkill stavljati Tigra - presporo je. ne slušaj Ribu, on navodno samo updejta sistem od 10.1 do danas što je u real life nemoguće IMHO osim ako ama baš ništa drugo nije instalirao na stroj i k tome niti ne radi na njemu ))

Par iMacova ovdje, svi su na 10.3.9 - bolje je i brže za taj procesor. Powerbook G3/500 s druge strane radi sa Tigrom sasvim odlično.
22.01.2006 | 23:54
DA da,da, ma vidim i sam.
Frend mi ima g4 lampu takodjer se vratio na 10.3.9....

ni bed, soliter sam skinuo s neta a vremenska prognoza mi ne treba na macku
a bez scanera mi pol dela ne valja!

fala
dobro stoj!

Fresh
24.01.2006 | 16:46
imas bias peak.mislim da cita svaki audio format od mac os 6 systema na dalje.
25.01.2006 | 00:22
opa!
Fala!

fresh
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?
  • Yonkis: Što je kriterij?
  • jura22: “kriterija”
  • smayoo: Što je krizerij?
  • jura22: Danas se sjecamo svih koje je Tito dao smaknuti bez krizerija.
  • Bertone: e da je ufatiti svu tu struju nekako i pospremiti je za kasnije ;D
  • smayoo: Leleee... :)
  • Yonkis: Evo par slika od jutros, slikano iPadom: [link]
  • mbp2009: Sve ok, pbz radi na beti
  • ZeljkoB: Moze se napraviti downgrade na iOS18.x ako nesto ne radi....
  • mbp2009: Nije problem staviti bankarstvo na betu, samo ako ne radi, onda mi se ne da do banke :D
  • big_mac: Jel radi pbz na 26 beta 7?
  • Riba: Mislim da ovdje mijesamo beta aplikacije sa trojancem.
  • dpasaric: Tako da o tome treba voditi računa kada se igra sa softverima još u razvoju.
  • dpasaric: Da se nešto slučajno dogodi sva odgovornost je na beta korisniku.
  • drlovric: Tako je moj prijatelj prije par godina crackiran password manager pa upao u probleme.
  • drlovric: Stavljati bankarstvo na beta aplikacije ne bih nazvao pametnom zivotnom strategijom :)
  • ZeljkoB: IOS26 dev Beta 6, ZABA, OTP, Revolut, Finax…. Sve radi od potencijalno problematičnih app
  • ZeljkoB: iOS26 public beta 2 - ZABA i OTP rade
  • ZoPaj: a Rolling Stonesi planiraju turneju 2026…
  • ZoPaj: RIP! odlaze legende …
  • Gjuroo: Počivala u miru...
  • smayoo: RIP Gabi Novak
  • VanjusOS: možda nije obrisano zbog "piratstva" već zbog toga što se u vikalici ne bi trebamo objašnjavati nego u temama?
  • drlovric: Svi gledamo nesot piratsko. Apsurd je pricati o tome. Ja Hajduku placam pretplatu i clanarinu, a kradem HDTV od 2e, jer ne postoji nacin da ga legalno kupim :)
  • Zdravac: Eto, malo analogije za kraj!
  • Zdravac: Ali ok, svaki privatnik u svome restoranu može svojevoljno određivati cijene, a na nama je opet volja hoćemo li ići u taj restoran ili ne.
  • Zdravac: Shvatite da NIJE ilegalno instalirati Kodi na AppleTV
  • Zdravac: Pomalo je frustrirajuće kad znaš da nisi napisao apsolutno ništa ilegalno, a svejedno su ti postovi čak i u vikalici pobrisani jer, eto, moderatori smatraju kao "neprikladno" :?
  • VanjusOS: probao sam preko Xcode neki način ali trebam apple develpper acc
  • VanjusOS: da li je netko instalirao KODI na Apple TV 4K?
  • ZeljkoB: Kakvih problema? Ja koristim public beta vreziju i nikakvih problema.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, Ender, iAnte, imenso, Riba, skunic, tino1, Anonimci (727)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.93 Seconds

Provided by iJoomla SEO