Nove slušalice!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nove slušalice!

26.03.2014 | 17:49
Da se i ja malo pohvalim. Nakon 2 mjeseca stigle slušalice AKG K550.

akg-k550-product-image.jpg
26.03.2014 | 17:52
Zavidim...
26.03.2014 | 18:01
26.03.2014 | 18:06
imam jedan first world problem o slusalicama, oduvijek sam htio kupiti si lijep par, ali i na kompu i na AVR pojacalu imam odlicne zvucnike i nikome ne smetam da bih morao i njih kupocati

cestitke na prinovi
26.03.2014 | 18:48
Milina kako izgledaju! Ako smijem pitati sto je bio sekundarni izbor?
26.03.2014 | 18:56
Drugi odabir je bio Sennheiser On-ear.
26.03.2014 | 19:35
huh....
Momentum On-ear?
26.03.2014 | 20:58
Da. Slična je cijena bila. AKG K550 dođu u RH 1499kn, a Sennheiser Momentum On Ear su 1659kn. S time kako su K550 nešto stariji model jer su izdali i K551 koje su i za telefon i imaju mikrofon, ali i kratki kabek (ove imaju 3m kabela). Momentum On Ear imaju dva kabela (ako sam dobro shvatio), jedan dugački samo audio i jedan kratki s mikrofonom.
S time kako MOMENTUM imaju 18Ω otpor i 112dB osjetljivost, dok K550 ima 32Ω i 114dB, te veći freq. raspon. Prve su nešto glsanije ali i "teže" za pojačalo od drugih koje su tiše (to je ionako zanemarivo u odnosu na neke modele koji imaju i po 600Ω).
Da ne trkeljam više, AKG su za preporučiti jer (meni) sjedaju oko ušiju i "dihtaju" onako kako se i očekuje i izoliraju vanjsku buku.
26.03.2014 | 21:43
Probao sam i jedne i druge. Apsolutno je izolacija vanjske buke na strani AKGa, iako mi je zvuk bolji na Momentumu.
Uglavnom, izabrao si super sluše
26.03.2014 | 23:54
27.03.2014 | 03:20
Dobar izbor zabac

Jos da je vremena pa sjediti i uzivati u necemu slusljivom par sati.

Meni zivot takav da najvise uzivam u svojim Bose QC20i :/
27.03.2014 | 10:02
Kas smo kod sluški, da kažem da dugi niz godina posjedujem Seenheiser RS 120 i super sam zadovoljan
27.03.2014 | 10:17
Evo baš si me prestigao
Htjedoh reći da imam Sennheiser RS 130 i isto sam ful zadovoljan.
Zabac, jel imaš neko pretpojačalo za sluške, odnosno na što ih spajaš?
Pitam zato što razmišljam o nekon pretpojačalu/DAC-u poput NuForce uDAC-3 ili Aune T1.
27.03.2014 | 12:24
Nemam pojacalo. Zato sam i uzeo ove 32 ohmske. Spajam na pojacalo ili iPhone.
Razmisljam o nekom DAC/pojacalcu ta njih.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 3 sati, 18 minuta
  • Borisone: Nema ni na HT-u.
  • MBPruleZ: Jel Vam radi RCS na iPhonima (iOS >=18). Ja sam na Telemachu, eSIM i nema opcije da se uključi
  • drlovric: Ma ide to bez problema. Ja sam uvijek azurirao sve strojeve prvi dan. Nisam imao problema, ali generalno nije pametno :)
  • drpongrac23: [link]
  • drpongrac23: Izgleda da izlazi oko 19.00 sati po našem vremenu. Očekuje ze velika gužva prilikom downloada
  • dpasaric: Možda za neki nebitni stroj za početak...
  • dpasaric: Ne znam, ja ne bih žurio. :)
  • drpongrac23: Sutra macOS Tahoe!
  • dpasaric: Osvrt je na naslovnici...
  • dpasaric: Ja bih samo Siri koja radi kako treba.
  • stefanjos: pa nije da ikome treba, ali radije bi to nego iakkav AI image generator haha
  • drlovric: Top je stvar. Razmazi oci i plus dobijes par sat i baterije usput.
  • dpasaric: Kome to uopće treba? :)
  • drlovric: Slazem se. Natjerala ih AI blamaza a ne dobra volja :)
  • stefanjos: 120hz na obicnom iphoneu. Napokon!
  • stefanjos: Drpongrac. Nema uvrede. Autoagnostik sam ali volim svoj polo :)
  • drpongrac23: Bez uvrede, isprika svakome, imao san bekutanera kockici m3, golfa 4 i polo sdi - sve redom šrot!!!!
  • drpongrac23: @stefanjos - fauwe = krampwagen! Hyundai rulez!!!!
  • drpongrac23: Uskoro event! Euforija počinje!!!! Gemišti na hlađenju!!!!
  • stefanjos: @yonkis, a stvarno je tino haha. samo fauve :P
  • Borisone: [link]
  • Borisone: Kao i svake godine u rujnu, nova generacija iPhona, te eventualno AirPodsi, Apple TV, i sl.
  • Yonkis: A što se predstavlja?
  • dpasaric: Danas Appleov Keynote u 19 sati po našem vremenu!
  • Yonkis: tino1 mora pješke jer ga izdao Bayerische Motoren Werke :)
  • stefanjos: ?
  • Yonkis: [link] tužno
  • smayoo: Rijeka je treći grad u Europi po godišnjoj precipitaciji. Prva je Genova u Italiji, a drugi je Nikšić u Crnoj Gori
  • smayoo: Nije istina. London ima više kišnih dana godišnje, ali Rijeka ima veću godišnju precipitaciju (kumulativnu količinu padalina u mm po m2)
  • hal9000: @yonkis • Navodno je.
  • Yonkis: Jel' ovo istina za Rijeku? [link]
  • smayoo: Riječani i ostali zainteresirani, kavica i ćakula ovu subotu (30.08.) ujutro u 10h u gradskoj kavani Renard
  • drlovric: @vanjus: Barem si imao mogucnost izbora. Odaberes banku koja ima Apple Pay i cao :) biH je doslovce prije tjedan-dva dobila Apple Pay, nije uopce bilo dostupno u drzavi.
  • VanjusOS: pa znam da je Apple pay bio dostupan preko PBZ-a već godinama, ali tek od jučer je to moguće i preko HPB.
  • Yonkis: @smayoo - mogli bi subotu ujutro. Ima li još zainteresiranih, gdje je tino1?
  • Yonkis: @VanjusOS - to misliš kao "napokon" tj sarkastično?
  • smayoo: @yonkis - ja mogu u subotu ujutro. U nedjelju popodne-navečer možda također, ali nisam siguran.
  • VanjusOS: ljudi, tehnološka revolucija! od danas Apple Pay i preko HPB-a!!
  • Yonkis: Jel netko za kakvu kavu ovaj vikend? U Ri mislim :)
  • Yonkis: Glede Tita.. u Splitu: [link]
  • smayoo: @drlovric, nema na čemu, drago mi je. :)
  • mbp2009: Titini kriteriji: onaj koji je bio protiv njega. Kao i kriteriji svakog drugog kriminalca i diktatora :)
  • drlovric: @Smayoo: Isli u plavo bijeli. Sasvim pristojna hrana. Nismo uopce razocarani. Hvala :)
  • jura22: Da, tocno tako. Sakupljao po ulici! Zene, djecu, starce. Po redu. Bez kriterija.
  • smayoo: U samom Osijeku, nažalost, po mom iskustvu ništa nije baš trajno na visokom nivou. Ako bih morao preporučiti bar jedno mjesto, to bi bio "Plavo-bijeli". Klasični restoran, kad vidiš kako su konobari odjeveni, izgleda kao da su još osamdesete, ali hrana je konzistentno vrlo dobra. Ali to je nekakav standardni restoranski jelovnik, nema nekih baš tradicionalno slavonskih jela
  • smayoo: Varga u Bilju, pojeli smo zbilja dobar čobanac prije koju godinu. Još je bolji u Sokaku u Đakovu, kod ergele, ali to ti nije blizu Osijeka
  • drlovric: Sutra sam u Osijeku. Molim lokalce za preporuku za dobru slavonsku hranu.
  • Air: U protivnom je imao vanzemaljsku sreću da je baš smaknuo one koji su mu smetali.
  • Air: @jura22 ja sam nekoj logici siguran da je Tito imao kriterije po kojima je to činio.
  • smayoo: Kako misliš - da je nekog dao smaknuti bez kriterija? Skupljao je nasumično ljude po ulici pa ih vodio na smaknuće?

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.88 Seconds

Provided by iJoomla SEO