CUBASE - OSX
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

CUBASE - OSX

10.06.2005 | 20:23
ajmo ovako.danas sam se tek ukljucio na ovaj forum i vidim da su svi audio postovi stari.novi post na mac audio CUBASE based ali nije obavezno. a ja sam,da se predstavim kao novi,mac addict since 2000, a small expert running G5 and Cubase SL 3 and SL 3 registered.
10.06.2005 | 20:51
Nuendo 3, dobrodošao, i samo pozdravi koji put na vikalici, ako ne čujemo urlikni, ako kaj treba pitaj, audio ćemo se mi razgovarati, konačno Steinbergovac, a mac experata ima ko... ni na pc-ju ih tolko nema!!! Nemreš ostat bespomoćan!! Ovo je pravi i najbolji mac site u 'rvata u -upe (sori nemam š na čirilici)! Sad sam u gužvi, posel, idem pesa pošatpi, jadna trpi već 3 čuke, jer sam se ja zaboravil u kajdama!
Ima nas još, polagano bumo ti se svi javili, već ovisno o temama i vremenu!
11.06.2005 | 00:18
a znas kako je.ni logic nije nista bolji,zapravo ga jos unazadi to sta ja moram sve ove vsti sranja opet trazit na netu na formatu au krekano da bi radio mjuzu a ekipa mi je sa pc strane vec pomogla u tome.ima tona instrumenata stari.a sequencer je zapravo fuckin dobar i stabilan.stabilan-za svaki system poneka verzija.bit je da radi apsolutno sve sta bi trebao.pa cak i ovaj novi 3.0.2.
11.06.2005 | 11:07
gosinisha je napisao:
a znas kako je.ni logic nije nista bolji,zapravo ga jos unazadi .

Malo si mi prebrz, no nije bitno, kužim kaj hoćeš reći... nego da te pitam, da li luduješ od \"A Exception sccured in the module\" ili toga nema na Cubaseu 3. Meni taj je taj bag napravil žulj na levom palcu (alt++S)!!! Evo upravo koristim (ne)priliku pa skočim na jabukicu, našu riječku snašu!
PS Ako bu te kad kaj zanimalo o kajdama (ili bilo koga) ovo proljeće sam doktoriral na Nuendu! Da si me prije 6mjeseci pital rekao bih \"pojima nemam\", no praksa čovjeka uči! Znam da se to u današnje vrijeme totalno arhajiziralo, no kad zatrebaju, evo pitajte svi zainteresirani mene, dosta već znam o tom i imam brdo shortcuta, template-a, wordsa, s layerima od klasičnih instrumenata... ! (Nuendo se ne razlikuje puno od Cubasea po većini pitanja, ja nikom i ne bih preporučal toliku investiciju za tri posla u životu, no kad sam ja kupoval bilo je dosta razlike, a i dalo se naslutiti da će postojati dva programa u istoj firmi, ne dva imena!!!!)
Opet gnojim po webu umjesto da radim, pozdrav!
11.06.2005 | 18:44
pa ako smo u istom gradu mozda bi se i mogli naci na kavi i tako to.a cubase i nuendo je zapravo isto-operativno.cuj ja sam ok tip i open minded.
11.06.2005 | 20:26
njok, zaboravio mail........ Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript a mogao bi se i PASARIC javit - i ti si u istom loncu.mi smo se culi prije dve godine mailom ako se sjecam dobro pa sam te skuzio imenom sada na forumu - novi sam ovdje na jabucnjaku
31.08.2005 | 20:58
CUBASE SX/SL 3.1 updae released !
will let you know within a couple of days how the shit works.
04.09.2005 | 15:22
lose se pokazao ovaj update.ima panela koje se uopce ne pojavljuju.cubase-load-panel i neke vsti su blank.ostalo nisam ni probao buduci da se ovaj graphic bug javlja.cekam patcher dalje.a sys je G5 1.8single osX.3.9combo-updated.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 sati, 16 minuta
  • jura22: Osnovni Mini M6 je 929€. [link]‑core-cpu-12‑core-gpu-16-gb-arbeitsspeicher-256gb-speicher
  • matijazx: - nadživio je svog oca za 10 godina.
  • dpasaric: Jazz legenda!
  • smayoo: RIP Stjepan Jimmy Stanić
  • Pongy75: Ma nek si znaš kaj…
  • matijazx: -- u ovlaštenom Apple storeu, vidio cijene za preoreder.....M6 mini 16GB-cca 1200 eura, 24GB-cca 1700 eura
  • Pongy75: Obično bude koliko dolara toliko u eurima nekih 10%
  • dpasaric: Javim kada dobijemo cijene za Hrvatsku...
  • dpasaric: Sitgli novi M5 Mac mini i M5 Ultra Mac Studio!
  • IkoIko: Sretan rođendan Smayo :)
  • ping: sretan rođendan dragi Smayoo
  • IkoIko: Pozdrav, molio bih malu pomoć od forumaša koji su pristali model postolja s filtrom za Mac studio. Kojih je dimenzija gumena brtva koja ide na okvir? Ili imate baš određen model koji se kupi na brtva.hr? Hvala i isprike na smetnji
  • smayoo: :*
  • drlovric: Sve najbolje. Cestitke!
  • Pongy75: SRETAN ROĐENDAN!!!
  • Gjuroo: Sretan rođoš, Samyoota! :kiss: :heart:
  • smayoo: Hvala od srca! :)
  • Kloba: Nema me puno, ali čitam pa eto - Smayoo sretan ti rođendan - da ti se ostvare sve želje!
  • smayoo: Hvala! :)
  • dpasaric: Smayoo sretan rođendan! :)
  • CoffeePod: Hvala puno!
  • Bertone: Pretplati se na ovu temu [link] i naruči gajbu strpljenja :D
  • CoffeePod: [link]
  • CoffeePod: Ima li tko iskustva sa kuycon monitorima?
  • miomika: nebi niti ja preporučio RAM servis....bez da se ITKO ljuti.
  • cariblanco: Ja sam našao stari filter u boji, dok još nije bilo kolor-tv, ako netko ima crno-bijeli, ja mu taj filter poklanjam :)
  • zvone: Ljudi imam neke screen protectore za 12 pro i par caseova. Zena ima novi mob a ostali stari dodaci. Ako netko zeli pokupiti na podrucju Zagreba.
  • drlovric: Ja koristim FluidVoice diktiram vise od 70% mailove, kao i text poruka.
  • smayoo: :D
  • Bertone: Ma znam kako diktiranje funkcionira ali iskreno se ne sjećam kada sam zadnji put čuo tišinu :(
  • smayoo: To naravno da ne funkcionira ako više ljudi priča u glas ili ako ti radio svira dok pričaš.
  • Bertone: Ma to sa diktiranjem je pušiona, nevezano za poruke nekidan vozim mamu doma i trebam nešto ženu pa je pokušam nazvati no auto ponavlja da ne razumije,... na kraju sam morao reći mami da malo zašuti :D
  • smayoo: Ne smiješ diktirati kako normalno pričaš. Kad se priča usporeno i jasno razdvaoja riječi, točnost je ≥90%
  • smayoo: :-D
  • Bertone: Znam, zato često i dobijem haiku od poruka :D
  • smayoo: Diktiraj poruke u vožnji. Radi sve bolje.
  • Yonkis: Bertone, ne mogu, vozim. :)
  • Bertone: Eto današnje mladeži, vozi i piše poruke,... ajd se sad sam kazni :)
  • Yonkis: "obaviti", pobjeglo mi, naletio sam na šaht u vožnji.
  • Yonkis: Kloba, ne možemo ti ga MI aktivirati, to moraš sam bavi
  • Kloba: Pozdrav ekipa ima neki znalac da mi aktivira whats app?
  • smayoo: A propos smještanja konektora... :P
  • smayoo: U Beogradu ulazi stari deda sa štapom, klimavo i s mukom u gradski autobus, obrati se vozaču: "Mladiću reci mi gde bih mogao da smestim kosti...?", a vozač na to skoči ljutito: "Nemoj da tebi Kosta smesti!" :D
  • Bertone: Bolje i straga nego kad ga Apple smjesti ispod :D
  • jura22: I smjestila ga straga.
  • smayoo: To je sve EU standardizirala na USB-C. :D
  • jura22: Izgleda da mora biti više od dva konektora!
  • jura22: Landtag Brandenburg ih ke nabrojao: Gejevi, lezbijke, androgini, birodne osobe, trans muškarci, trans žene, rodno promjenjive osobe, rodno kvir osobe, interseksualne osobe, interseksualne žene, interseksualni muškarci, transseksualne osobe, transseksualne žene, transseksualni muškarci, trans osobe, transmuške osobe, transženske osobe, rodno fluidne osobe, panrodne osobe, osobe s dva duha (
  • jura22: Misliš da se smiju stavljati samo muški ili ženski konektori?
  • smayoo: :D

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.54 Seconds

Provided by iJoomla SEO