FireCore izbacio Tethered Jailbreak, aTV Flash 5.0
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

FireCore izbacio Tethered Jailbreak, aTV Flash 5.0

03.04.2012 | 17:33
@vlucic,da ne otvaram novu temu....el ti radi zvuk na PleXBMC.....ucita mi spisak pesama,omote albuma,ali nece da mi pusti muziku......Video addonsi rade,i video klipovi rade..(ovo me zanima samo za PleXBMC)...na Normalnom Plex-u mi radi zvuk,ali mi je ovaj PleXBMC bitan zbog starijih Mac-ova....
03.04.2012 | 21:46
Amsterdamxxx, u pravu si zvuk ne radi. Jučer sam isprobao Plexbmc, odnosno učitao direktorije i vidio pojedinačne pjesme, ali nisam pustio niti jednu. Probati ću otkriti što je problem pa javim.
03.04.2012 | 22:13
Da se ja ukljucim kad je stvar ATV - meni ne radi PlexXBMC...i to uopce...nisam bas pomogla, ali eto.
03.04.2012 | 22:37
da li ti je pre radilo....koju si verziju skinula...koji Plex media server imash...??..da nije mozda do Liona......
ako te ne mrzi..probaj PleXBMCna kompu,vidi el tu radi.....
kad smo vec kod Plex-a....mozda neki ne znaju....postoje neki alternativni addonsi,koji nisu na zvanicnom serveru,a mogu da rade na Plex-u....potrebno je da se ubaci jedan dodatak koji se zove UnSupported AppStore....kad ga skinete,raspakujete,i kopirate ovde /Users/vase ime/Library/Application Support/Plex Media Server/Plug-ins/(ovo vazi za Mac korisnike)posebno ce se svideti ljubiteljima klipova 18+..:)mada ima jos par drugih stvari....kad pokrenete Plex,taj plugin se pojavljuje u Programs....i iz njega direktno instalirate nove addonse...jako lepo radi na AppleTv i Plex....
wiki.plexapp.com/index.php/UnSupported_A..._Contact_Information

03.04.2012 | 22:59
Probala na kompu - radi Plex addon na XBMC! Nije mi tako bitno da mi radi na ATV PlexXBMC, ali od kada sam ga stavila cim ga pokusam pokrenuti rusi mi se XBMC. Zna se XBMC srusit svako toliko i sam od sebe ( ne toliko da iritira, ali zna), ali ne voli mi Plexaddon nikako.
Ja gledam prek Media playera filmove, koji put i preko Plexa ( ako mi je Mac on naravno) kad mi ima tako lijepe covere i muziku kao npr.Californication..hehe..sto se tice muzike - najcesce stavim iPhone u dock koji je stalno spojen sa linijom i "850" zvucnika ( losija polovcia i zvucnici i komponente...hehe) tako da mi muzika u bit inije problem...

Niti vidjela nisam da si napisao "ljubiteljima klipova 18+.." - , a vec sam spomenula losiju polovicu...To je jedino sto ga smeta - da mu nisam instalirala nesto tog sadrzaja -hahahahahaha.
03.04.2012 | 23:09
ne znam sto ti se rusi,meni radi super.....probao sam,i PlexBMC i zvanicni Plex za Atv..radi odlicno,mada u zadnje vreme..vise XBMC i Plex koristim za Addonse...a media Player za filmove....
ovaj PleXBMC mi je drag sto mozes da iskoristis chari Plex-a i na PPC Mac-u,na kome ne moze da se instalira nista od Plex-a.....
ajmo dalje..bicu tu svega......
03.04.2012 | 23:27
Da probamo malo izbjeci ovoliki off,za problem Plex-a otvoriti novu temu
03.04.2012 | 23:38
slazem se.....
05.04.2012 | 07:34
Jučer sam JB na 4.4.4 i sad mi ne rade pluginovi i sftp pristup nemogu vjerovati!

Izgleda da ću morati opet ispočetka
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 5 dana, 3 sati
  • drpongrac23: Davno sam vozio "kockicu"
  • drpongrac23: @Yonkis - Kakav BMW - Uskoro kupujem za sebe Citrć Berlingo, jbg, godine...
  • drpongrac23: A zamjena ekrana preko 500 EUR!
  • drpongrac23: WTF?!? Ušle mi neke "bubice" u ekran na MBA M1. Totalni hit!!! 3 kom. BUBA ŠVABE!!!
  • Yonkis: Drpongrac23: a M5? Ne mislim na BMW.
  • drpongrac23: Preko 30 god. vjerni Apple korisnik - sada je vrijeme da zahvalim svima, ali Apple u mojim očima više nije što je nekad bio.
  • drpongrac23: Ovaj novi MacOS - bye, bye Apple!!! Ćesme od svega!
  • drpongrac23: PC za 400 EUR iz Pevexa žvače taj prastari MacPro za gablec :)
  • drpongrac23: U PC svijetu je DDR5 RAM polako standard - o čemu vi pričate?!?
  • BigMac: i ja kažem, prvo bolja pasta, nego zadnji put, i nižaa temperatura, očito prvi put nisam dobro stegao hladnjake, pa su procesori radili na nižem taktu :(
  • dpasaric: Odlično! :)
  • BigMac: Promjenio pastu na starom mac pro, osvježenje ....
  • smayoo: plus je sigurno problematičan, ali nije jedini
  • dpasaric: Više sam zaboravio koji su sve znakovi u pitanju, ali u tome je stvar.
  • dpasaric: I meni se često dogodi na nešto napišem i samo PUF!
  • dpasaric: Jura, na Vikalici se "progutaju" neki komentari jer postoje neki karakteri koje modul Vikalice ne podnosi i onda to sve samo ode u crnu rupu!
  • jura22: Mozda nezasitan?
  • VanjusOS: evo ja sam isprobao i radi! na A1 je moguće sa fizičke SIM prebaciti se na e-SIM na samom telefonu..
  • Borisone: Jer je gladan!
  • jura22: Zasto Jabucnjak guta komentare?
  • smayoo: :D
  • Borisone: Kako prebacuješ eSIM između moba za koji žena smije i za koji ne smije znat?
  • VanjusOS: ali bravo drlovric, nekad su najjednostavnija rješenje i najbolja!
  • VanjusOS: hahaha, problem je što imam službenu SIM karticu, pa ako mi se sjebe moram tražiti od firme da mi šalju novu...
  • drlovric: Pa probas i samo ce ti se kazati jbt. Sta je najgore sto se moze dogoditi? :)
  • VanjusOS: pitam da li je to itko isprobao?
  • VanjusOS: u iphoneu sa fizičkom sim karticom se pojavila opcija da se prebaci ta fizička sim u e-sim
  • VanjusOS: niste me shvatili, očito
  • miomika: na A1 ti samo pošalju na mail/sms ili putem aplikacije Moj A1 i to je to
  • rusty: Prije jedno 3 godine na Tmobile. u 22h navečer putem supporta jer se u protivnom trebalo ići u poslovnicu
  • VanjusOS: da li je netko isprobao funkciju konvertiranja SIM u e-SIM, i na kojoj mreži?
  • ZoPaj: ha ha, nisu li usbC isforsirali upravo radi štednji na punjačima:)
  • dpasaric: I bez punjača... :(
  • Borisone: Danas najavljeni novi iPad Pro, Vision Pro i MacBook Pro 14-inch. Sve s M5 procesorima (bez Pro i Max varijanti).
  • Air: Veliko priznanje Fedora našem Filipoviću - pozvao ga je na boksački meč.
  • Air: Taj pc laptop je imao cijenu cca 800 eura što nije malo
  • Air: Mislio sam da su se malo pomakli u tom smjeru, ali jok
  • Air: trackpad je... hm...
  • Bertone: Rekao sam ti da je kvaliteta izrade loša, ali sam CPU je brži od CPU-a iz MBP 2014/2015,... stavi na njega LinuxMint pa ćeš vidjeti da nije spor ;)
  • Air: Moj MBP 2014 je ferari / Bentley za usporedbu...
  • Air: Moj utisaK da sam ga platio 100-150 eura plakao bi što nisam dao još 150 za MBP 2014 - 2016 godište.
  • Air: Samo da javim, na kraju sam dobio laptop od frenda. Nije htio čuti za nikakve pare. Skro smo se posvađali ali eto pametniji popušta ;)
  • hal9000: Steve Jobs, vrati se! Sve ti je oprošteno! [link]
  • hal9000: Kakva pizdarija: [link]
  • drpongrac23: Meni onaj sa uzorkom krzna leoparda
  • hal9000: @Bertone: Da, jedan od najdražih Wallpapera ikad.
  • Bertone: 5k [link] i 6k [link]
  • Bertone: ... kojeg rado koristim
  • Bertone: Na stranu sad brzina i ispeglenost OS-a ali mom oku je najljepši i najugodniji bio Mac OS X 10.4 Tiger, a nativni Aqua wallpaper mi je i dan danas jedan od nesmetajućih wallpapera.
  • Air: RIP otišao je i HALID...

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.02 Seconds

Provided by iJoomla SEO