Jučerašnji Nu2 s Rimcem, pogledajte ako niste!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Jučerašnji Nu2 s Rimcem, pogledajte ako niste!


26.03.2018 | 21:30
Nisam bio doma kad su ga dopeljali

Što se pak tiče kvalitete to je relativno... istina da ovaj kod nas godinama radi bez problema, ali vjerojatno troši više struje od tvog pa je po tom aspektu tvoj bolji
26.03.2018 | 21:36
Ne znam koliko plaćaš struju. Nama je mjesečno 200 kunića uredno. Što se povlačenja struje u kuhinji tiče, na slikama se ne vidi da štednjak nije klasičnih dimenzija, već je širi. Ima četiri plinska plamenika i u sredini dva rešoa. Takav je bio i prvi iz kasnih '70-ih, pa je ranih 2000-ih trebalo naći isti noviji.
Našli smo taj, valjda jedini model u gradu.
Kvaliteta pećnice ti je deklarirana kao D.
Sve ti je jasno...
26.03.2018 | 21:42
Kloba kaže:
Ne znam koliko plaćaš struju. Nama je mjesečno 200 kunića uredno.

Da me ubiješ ako se sad mogu sjetiti koliki mi je račun za struju, a platio sam ga prije desetak dana
26.03.2018 | 21:46
Dopunio tekst gore, pročitaj.
Ništa čudno, ako si plaćao više računa odjednom. I tko zna koliko još stvari i privatno i na poslu obavljao koje ti je preokupiralo um. Ove podatke si smatrao obavljenim, prema tome, čemu ih pamtiti? Mozak je, baš kao HDD, morao napraviti mjesta za nove - tebi bitnije - podatke.
26.03.2018 | 21:50
Vidiš, uopće nisam primjetio do sada da si me ispravio za bravu. U idućem postu sam ispravio sam sebe, a cijelo vrijeme sam znao da se krivo izražavam - no oću nešto napisati, a mozak stane. I onda nađem prvu riječ koja je najbliža onoj koja mi fali
Uglavnom, kako sam hijackao temu o autima s podtemom o hladnjacima, ispričavam se svima za offtopic offtopica, i povlačim se u prikrajak (ovo mi je zakon kako si sročio, Bertone!).
Ljudi, lijepi pozdrav svima!
26.03.2018 | 22:09
Meni je žena kukala da joj je trenutni štednjak premali pa sam gledao ovo: www.gorenje.hr/proizvodi/bijela-tehnika/...aci/kk92202hw/354964 no to za sobom povlači (ponovno) renoviranje kuhinje pa sad čekamo toplije dane i da ženka odluči kaj hoće

Što se tiče teme, promijeni joj naslov u "Od Nu2 s Rimcem do svaštare"
26.03.2018 | 23:10
Vidiš, takav imam i ja (što se dimenzija tiče). Mislio sam da su prestali s proizvodnjom takvih modela. I ovome je kvaliteta štednjaka B, što znači da potražnja nije velika.
Ali mi je lijep.
Baš me zanima kakav je u svakodnevnoj upotrebi.
A što se naslova teme tiče, vjeruj mi da bi - samo ne znam da li se naslov može mijenjati nakon postavljenog posta.
26.03.2018 | 23:20
Sad sam išao provjeriti i ne možeš promijeniti naslov teme u prvom postu neke teme (možeš samo sadržaj posta) iako si je ti otvorio... bedasto, ali je tako
26.03.2018 | 23:29
Ma, Riba polako ali sigurno radi na novom izgledu stranice.
Kakva će sve poboljšanja imati i kako će izgledati - zaista ne znam.
Niti znam radi li to sam ili uz pomoć drugog/ih članova uredništva koji se razumiju u web developing i web dizajn.
Ali nekako sam siguran da ćemo - kada je jednom izbaci na svjetlo ekrana za javnost - svi biti zadovoljni.
26.03.2018 | 23:40
Bertone, po pisanju vjerujem da nikada nisi imao štednjak ovih dimenzija. Vjeruj mi, kada se kuha za nedjeljnji ručak, pogotovo neki za praznike ili blagdane, pa kada uposliš sva tri plamenika (četvrti je najmanji i pretežno služi za kuhanje kave, barem kod nas). Gornji desni i donji lijevi su identični po veličini - dok je gornji lijevi ogromno đubre za zdjeletine u kojima primjerice, kuhaš brdo sarmi. U pećnici istovremeno pečeš kolač.
Taj štednjak štedi vrijeme samo tako - pogotovo ako ti i/ili supruga volite kuhati. Topla preporuka.
Cijeli život imamo takve štednjake, tako da su mi ovi svi moderni - mali.
Puno, puno ljepši - ali mali.
Stvar navike.
Nego, nigdje ne mogu naći koliko ovaj košta. Znaš li ti? Sada si i mene napalio na taj.
PS. Samo savjet za ubuduće, kada tako širokih štednjaka više neće biti u ponudi (ja se zaista čudim da si pronašao i ovaj!) pa ćete biti osuđeni na štednjak normalnih dimenzija. Ako ćete već raditi kuhinju, vjerojatno ćete stolariju raditi po narudžbi. Na tvome bih se mjestu pobrinuo da mi stolar napravi element koji će u budućnosti popuniti rupu koja će nastati mijenjanjem štednjaka s manjim, standardnim modelom. Iz vlastitog iskustva znam da je to veliki problem. Ovako bi se osigurao. Kako će taj element biti relativno uzak, smisliš da služi kao okomiti stalak za boce od ulja, octa i tih fora - ili nešto u tom stilu. Vjeruj mi, bolje je imati, nego kasnije nemati pa se pitati kako popuniti rupu između novog štednjaka i elementa.
27.03.2018 | 00:39
Stolarija je najmanji problem, pa sad imam kuhinju van svih pravila i van standardnih dimenzija (trenutni kuhinjski element za kuhanje mi je širok 180 cm i dubok 43 cm i u njega su ugrađeni 2x ugradbeni elementi sa slike ispod i da, okrenuti su 90 stupnjeva od normalne ugradnje, a slobodni prostor između je radna površina za odlaganje posuđa), no imam prostor u kuhinji širine 92 cm i visine oko 210 cm u kojem je trenutno ugradbeni element za namirnice pa smo njega mislili iskoristiti za štednjak, napu i možda jedan viseći element, a postojeći element za kuhanje maknuti i dobiti time 43-45 cm širu kuhinju

Slikazaslona2018-03-27u01.28.15.png



Što se tiče ovog 4+2 štednjaka, njega sam vidio u Pevecu prije par mjeseci i cijena mu je bila oko 3.700 kn no vjerojatno se da naći i jeftinije (i skuplje), treba samo ubaciti u google "KK92202HW" ili nazvati Gorenje i pitati

EDIT:

Evo par fotki na kojima se vidi koliko je zapravo to usko

DSC_2690.JPG


DSC_2692.JPG
27.03.2018 | 04:11
Baš...
Inače, Gorenje ti (ukoliko si u zapadnom dijelu grada) ima prodavaonicu odmah kraj raskrižja Ilice s podvožnjakom i rotorom za Malešnicu. Ako putuješ iz smjera centra prema Vrapču, s lijeve ti je strane, druga ili treća zgrada - prvi kat. Piše ti Gorenje na prozorima dućana, pa reklamu možeš vidjeti i iz automobila. Mi smo tamo uzeli frišketu, a kako smo na krovu imali azbestne ploče, u dućanu su nam rekli da ih lijepo posložimo i dali broj tvrtke koja se bavi zbrinjavanjem takvog otpada. U suradnji s Gradom Zagrebom, za kilogram azbesta davali su bon u od 50 lipa u Gorenje dućanima.
Ne mogu se sjetiti koliko smo kila sakupili kada su krovopokrivači skinuli i posložili sve ploče na dvije palete - no za dobiveni smo bon (uz neku sitnu nadoplatu) u Gorenju uzeli srednje cijenjenu mikrovalku (koliko se sjećam, koštala je cca 350 kn) i kuhalo vode koje je stajalo oko 170 kn.
Zgodna fora.
Iako sam i sam Slovenac po ne znam kojoj liniji, ne volim baš Kranjce. Ali Gorenje aparate ću kupiti prije nego Zanussi ili Electrolux. Ne sve, da se razumijemo - ali perilica rublja i frižider, a evo ti si dao link na šparet. Nije da mislim da su ove druge tvrtke nešto lošije, baš naprotiv.
Neka solidarnost mi je u mozgu kada o tome razmišljam - lokalpatriotizam i to, ne znam ni sam kako to objasniti.
Što se lokacije trgovina tiče, u istočnom dijelu grada imaju veću centralnu trgovinu, i tamo im je smješten servis. Gdje točno, imaš na njihovim stranicama.
A sada da se vratimo na aute.
Nisam uspio poloviti, možda si napisao - koji auto sada voziš?
Đuro vozi Forda Pumu, to sam shvatio. I s njim je prezadovoljan.
Jednom sam se vozio u tom autu, kada sam išao na tečaj ronjenja kod onog ronioca Kristijana Curavića na Krapanj, pa je neka cura koja je tamo ljetovala svake godine po Šibeniku vozila novu Pumu. Neka 2001. godina je to bila. Neka se Đuro ne uvrijedi, ali tada mi je to izgledao baš kao pravi ženski auto. A kada ono - kada sam pročitao što je sve čovjek napisao o tome automobilu - tu stvarno vrijedi ona "knjiga ne ne sudi po koricama".
27.03.2018 | 07:44
Ma i ja vozim ženski auto (samo je ispod lima muški)

image.jpg


image2.jpg


... i jedna sa medom

image3.jpg
27.03.2018 | 07:55
Koji je to SEAT? Mislim da je Ibiza u pitanju, ali ja i auti...
Lijepo izgleda. Sviđa mi se boja. Kada smo kod boja, na radiu sam neki dan naletio na emisiju o automobilima; i vlasnici vozila, prema tipu koji je neki negdje nešto, najviše biraju bijelu boju. Prevladavaju akrilne, a nakon bijele redom idu crna, siva i takve tamnije varijante - do plavih i crvenih kao posljednjih opcija po broju prodanih automobila.
Jel to stoji?
PS: Koliko je star/a vlasnik/ca mede?
EDIT:
By the way, štednjak je Körting - ali je na stranicama Gorenja. Cijena mu je 3990 kn.
Zar se Gorenje razgranalo?
27.03.2018 | 08:22
Da Ibiza, 10 mjesec 2004. a boja je kako sam već negdje napisao siva koja vuče na ljubičasto kad je čist i kad je sunce pod dobrim kutom (vidi se ta ljubičasta nijansa na prvoj slici na blatobranu, poklopac motora je iste boje ali svjetlo pada pod drugim kutom

... a vlasnik mede je tad imao 8 ili 9 i medo je bio viši od njega dobrih 30 cm

Ovo za Gorenje nemam pojma, pećnice, usisavači, pegle, perilice i sl. ipak nisu moje područje interesa nego nužno zlo
27.03.2018 | 08:37
Istina, napisao si to.
Što se pegli i ostatka stvari koje smatraš nužnim zlom napisao, tu se potpuno slažemo.
Ali jedna mi je stvar kod tih pegli (ovih novih koje se reklamiraju na netu) baš upala u oko - sve do jedne imaju ona postolja.
Koji će im to vrag i čemu to služi?
Što se usisavača tiče, nekada je Kirby bio pojam. To znam jer ga je imao tip kojemu je stari radio u Njemačkoj, a radi se o usisavaču za hotele otprilike. Ono, profesionala.
Mene zanima iRobot ili Roomba. Mogu li zaista posisati tepih kako spada?
27.03.2018 | 09:05
Ne znam da li se još može kupiti (bilo je priče o ograničenju snage motora radi ekologije), ali ako može onda za usisivač preporuka definitivno ide za Gorenje VCK 2321AP BK (vidiš, znam napamet model jer je kupovanje vrećica moj dio posla)... uglavnom kad ga staviš na najjače digne tepih sa poda
27.03.2018 | 09:14
To s usisavačima mi nije jasno. Ovaj način rada, gdje on isključivo potlakom izvlači prljavštinu je zapravo očajno neefikasan. Puno efikasniji način je kombinacija klofanja i usisavanja.
Dakle, da imaš neki ekscentrični valjak koji bubnja po tepihu i onda tu prašinu koja se diže usisavaš, puno bi bolje čistil. To je onda u rangu klofanja tepiha vani. Već sam razmišljal o nekom nastavku za postojeći (imam Kaercher s vodenim filtrom) koji bi radil na tom principu, ali nikak da to složim pa da potvrdim ili opovrgnem efikasnost zamišljenog koncepta...
27.03.2018 | 09:16
Kloba kaže:
Baš...
Jednom sam se vozio u tom autu, kada sam išao na tečaj ronjenja kod onog ronioca Kristijana Curavića na Krapanj, pa je neka cura koja je tamo ljetovala svake godine po Šibeniku vozila novu Pumu. Neka 2001. godina je to bila. Neka se Đuro ne uvrijedi, ali tada mi je to izgledao baš kao pravi ženski auto. A kada ono - kada sam pročitao što je sve čovjek napisao o tome automobilu - tu stvarno vrijedi ona "knjiga ne ne sudi po koricama".


Koliko znam, ti si obožavatelj lika i djela Jeremy Clarksona... Pa baci oko youtube.com/watch?v=5cgTGe8OXkE
27.03.2018 | 09:16
Ja imam dva. Oba Philips. Jedan od 1800, a noviji od 2000 watta. U oba idu one s-bag. Bome kada se novijem promijeni većica, i taj je lud. Ne diže tepih, ali ga je teško odvojit od njega usprkos izbačenim četkama.
(Sada smo ko domaćice postali )
27.03.2018 | 09:28
Djuro genijalac kaže:
Koliko znam, ti si obožavatelj lika i djela Jeremy Clarksona... Pa baci oko

Đuro, bacit ću oko sigurno. No već sam tamo iskazao da si mi promijenio mišljenje o tom autu hvaleći ga sa svim mogućim detaljima. I redovito sam isticao kako o automobilima nemam pojma.
Tako da - pliz - nemoj se ljutiti i stvarmo se nadam da ti nisam povrijedio osjećaje.
Ako jesam - iskrena isprika.
To mi je tada bilo mišljenje, i o tome autu nisam razmišljao dok nisam shvatio da ti voziš istoga.
A što se lika i dijela Clarcksona tiče, na Top Gear me naučio Bertone. Do tada doslovno nisam čuo za čovjeka (za emisiju jesam, ali tko je vodi - ne). U međuvremenu sam polovio da tu emisiju radi još od 80-ih, i da ga smatraju jednim od novinarskih "auto stručnjaka" na svjetskom nivou. I potpuno sam svjestan činjenice da novinari koji prate automobile nisu nužno stručnjaci.
Ali da sam obožavatelj njegovog lika i djela - nikako.
Pa u tom bi me slučaju automatski zanimali automobili, a barem upola toliko koliko zanimaju tebe, Bertonea ili JOHN-a, zar ne?
Uglavnom, još jednom isprike - bijah mlad i neupućen, a mišljenju je vjerojatno i pridonjela činjanica da ga je vozila žena.
EDIT:
Pogledao video. Iskreno, do treće minute sam se pitao jesi li fulao link, ali onda ga je počeo hvaliti u svemu pa mi je postalo jasno.
Eto, nadam se da smo to raščistili, Đuro.
27.03.2018 | 10:07
Zakaj misliš da se Djuro može naljutiti na tvoj komentar da je to "ženski auto"? Pa takvi komentari ga mogu samo dobro nasmijati kad poveže prva tri vezana zavoja... i najbitnije, pa nije izabrao auto radi susjeda i popratnih komentara nego radi sebe i svog gušta
27.03.2018 | 12:10
Ne znam, Bertone. Ne poznajem čovjeka osim na forumu, i tu ne toliko dobro. Ovo nam je, mislim, prva tema u kojoj se direktno obraćamo jedan drugomu. Ne želim se prepirati s nikim ovdje. Pa sam automatski preventivno uputio ispriku. Mene ne košta ništa, a čovjeku možda znači.
27.03.2018 | 14:00
Pa ne poznajem ga ni ja (ili smo se možda koji put i sreli na nekom Zg auto showu ili nekoj prezentaciji uvoznika ako se vrto oko auta iz vremena novo 'rvackog auto novinarstva, ekipa recimo Romana Simona, tada mlađahne Majde Lojo ili još premlade Nives Zeljković - ok, ona ni tada ni sad nije imala puno veze sa autima, ali je bila tu negdje ).. no nije sad to bitno, htio sam reći da pojam "ženski auto" za Pumu je jednaka uvreda kao da nekome kažeš da vozi "staru kramu" misleći pritom na recimo očuvani i održavani Clio II RS
27.03.2018 | 16:50
Joj Kloba, kaj bi se vrijeđal. Naslušal sam se priča kak je to isto ko i Opel Tigra, Ferrari za sekretarice, auto za frizerke... To me uopće ne pogađa. Ko tak misli, ne zna o čemu govori i to me ne pogađa.

Sve pet, kaj se mene tiče.


P1011084.JPG
27.03.2018 | 20:37
Đuro, to mi je jako drago čuti!
27.03.2018 | 22:53
Djuro genijalac kaže:

P1011084.JPG


Ti nemreš staviti col manje felge za zimske gume
Koje su to prednje sjedalice?
28.03.2018 | 10:34
Jesu to one za koje sam išao u Šapjane?
28.03.2018 | 10:41
Baš lijepa otvorena garaža. Još ako si je sam gradio, svaka ti čast - Đuro!
A i auto je lijep. Očuvan full.
Vidi se da ti je ovo kutak za slatki trenutak.
28.03.2018 | 11:16
@smayoo Je, to je taj auto. Onaj PU je u kutiji, iznimno zahvalan materijal za izradu modela. Fala na tome

@Kloba
Ja sam podaskal i uredil. Samu konstrukciju su podigli profi krovopokrivači/graditelji iz Bedekovčine. To je zapravo nadstrešnica, a podaskane su sjeverna i istočna strana te je dodan zid da imam zatvoreni dio koji služi kao radiona (čitaj AliBabina špilja dijelova i alata)
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 4 sati, 20 minuta
  • Yonkis: prodao bih iPhone 8 Plus, mijenjao mu bateriju prije cca godinu dana, moram provjeriti, pa ako ima zainteresiranih da ne pišem oglasnik.. Zapravo pišem anyway, valjda tamo netko lurka :)
  • mbp2009: Smayoo riješio sam, nego sad nije za mene, nego nekog drugog
  • accom: O muziki nemam pojma, surfanje je o.k., gaming - isto nemam pojma. :)
  • Krehacro: Dj-ing...Netflix,surfanje i neki gaming :)
  • accom: @Krehacro: meni ne uspjeva koliko bih željeo. Ali je iPad super alat, i sve više mi je neophodan (ajde, navika). Najviše ovisi o tome, što želiš radit.
  • lucija: Dosta ih je uspjesno preslo na iPad.
  • lucija: Nisam no ima na YouTubeu dosta recenzija ljudi koji jesu.
  • Krehacro: Planiram preci sa MacBook air na iPad da koristim kao svoj primarni uredjaj...jel netko to još pokušao i kako mu ide :)?
  • smayoo: Pa zar još to nisi riješio?
  • smayoo: :D
  • mbp2009: Doslovno sam ju ja otvorio hahaha
  • smayoo: @mbp2009, imaš točno tu temu u forumu od prije par mjeseci
  • smayoo: Natrijeve baterije postoje u tzv. REDOX izvedbi već 30 godina, prvenstveno za stacionarne sustave, ali nisu bile pogodne za mobilne jer su bitno manje gustoće pohrane od litijevih, a i veće mase, jer su tekućinske. Velika im je prednost to što su ekološki neutralne, jednostavne za proizvesti i požarno nerizične.
  • m@xym: @Zdravac, OD otkrića nečega u laboratoriju do dolaska na tržište (ako se to upće dogodi) prođe između 5 i 10 godina
  • drlovric: O da. Jako veliko dan. Ljudi nisu svjesni bitnosti ali vrijeme ce polazati.
  • Zdravac: @drlovric, jesu, baš je lijepo danas pratiti HRT4 i live prijenos! :)
  • Zdravac: jel senzacionalizam ili ima nešto u ovoj tehnologiji da bi uskoro moglo i u praksu?
  • Zdravac: [link]
  • drlovric: Stigli Rafali ❤️????
  • mbp2009: Ekipa, treba mi preporuka za neki usb-c dongle za M1. Potreban je ulaz za SD karticu, HDMI ili DP (TB2), barem 2 Usb-a i ako je moguće jedan usb-c
  • smayoo: Funkcionalna zamjena je push notifikacija koja preko 5G ide po generičkom protokolu, samo aplikacija na mobitelu mora to podržavati
  • smayoo: Upozorili su me ljudi koji rade u toj branši, radi nekih telemetrijskih rješenja gdje nadzorni sustav SMSom šalje obavijesti korisniku
  • ZeljkoB: smayoo, odakle ti ova informacija za SMS?
  • smayoo: SMS poruke su phase-out. Znači, neki ih operateri više ne nude, niti omogućavaju njihovo slanje. Određen je neki krajnji rok, nakon kojeg više nijedan operater u EU nije dužan osigurati propagiranje SMS poruka. Probaj ručno promijeniti operatera (pretpostavljam da si u roamingu)
  • Matija klc: Ekipa, pomoc. Nalazim se u Rumunjskoj. Primam poruke normalno, no ne mogu poslati poruku. Pricam o obicnoj. Sve drugo radi najnormalnije. Sta napraviti?
  • MoschuS: Ma svugdje ali sve neka mala mjesta ili sela po Hr ili Slo
  • JOHN: Jesu to oni iz Imotski?
  • MoschuS: Ako netko kupuje rabljeno racunalo pripazite se prevaranata na Njuskalu i Bolhi. Otkrio sam ih par, slicni oglasi i kada ih kontaktirate salju iste/slicne racune i serijske brojeve kao potvrdu i onda odjednom obrisu oglas, naprave novi account i pokusavaju dalje uloviti nekoga.
  • Zdravac: :) Na kraju će ispasti da nas ima dosta koji vozimo motore!
  • rkrosl: prodao triumpha, kupio triumpha
  • JOHN: Honda CB650R
  • FiFi: Skoro sam ga jednom zamijenio za Bandita 1200 , ali sam ipak odustao.
  • Zdravac: ...ili Suzuki Bandit :)
  • Zdravac: E, taj motor je nekad bio moj san, da nije uletila yamaha, sigurno bih toga sad vozio :)
  • FiFi: Honda CB900F2 Hornet, 2002. Evo radim servis i nadam se registraciji prvi put nakon tri godine stajanje (djeca ti promijene raspored vožnje)
  • Riba: Problem je sto "sezona" u Irskoj trtaje tjedan dana. :-D Moram vidjeti ima li kakav nacin da ga registriram u Hr.
  • Zdravac: @ZeljkoB Odličan motor, takvi motori su baš po mom guštu! Lijep i ugodan za voziti.
  • Zdravac: @Riba Pa što čekaš, daj, zamjeni ulje, filtere i svječice, napuni bateriju, i lagano pranje. To će biti dovoljno, siguran sam! :)
  • Zdravac: Ajd, super, nisam jedini! Sad ide sezona, i gušt! Polako plan za moto trip na more...
  • ZeljkoB: Honda NC750X, ali sve manje vremena imam za voznje.....
  • Riba: Imam ja BMW 650CS, mozda ga reaktiviram nakon 10 godina stajanja u garazi. A imam i Vespu iz 1959, ta malo duze stoji. :)
  • Zdravac: Evo, ja ću prvi: YAMAHA XJ900 S Diversion, classic iz 1998., ide ko švicarski sat, čista mehanika, pouzdano do bola! :)
  • Zdravac: Jel imamo ovdje kolega ili kolegica, da voze motor? Ako da, koji?
  • zoranowsky: @air, u biti isti je pricnip, samo si sam sebi target :)
  • Air: Polako, polaku, kuda žurba, daj mi prvo link na to kako pročitati vlastite misli :)
  • smayoo: Za one koji ne znaju čitati misli - [link] :D
  • Borisone: Za one koji ne znaju čitati misli, koja je konfiguracija?
  • VanjusOS: pozdrav, treba li netko Mac mini M2, nekorišteno?
  • kupus: Ima takvih naravno. Iz mog skromnog iskustva takvi su u manjini.
  • smayoo: većina online trgovaca odbija slati na poste restante pa čak i na poštanski pretinac

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Air, korisnik, Riba, Vanjuška, Anonimci (462)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.32 Seconds

Provided by iJoomla SEO