Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Pretamna slika na videu
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Pretamna slika na videu
Poruka: 1853
graphgraph

Pretamna slika na videu prije 2 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 51  
Dakle, kad gledam film preko video playera pretamna je slika za normalno gledanje. Snimljeni DVD gledam na kompu i puno je tamnija slika nego kad ga gledam na TVu. Pogotovo kod scena u mraku ili po noći jedva ili se ništa ne vidi. Guglao sam i probavao svašta ali to nemogu podesiti. Kod podešavanja monitora ni sa jednom opcijom mi to ne uspijeva. Ni kod Univerzalnog pristupa nema pomoći sa podešavanjem. Tako je zapravo od poćetka, kad sam nabavio iMac od kraja 2007 g. Našao sam da je tip sa istom serijom i godištem naveo isti problem, ali nisam našao riješenje.
Zna li netko u međuvremenu za riješenje tamnije slike.?
 iMac 20"alu TimeCapsule iPhone4
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 6704
graph

Pretamna slika na videu prije 2 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 163  
VLC, Preferences, Show All, Video, Filters, Image Adjust. Jesi probao to čačkat?
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
graphgraph

U početku sam radio svašta, pa se više niti ne sjećam, ali mogu ponovit. Probao sam i druge playere i isto. Počnem ispočetka ponovno.
graphgraph

Evo probao u Lionu koji mi je na hrvatskom i pod okno na proširenim upravljanjima našao podešavanje. Radi se o VLCu koji je još onaj stari. Dao si mi poticaj za dalje. Hvala ti puuuuno! Mogao sam to i prije pitati !
Poruka: 353
graphgraph

Pretamna slika na videu prije 2 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 24  
a kakva je situacija sa ostalim programima za Video....el na svakom tamno?
-iPhone2g
-PowerBookG4 1.67...
-PowerMac G5 2.0 dual..
-MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
-AppleTv2+JB...
graphgraph

Može i QT 7 a na novijem nisam našao podešavanja. Ostale nisam probao, jer su mi ovi čisto dosta za moje potrebe.
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 7 sati, 10 min
  • john_st: I meni isto, i nije mi žaj 8)
  • Gjuroo: Lijepo ti je mater rekla. Ja svoju nisam slušo i đava mi uzo par godina života.
  • smayoo: :D :D :D :D :D
  • john_st: neću nikad zaboravit materinu reakciju iz tamo negdi 2002. kad san igra Diabla. Na stolu kutija od igrice i mater čita i izjavi: "Ostavi se toga đavla i aj u crkvu boga molit" :D
  • dpasaric: :D
  • Defou: Eto te vraže na!
  • Riba: "Đava III" :)
  • john_st: 8) »Klikni!« 8)
  • smayoo: Imam ja takav, ali apsolutno me ne zanima prodaja. :) Predobar mi je. Još da mi netko kaže da je bio skup... Kad podijelim s godinama i količinom zajebancije, to je najjeftiniji kompjuter ikad. 8)
  • ecvis17: Pozdrav, zanima me kupnja rabljanih Mac Minija oglas tu »Klikni!«
  • nmrzlja1: lol :D
  • dpasaric: iPhone igra s hajducima! :) »Klikni!«
  • Tony.Sopran: Ok.
  • smayoo: Daj ne brljaj po vikalici, piši u forum pa ćemo vidjeti u čemu je problem
  • Tony.Sopran: @saint / @smayoo ?
  • Tony.Sopran: Trebao bih jedan brzi odgovor, problem je ovaj svoj externi HDD sam spojio sa prijateljevim običnim laptopom, do sada sam uvijek prenosio podatke na njega sa svoga Mac-a, međutim sada kad sam spojio na njegov laptop uredno prepozna HDD, ali mi ne daje mogućnost ulaska u njega?! :upset:
  • Renzo: Molim, molim.
  • radar: fala Renzo
  • Renzo: Karticu koristim isključivo za AppStore. Korištenje je jednostavno, na šalteru banke uplatiš na AppStoreu trošiš :)
  • bumbar: Ja za internet kupovinu imam OTP web karticu ali nije podržana za App Store :'(
  • radar: RENZO kolika je naknada mjesecna/godisnja za karticu i koliko je to jednostavno za koristenje, dali ju koristis samo za internet placanja :)
  • Finn: ne kužim "posebnost" ove kartice... ja za paypal imam deviznu karticu na koju isto tako uplatim love koliko mi treba za neku kupovinu.
  • bumbar: @renzo. I ta kartica uredno radi za kupovanje u App Stor-u?
  • Renzo: Ima nas nekoliko na forumu koji koristimo ovo »Klikni!«
  • john_st: home is where the iPhone syncs ;-)
  • bumbar: ima li kakvih novosti oko bankovnih kartica (koje nisu kreditne) za app store?
  • smayoo: Dom je tamo gdje je srce. 8)
  • campo: svuda pođi kući dođi
  • yawn pong: Zašto bi se i vraćao ovdje ako odem u Australiju. Jedino za posjet rodbini i to je to.
  • smayoo: mrak! :D

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: florijan, H2O, iNovi, kruna, saint, scarface32, superhik, yawn pong, zabac, Zmijutin
Anonimaca: 66

Anketa

iPad treće generacije

Apple novosti

0.3633