baš je razno
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

baš je razno


23.06.2017 | 15:25
ne mogu si pomoć, nisam dugo ništa pisao, ali čitam redovito i primjetih da je razina komunikacije u famozno “zadnje vrijeme” spuštena barem za tri levela. činjenice o nekoj temi su na jabučnjaku uvijek bilo pravilo. razmjena mišljenja je uvijek postojala i bla bla. javio li se neki novi mac user, konkretno je pitao i dobio još konkretniji odgovor. mislim da je jabučnjak bio jedan od oaza na internetima sa pristojnom zajednicom uslužnih korisnika. neš se promijenilo, onak na prvu, možda masovka iphona, možda nešto drugo. eto.
23.06.2017 | 16:22
Ako si ponukan jučerašnjim izljevom emocija na vikalici, to nije to. Političke teme uvijek izazivaju ono najgore u ljudima.
Hoću reći - i prije je bilo tako. Čak i gore.
23.06.2017 | 16:45
Par puta godisnje treba si reci u lice sve. Ja sve postujem. Postujem tudje misljenje i tako ocekujem od drzgih. Ako se s nekim ne slazem to ne znaci kako nekoga ne postujem. Amen
23.06.2017 | 17:09
Gle, ako želiš da izjava kako sve poštuješ zvuči iskreno (a ne samo deklarativno), svoje neslaganje trebaš izražavati manje emotivno, a osobito ne koristiti epitete kao što je "najveći izrod kojeg svijet poznaje". Za bilo koga.
Izuzev toga, slažem se potpuno. To što nemamo isto mišljenje o nečemu, ne znači da se ne poštujemo. Štoviše, možemo biti i prijatelji. Ali onaj tko zauzima stav "tko nije sa mnom, taj je protiv mene" automatski to onemogućava.
23.06.2017 | 18:55
Kako to Poljaci rade.
  • Hammer
  • Posjetitelj
23.06.2017 | 19:16
Mi se svima smijemo, a svi su i bolji i pametniji od nas, kod nas pola budala ne zna izaći iz šume već 70 godina, druga polovica je još u Hladnom ratu...
23.06.2017 | 19:29
Otkud vama toliko mržnje, ljudi? Pa to je strašno. Izjeda vas to. Iznutra.
23.06.2017 | 19:38
Istina će sve to izlječiti, samo joj nedaju da izađe na vidjelo...ali kad tad će se sve saznati.
  • Hammer
  • Posjetitelj
23.06.2017 | 20:03
smayoo kaže:
Otkud vama toliko mržnje, ljudi? Pa to je strašno. Izjeda vas to. Iznutra.


Kakva mržnja? Mržnja je u onima koji opravdavaju zločine i zločince.

Pusti te leftardske retorike i moduse napada.
23.06.2017 | 20:29
Hammer, političke pamflete neće objavljivati ni lijevi, ni desni, dok sam ja moderator. Ajde, vikend je. Izađi nekamo lijepo van, u šetnju. Povedi obitelj na sladoled ili u kino. Chillaj malo.
Također, svi raniji svađalački i uvredljivi postovi izbrisani.
23.06.2017 | 20:36
Ma vidi ga sad!!!
Kad ja velim neka odu van, onda hajka na mene, a ti sebi dozvoljavas.
23.06.2017 | 20:39

Pa da... Sorry, jbg...
23.06.2017 | 20:39
23.06.2017 | 22:49
Ja sam za to da uvijek treba izbacit sve iz sebe, ako to okruženje/situacija izaziva, pa taman se nekome to svidjelo ili ne. I mene svašta smeta i muči u životu kod drugih a tako i druge vjerojatno svašta smeta oko mene. Ipak nitko nije savršen. Pošten sam, i nikome ne činim zlo svojim djelovanjem ali sam strogo protiv onih koji svojim djelovanjem drugima nanose zlo, taman se to poklapa ili ne poklapa s mojim stavovima. Jedno je mišljenje, a drugo je ako ta mišljenja provedeš u djelo i time drugima činiš zlo, pa eto taman i pod cijenu vlastitog zdravlja(psihološke naravi). Kažem si, koliko god netko zaslužio da bude slomljen, ja ipak neću jer nisam đubre kao oni drugi. U životu mora biti kompromisa, a ja ne podnosim one kod kojih nema kompromisa jer takvi nisu za zajednicu i među takvima ne želim biti osobno kao što niti ne želim da se takvi motaju u krugu moje obitelji. Ono što želim i očekujem od sebe da mi je savjest uvijek na čisto makar morao voditi duge unutarnje borbe sa samim sobom. Tako sam odgajan i tako ću odgajat svoju djecu.

Nekome oduzeti život, nekome nanositi fizičku bol, i to sve opravdavati jer nije istomišljenik, to je najveće zlo. Zamislite samo da netko samo tako odluči Vama oduzeti život, vašem djetetu, nekome iz obitelji, prijatelju, čovjeku s ceste. Meni je to osobno monstruozno. Takvim ljudima nije mjesto u zajednici, nego doživotno iza rešetaka.
23.06.2017 | 23:52
Slažem se s tim potpuno. Ne slažem se, međutim, s poopćavanjima. Nisu ni ovi, ni oni zločinci, nego je ovaj i onaj, imenom i prezimenom, zločinac.
24.06.2017 | 00:01
Ta, dajte ljudi... Neće valjda na ovome ostati?! Tu neka ispričavanja, tolerancije, pomirljivi tonovi... Ponašate se ko kakve curice. Zar su svi Pravi Hrvati™ i Jugonostalgičari™ i Kradezejovci™ i Komunjare™ izumrli???

Aj da riješimo taj vječni rat sada i ovdje, pa da živimo u miru i blagostanju sljedećih 1000 (iljadu) godina.
Ma znaš šta..? Fućkaš mir. Ajmo se glođati još barem sljedećih 1000 (iljadu) godina.

Evo, ja sam rođen u Jugoslaviji i ponosim se time kako se samo Pravi Hrvat™ može ponositi.
24.06.2017 | 07:43
smayoo kaže:
Slažem se s tim potpuno. Ne slažem se, međutim, s poopćavanjima. Nisu ni ovi, ni oni zločinci, nego je ovaj i onaj, imenom i prezimenom, zločinac.


Pojedinci su bili egzekutori i njih treba iza resetaka, ali osnovno je problem sto je to bila sluzbena politika KPJ. Tito nije bio "samo covijek", on je bio kao predsjednik i institucija koja je imala cijeli represivni aparat iza sebe, koji su pak slusali komande vrhuske.
Ispada kako odobravas politiku progona, mucenja, ubijanja i otimanja, a zgrazas se nad onima koji su to fizicki provodili.
Svaki pripadnik koji se slagao s politikom KP je suodgovoran za zlocine koji su se desili. Tragedija je sto su se u partiju upisivali apoliticni ljudi radi osobne koristi. Tako je i danas.
24.06.2017 | 10:19
Žabac, Što god mislio o Titu, ako se ne možeš pomiriti s činjenicom da od 1945. do danas ne u Hrvatskoj, nego na ovim prostorima nije bilo većeg i sposobnijeg političara - onda ga ne gledaš u kompletu/već ga dijeliš na razdoblja. Da je kojim slučajem umro 50-ih ili 60-ih godina, na sprovod mu ne bi došao valjda nitko izvana. Ostao bi zapamćen po masovnim ubojstvima, zatvaranjima protivnika režima i sličnome. Ali njegove najbolje godine upravo su posljednja dva desetljeća njegova života - kada uspješno balansira između dviju svjetskih velesila i zajedno s Indijom i Pakistanom stvara Pokret nesvrstanih. Pa za njega je Elizabeta II prokomentirala "ako je ovaj čovjek bravar, ja nisam kraljica"...
A mi ga se sramimo?
I onda spominjemo Poljake kao uzor. Pa oni su živjeli u željeznoj zavjesi, mi nismo prijatelju...
Svaku se ličnost mora gledati u okviru vremena u kojem je živjela. Franjo je živio u doba raspadanja Jugoslavije. Prije toga bio je predsjednik Fudbalskog kluba Partizan. Da je umjesto njega bio političar xyz, bilo bi nam isto - jer je Jugoslavija raspadom SSSR-a izgubila smisao kao filter između istoka i zapada i USA je donjela zakon još u vrijeme Reagana da nema novih kredita za Jugu, nego samo za države koje se odcjepe iz nje. I tako se počeo financirati nacionalizam na obje strane.
Njemci danas djecu u školama od najranije dobi uče što su radili Židovima, Romima, Slavenima u logorima. Učiteljica stavi stari kofer na sredinu učione i kaže djeci: zamislite da cijeli vaš dosadašnji život morate strpati u jedan ovakav kofer. Što biste stavili? I klinci počnu stavljati mobitele, tablete - nije važno - ali oni su se sa svojom povijesti pomirili davnih dana. Pa Hugo Boss je odijevao SS divizije sa mrtvačkom glavom na kragni, IG Farben je i dan danas jaka tvornica a njen je Ciklon B pobio milijune ljudi, a jedini koji se toga svake godine sjećaju su Židovi. A samo jednu stvar ne spominju, Njemci nisu bacali konzerve Ciklona kroz dimnjake u barake, na to su tjerali one Židove koji su bili spremni surađivati s njima - kako ih se kasnije ne bi moglo optužiti za masovno ubijanje...
Jedna stvar je sigurna - povijest svijeta je povijest rata i ratovanja, a povijest uvijek pišu pobjednici. Pa ispadne bijela. A nije ni bijela, ni crna - već siva - baš kao i život...
24.06.2017 | 10:39
Kolba -tebi sumozak u Kumrovcu isprali. To sto je bio "dobar" politicar to ga amnestira od genocida? Ne mozes usporedjivati Tuđmana i Broza. Tuđman je bio doktor kad je postao predsjednik, a Broz je bio i ostao bravar.
Nadam sekako ce jednog dana poceti sudjenje Brozu i politici koju je vodio i kako u RH ne bude niti septicke jame s njegovim imenom. Bio je ratni zlocinac i kriminalac. Takve bi ja izbrisao iz povijesti. On i Hitler se mogu pod ruku primiti jer su potpuno isti.
Za mene je Broz najveca tragedija koja se desila od "stoljeca sdmog" ovoj drzavi.
24.06.2017 | 10:58
zabac kaže:
Kolba -tebi sumozak u Kumrovcu isprali. To sto je bio "dobar" politicar to ga amnestira od genocida? Ne mozes usporedjivati Tuđmana i Broza. Tuđman je bio doktor kad je postao predsjednik, a Broz je bio i ostao bravar.
Nadam sekako ce jednog dana poceti sudjenje Brozu i politici koju je vodio i kako u RH ne bude niti septicke jame s njegovim imenom. Bio je ratni zlocinac i kriminalac. Takve bi ja izbrisao iz povijesti. On i Hitler se mogu pod ruku primiti jer su potpuno isti.
Za mene je Broz najveca tragedija koja se desila od "stoljeca sdmog" ovoj drzavi.

Eto vidiš, kao prvo - nisam Kolba, nego Kloba - već 123. put...
Jesam li napisao da se čovjeka treba gledati u cjelini, jesam li naveo igdje da mu treba oprostiti genocide?
Kao drugo - u Kumrovcu sam bio kao dijete jednom, i kao dečko drugi put - sve skupa na tri sata valjda. A ti pričaš o brisanju iz povijesti, i ja sam indoktirniran?
Pa Hitler je brisao iz povijesti...
Tuđmanovih 200 obitelji je izvrsna ideja - jelda? Todoriću dati firme za kunu, pa 25 godina kasnije shvatiti da ih je uništio - to je super? Al glavno da je Tuđman bio doktor...
Prestrašno...
Seljačina je seljačina, i sa tisuću začina...
Mi Hrvatine smo super, pogotovo oni koji nisu vidli dalje od Austrije pa nemaju pojma koliko smo nebitni na svjetskoj sceni. Al Bog i Hrvati!!! I sve će biti super. Eto - čekam na "sve super" od 95. pa je sve samo gore. Al to je sigurno Tito kriv...
A što se tipova koji nemaju fakultet tiče, ti si upravo na stranici koja veliča čovjeka koji je, kao i Einstein, mrzio školu, ali je imao prirodni talent i nevjerojatnu volju za izrađivanje savršenih kompjutora. Ali John Scully je imao fakultet i bio je doktor nauke, pa je sigurno bio bolji od prokletog hipija, zar ne?
To je isti tvoj pogled primjenjen na Jobsa i tipa koji je uništio  koju svi volimo...
Al nema sa takvima poput tebe razgovora oko ovoga. Ako nije po vašem, mi smo svi crveni, žuti i crni vragovi - kao što je sam dr. sci. Franjo rekao na prosvjedu 101. (inače najvećem prosvjedu zabilježenom u modernoj Hrvatskoj - al nema veze - mi smo sigurno glupi). Kao i svijet, koji je na njegov sprovod poslao tri i pol zamjenika zamjenika...
A to koliko je potrebno za politiku imati posebnog dara (pazi - ovo je područje gdje je 1. svjetski rat započeo pucnjem, ali nitko ne spominje da je Princip išao na brifinge u London mjesecima prije, al to je druga priča - samo je spominjem koliko je ovo područje zajebano samo po sebi za vladanje)...
Znači, koliko je potrebno biti pametan i znati izabrati najmanje loše rješenje, jer dobrog nema - najsvježiji ti je dokaz Trump. Idiot da nema većeg. I pogledaj njegove predizborne govore o ObamaCare-u a pogledaj ih na tu temu sada. I sve ostalo...
A Kennedy je s Titom razgovarao 8 sati bez prestanka. A ovaj idiot s Kolindom 8 sekundi.
24.06.2017 | 11:05
istra.lzmk.hr/clanak.aspx?id=787

fluminensia.org/srusena-rijecka-sinagoga

Svoji o svojima. Talijane u Istri predstavljaju ljevicari koji su ih proganjali.
24.06.2017 | 11:15
Kloba - Todoric i ostali su produkt tvojega Broza i komunista, a ne Tuđmana. To su sve potomco rezimskih ljudi koji su se bogatili na lesevima neistimisljenika.
Indirektno je Broz kriv jer je naoruzavao JNA koja je u rukama poremecenog uma ratovala na ovim prostorima. Genocid u Srebrenici je napravila JNA kojoj je Broz bio na celu.
Kroz tvoje pisanje JA zakljucujem kako ti opravdavas zvjerstva.
Ratni zlocinac je ratni zlocinac ma koliko god on govana kasnije politao i lazi posijao.
Istina se ne moze sakriti.
Mozda si ti sebi beznacajan na ovom svijetu. Postoje ljudi (tebi ocito neshvatljivo) koji vole ovu dezavu uz sva sranja koja imamo.
I ja zelim svima svu srecu ovoga svijeta kojima je ovdje grozno i koji su ili zele otici.
Preporucujem ti Svedsku jer to jedrzava po tvojoj mjeri.
24.06.2017 | 11:18
zabac kaže:
Kolba -tebi sumozak u Kumrovcu isprali. To sto je bio "dobar" politicar to ga amnestira od genocida? Ne mozes usporedjivati Tuđmana i Broza. Tuđman je bio doktor kad je postao predsjednik, a Broz je bio i ostao bravar.
Nadam sekako ce jednog dana poceti sudjenje Brozu i politici koju je vodio i kako u RH ne bude niti septicke jame s njegovim imenom. Bio je ratni zlocinac i kriminalac. Takve bi ja izbrisao iz povijesti. On i Hitler se mogu pod ruku primiti jer su potpuno isti.


Pa onda ih komotno sve možemo izbrisati iz povijesti... i Tita i Tuđmana i Pavelića i Franza Ferdinanda i Ivanu Orleansku i Onog Majmuna Što je Prvi Sišao s Drveta... Povijest ne treba brisati već iz nje učiti.

zabac kaže:
Za mene je Broz najveca tragedija koja se desila od "stoljeca sdmog" ovoj drzavi.


Vjerojatno si u brzini napisao Broz, a mislio si na Tuđmana. Broz, dakako, nije ni dočekao ovu "državu" niti imao veze s njom.

A znaš kako u "Privedite osumnjičene" onal lik kaže: "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing people he doesn't exist"? E, tako je najveći trik izveden s Hrvatima da vjerujemo kako imamo državu. A nemamo je.
24.06.2017 | 11:23
zabac kaže:
Kloba - Todoric i ostali su produkt tvojega Broza i komunista, a ne Tuđmana. To su sve potomco rezimskih ljudi koji su se bogatili na lesevima neistimisljenika.
Indirektno je Broz kriv jer je naoruzavao JNA koja je u rukama poremecenog uma ratovala na ovim prostorima. Genocid u Srebrenici je napravila JNA kojoj je Broz bio na celu.
Kroz tvoje pisanje JA zakljucujem kako ti opravdavas zvjerstva.
Ratni zlocinac je ratni zlocinac ma koliko god on govana kasnije politao i lazi posijao.
Istina se ne moze sakriti.
Mozda si ti sebi beznacajan na ovom svijetu. Postoje ljudi (tebi ocito neshvatljivo) koji vole ovu dezavu uz sva sranja koja imamo.
I ja zelim svima svu srecu ovoga svijeta kojima je ovdje grozno i koji su ili zele otici.
Preporucujem ti Svedsku jer to jedrzava po tvojoj mjeri.

Isusa ti Boga, Tito kriv i za Sreberenicu? Ovo još nisam čuo...
I za Todorića?
Ja volim svoju zemlju. Ali je ne stavljam ispred niti jedne druge na ovome svijetu. O tome se radi.
Ali ne isplati se tebi objašnjavati.
A zašto se onda sada naoružavamo, kada nam je greška bila naoružavati se da budemo 4. u Europi? Zašto kupujemo Kiowe?
Ma dosta - čim ti vidim stavove, jer to argumenti - sorry - nisu - šteta mi tipkovnice:(
24.06.2017 | 11:24
24.06.2017 | 11:26
energyman kaže:


Jelda..?
24.06.2017 | 11:28
Gjuroo - ne možeš na tu temu s takvim ljudima na sredinu. Meni je Žabac inače ok, al ovo me zapanjilo...
Energyman - dobra, dobra...
24.06.2017 | 11:35
Hammer, ovako vrijeđati čovjeka na temelju njegove težine jer ti je izbrisao tekst je ispod svakog nivoa.
Ja nisam nikad obožavao Tita, rodio sam se 26. 02. 1980., tri mjeseca prije nego što je umro - a za teoriju ruskog špijuna - znam za nju - ali da mogu tvrditi da je istitina ne mogu, kao niti ti - jer nisi bio tamo - jesi li?
24.06.2017 | 11:36
Kloba - pa sto se mucis i patis u drzavi koju skoro da i ne priznajes kao svoju jer su ti sve jednake. Posto imas znanja i vjestine, snasel se budes bilo gdje.
Gjuroo - nisam fulao, Broz je najvece smece ovih prostora.

Decki, ja postujem vase stavive.

Tko je bio Ante Todoric? Kakve on veze ima s Agrokombinatom i preko 6 miliona DEM-a?
Velis, nije Titova omladina imala veze s time.
200 obitelji nije slucajno odabranih. One su davno zacrtane. Naivan su ako mislis kako je to sve slucajnost. Tu i tamo netko se otme kontroli, ali ga brzo smjeste kamo mu je mjesto.
Demokracija je privid slibode koju imamo, a imamo je onoliko koliko nam drugi daju. Onih 200 obitelji je samo vrh pipaca svjetskih mocnika.
24.06.2017 | 11:40
Vi meni svi izgledate ovako/
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 10 sati, 19 minuta
  • smayoo: Za one koji ne znaju čitati misli - [link] :D
  • Borisone: Za one koji ne znaju čitati misli, koja je konfiguracija?
  • VanjusOS: pozdrav, treba li netko Mac mini M2, nekorišteno?
  • kupus: Ima takvih naravno. Iz mog skromnog iskustva takvi su u manjini.
  • smayoo: većina online trgovaca odbija slati na poste restante pa čak i na poštanski pretinac
  • kupus: zasto na osobnu adresu*
  • kupus: Zasto na adresu? Naruci na adresu postanskog ureda, tamo ce te cekat
  • drlovric: Imamo li koga iz Zupanje na forumu da bih mogao naruciti paket na njegovu adresu? :)
  • ecvis17: ok, tnx
  • smayoo: Piši u forum
  • ecvis17: pozdrav svima, imam stari MBP koji maksimalno moze voziti BigSur ... malo nisam vise u toku, gdje se danas mogu pronaci Combo installeri? Tnx
  • cariblanco: Čekao je da Hajduk osvoji prvenstvo i na kraju je odustao ;)
  • Yonkis: Od sada ćemo mjeriti vrijeme pre-JM and post-JM time
  • JOHN: Ako je vjerovao, neka mu dragi Bog pomogne i uzme sebi. Ako nije, opet nema veze……sve u svemu mislim da je živio dobar život!
  • smayoo: Ljudi... ode nam Joža Manolić... Nije šala.
  • accom: ne nadjem...
  • accom: jel postoji tema "must have apps"?
  • Riba: Vjerojtano koliko je Apple mapa detaljna.
  • Yonkis: Ili da otvorim temu u forumu?
  • Yonkis: Jedna osoba dok je bila u Beču, mogao sam vidjeti njenu lokaciju točno na kojem je katu i u kojem dijelu zgrade je bila (iPhone 14 u pitanju). Zna li netko koji su preduvjeti za takvo točno lociranje jer u Hrvatskoj to još nisam nigdje doživio? Vidim lokaciju ali ne u 3D.
  • m@xym: Uostalom, palčevi su na ovom forumu odavno prestali biti relevantni, a nama koji smo redovito ovdje niti ne trebaju da bi smo znali kakav je tko.
  • m@xym: Nerviraj se samo zbog onih koji su ti bitni, a nebitne ignoriraj, inače ćeš ostati bez živaca.
  • Vanjuška: Nema nervoze m@xym, ali da javno prozovem malog žapčića da bog sve vidi i sve zna :D
  • smayoo: Ja nemam.
  • zvone: Servisom naime...
  • zvone: ljudi ima li tko iskustva sa sercisom iklinika?
  • m@xym: Čemu nervoza zbog palčeva?! Evo ti još jedna gore ako te to baš toliko muči.
  • Vanjuška: LOL, puknem post i vidim 1 pozitivan palac gore, a imao sam ih 10 nakon onog Tinovog pushanja. Kaj je Žabac/Jura, opet me imaš na piku? :D
  • Kloba: Predizborna škola Željka Pervana [link]
  • Yonkis: Najljepše je kad ostane u “obitelji” :)
  • imjasminh: Mobitel prodan useru s Jabučnjaka :)
  • Zdravac: :)
  • Zdravac: Jel zna netko bez googlea odakle to?
  • Zdravac: ...Galebi, oj beli tići, poletite dole k jugu, ter moju pozdravite majku...
  • Gjuroo: Moj talent za poeziju nije skriven :)
  • Air: ...možda bi se razvili skriveni talenti za poeziju :)
  • Air: Da uredništvo ima smisla za biznis... brzo bi se reducirao broj vojnih stratega, predsjednika, trenera... :)
  • smayoo: @Air: :D
  • imjasminh: u biti cmd r xD
  • imjasminh: updatane slike mobitela u oglasniku - cmd f5 ako vidite stare slike...
  • imjasminh: Apple iPhone 14, 128GB, Midnight Blue - 89% - Spuštam na 450 EUR - [link]
  • Air: Da uredništvo ima smisla za biznis uvelo bi porez na političke teme, 1c za čitanje, 2c za pisanje po postu.
  • Gjuroo: "Smayoo: 25x je vrlo optimistična procjena :)
  • Bertone: Otvorena tema "Zero-day" pa se slobodno možete maknuti od politike i rata
  • Bertone: Ma znam, ali tko će to čitati :(
  • smayoo: Svatko je slobodan otvoriti kakvu god želi temu koja ne krši opća pravila. Zar je uredništvo krivo što vi, članovi, pokazujete 25 puta veći interes za političke teme, nego za stručne? :)
  • Bertone: ... no u pravu si, lakše je mlatiti o politici nego o stručnim hardversko-softverskim temama :)
  • Bertone: Kad si stavio video, malo sam bacio oko na forum no nisam našao zasebnu temu o sigurnosti u koju bi se mogle staviti vijesti ili linkovi na iste no tražiti ću još malo
  • Gjuroo: Apple teme nam se svele na vikalicu, a forum preuzela politika...
  • Bertone: Još malo o sigurnosti (ako nekoga zanima), [link] i [link]

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Poruke

Anketa

Kupujete li profesionalni Mac?

Čekam novi modularni Mac Pro - 48.5%
Novac nije problem, kupujem iMac Pro - 0.7%
Kupujem Valjak, baš je lijep i tih! - 0%
Kupujem polovni Mac Pro tower - 11.8%
Nadogradit ću postojeći Mac Pro tower - 2.9%
Običan iMac 27" mi je dovoljan za posao - 5.9%
Skromnih sam potreba, Mac mini je zakon! - 7.4%
Radim na terenu, mora biti MacBook Pro - 3.7%
Ne diram ništa, stari Mac služi me odlično - 10.3%
Kupujem PC kantu i prelazim na Windowse! - 8.8%

Ukupno glasova: 136
Anketa je završena dana: 08 Svi 2018 - 12:17
Page Speed 1.36 Seconds

Provided by iJoomla SEO