Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Izrada programa-pomoć
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Izrada programa-pomoć
Poruka: 3
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 0  
Pozdrav!
Da li ima nekog možda tko bi mi napisao jedan program u bilo kojem programskom jeziku, naravno uz novčanu naknadu?
Hvala!
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 6136
graph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 146  
Na tako općenito pitanje jedini mogući odgovor je - možda ima.

Probaj opisati željeni program malo detaljnije. Osim ako je nešto jako konspirativno. U tom slučaju - bolje nam nemoj napisati jer ćeš nas poslije morati sve ubiti.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
graphgraph

Mislil sam ako je tko zainteresirani za pisanje programa... Tekst zadatka šaljem na mail.
To inače moja cura treba pa joj ja tražim nekog da joj pomogne kad ja baš nisam s programiranjem na ti.
graph

Pa, eto, ima tu ekipe koja živi od programiranja pa će ti se valjda netko od njih javiti ako su zainteresirani. Ako pak ovdje napišeš zadatak, a on je dovoljno jednostavan, netko vam to možda riješi i besplatno. Pa ti vidi...
smayoo.blog.hr
graphgraph

Ovo je cijeli tekst njezinog zadatka:

Projekt
graph

Aha...

Meni se to doima kao nastavni zadatak na nekom fakultetu.

Štoviše, doima se kao zadatak na studiju koji je jače orijentiran upravo informatici i programiranju (dakle ne npr. zadatak iz osnova informatike pri studiju agronomije).

U tom smislu, da sad ne ulazim u etičnost pokušaja, ne bi li curi bilo pametno pokušati iz tog kolegija ipak nešto i naučiti, čisto zato što bi joj to znanje moglo biti potrebno u nastavku studija?

Zadatak je dovoljno složen da sam siguran da ti nitko neće to napraviti besplatno.

Predlažem ti da izbrišeš tekst zadatka iz svog posta (koristi link "ispravi" neposredno ispod njega) jer ako ga nastavnik slučajno skuži (ili mu netko skrene pažnju na njega) mogao bi poželjeti unijeti neke dodatne komplikacije i time zagorčati život svim studentima, pa i onima koji pošteno to pokušavaju riješiti sami...
smayoo.blog.hr
Poruka: 274
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 1  
slazem se sa smayoom
Poruka: 680
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 102  
Predlažem ti da izbrišeš tekst zadatka iz svog posta (koristi link "ispravi" neposredno ispod njega) jer ako ga nastavnik slučajno skuži (ili mu netko skrene pažnju na njega) mogao bi poželjeti unijeti neke dodatne komplikacije i time zagorčati život svim studentima, pa i onima koji pošteno to pokušavaju riješiti sami...
A već sam se veselio novoj USKOKovoj akciji: "Programer".
Poruka: 89
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 5  
Krasan zadatak, nije jednostavan, ali je bas ok... Eto ovo je idealan zadatak za Objective-C, ima i Postgres na MacOS X i PostGIS isto.

Poruka: 1534
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 64  
Sram te bilo Djipi! Kak stvari kod nas stoje, nemoj dvaput reći da ne budu počeli harati po faksevima. Mislim, kako se vidi, lakše je pokloniti pol Ine Mađarima, nego smuljati jedan program na faksu....
Smayoo, lijepo si objasnio da bi cura trebala barem POKUŠATI nešto naučiti. No, nerijetko se probaju, posebno one zgodnije, provući gdje god mogu. Pa se onda dogodi usmeni iz Matematike 2, na kraju proljetnog semestra, već je ljeto, toplo i onda dođe jedna kolegica s duuuugim nogama i oskudnom suknjicom na usmeni. I tako mi rješavamo zadatke, a njoj baš i neide pa počne prebacivati noge i to traje tak dugo dok joj prof. Krnić (svaka mu čast!) nije lijepo savjetoval: 'Kolegice, to se ne lufta, nego pere!

Nije prošla
Budi svjestan svega što znaš, ali poštuj sve ono što ne znaš
Poruka: 754
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 11  
Djuro genijalac je napisao:
'Kolegice, to se ne lufta, nego pere!

Vruahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ljubomoran sam na ljude koji imaju lampu!
graph

Svega ima, naravno. Moje je iskustvo i kao studenta, i kao nastavnika na studiju elektrotehnike, moram reći, da su neke od ponajzgodnijih studentica ujedno bile i ponajbolje, a i među najsolidarnijima.

Nisam (zaista nisam!) u 5 godina studiranja i isto toliko godina asistiranja ama baš niti jednom doživio da neka studentica pokuša proći ispit na kratku suknju.

Naravno da ih je bilo sličnih ovoj mladoj kolegici s informatičkim zadatkom koje su pokušale proći na muljažu, baš kao i mnogi njihovi muški kolege.
smayoo.blog.hr
graphgraph

Nisam (zaista nisam!) u 5 godina studiranja i isto toliko godina asistiranja ama baš niti jednom doživio da neka studentica pokuša proći ispit na kratku suknju.
Pobogu! Pa gdje si studirao - na teološkom?
graph

Očito će bolje biti da se branim šutnjom.
smayoo.blog.hr
graphgraph

Na mom faxu su kolegice uvijek težile k prakticiranju visoke ženske mode s Ferenginara. Pogotovo u vrijeme ispita. Usmenih nadasve.
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 176  
smayoo je ETF-ovac, tamo nema žena, a ako ih i ima teško ih je prepoznati. U svakom slučaju ne nešto što bi želio vidjeti u kratkoj suknjici. Sad kad me napadne hrpa lurkerskih ETFovki...
Poruka: 371
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 3  
Riba je napisao:
smayoo je ETF-ovac, tamo nema žena, a ako ih i ima teško ih je prepoznati. U svakom slučaju ne nešto što bi želio vidjeti u kratkoj suknjici. Sad kad me napadne hrpa lurkerskih ETFovki...

LOL^2

bok!
graph

Riba je napisao:

Heeee, moj Riba, prevario bi se, samo da znaš koliko...

Istina jest da je (u moje vrijeme) ETF (današnji FER) bio pretežno peder-party (od nas 640 brucoša, bilo je nekih 50-60 cura, od čega ih je skoro pola odustalo na pola prvog semestra. Ali među onima koje nisu bilo je itekako zgodnih i itekako pametnih, i to istovremeno.

Naravno, nisu osjećale potrebu privlačiti na sebe pažnju speficičnim odijevanjem jer su ionako imale dovoljno pažnje. Ali jamčim da ih je bilo preko nekoliko koje smo svi željeli vidjeti u kratkoj suknjici ili čak bez nje. A neki su na kraju i bili te sreće...

Ja nisam. Ja sam ljubav svog života pronašao na PMF-u.
smayoo.blog.hr
Poruka: 1238
graphgraph

Izrada programa-pomoć prije 2 Godina, 2 Mjeseci Karma: 30  
smayoo je napisao:
Ali jamčim da ih je bilo preko nekoliko koje smo svi željeli vidjeti u kratkoj suknjici ili čak bez nje. A neki su na kraju i bili te sreće...

Ja nisam. Ja sam ljubav svog života pronašao na PMF-u.

Linijom manjeg otpora, ha?
graph

Pa ne može se to baš nazvati linijom. Bilo je toliko krivudavo da više nalikuje otisku prsta, nego liniji...
smayoo.blog.hr
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 10 sati, 6 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: CooL, Dr. Beast, gogh, jzelko, kufalo, noviruses, rusty
Anonimaca: 59

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.1968