Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
poruke korisnika na forumu
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: poruke korisnika na forumu
Poruka: 166
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 2  
zasto je moguce vidjeti samo zadnjih 10 poruka koje korisnici napisu u forumu?
nekad zaboravim i neke koje ja pokrenem a kasnije ih trebam pronac pa je mala jebada.. :/
MacBook 2.4 GHz intel core 2 duo
iPod shuffle 1st generation
iPod shuffle 3rd generation
iPhone 3gs 32 GB white
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 176  
Koji broj bi bio optimalan?
Poruka: 6136
graph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Meni 50.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 166
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 2  
pa cim vise to bolje..ili neka mini trazilica da se moze pretraziti samo odredeni korisnik..
MacBook 2.4 GHz intel core 2 duo
iPod shuffle 1st generation
iPod shuffle 3rd generation
iPhone 3gs 32 GB white
Admin
graphgraph

Ide uskoro lagani feature upgrade, samo da skupim vremena da u postupku sve ne poloomim... stavio sam na 40 sada.
Poruka: 787
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 27  
Meni recimo na jabucnjak forumu fali opcija da pretrazim threadove u kojima sam sudjelovao ... jer puno puta zaboravim ima threada ... no znam da sam nesto pricao u tome pa bi taj filter pomogao ... tako da ko moze ... neki My posts search ... bil bih zahvalan ...
Ili neki slicni ... neznam
mbp
Admin
graphgraph

Imas nesto slicno i sada - otvori svoj korisnicki profil i u dnu imas "Forum" tab. Ali biti ce uskoro i u samom forumu.
Poruka: 787
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 27  
kul nisam znao za ovo jer nekako neidem bas u svoj profil cesto ... kao znam svoje podatke tnx anivej
mbp
Poruka: 451
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 32  
I još jedan problem s postovima ovdje. Kad se gledaju teme koje se prostiru na više strana, nudi se samo zadnja. Recimo, kad odem u temu "iPhone Developer Program" dole nudi samo drugu stranu. Prvu mogu vidjeti samo ako ručno petljam gore u address-baru.

Kad ćete riješiti ovu autentikaciju? Ne da mi se otvarati stari PowerBook G4 na kojem se još vrte Tigar i stari Safari samo zbog Jabučnjaka.
Poruka: 459
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 7 Mjeseci Karma: 28  
nemam taj problem (s prikazom samo zadnje strane). pročačkaj malo u postavkama.
web stranice: webdesign.iac.hr
Admin
graphgraph

IgorD je napisao:
I još jedan problem s postovima ovdje. Kad se gledaju teme koje se prostiru na više strana, nudi se samo zadnja. Recimo, kad odem u temu "iPhone Developer Program" dole nudi samo drugu stranu. Prvu mogu vidjeti samo ako ručno petljam gore u address-baru.

Kad ćete riješiti ovu autentikaciju? Ne da mi se otvarati stari PowerBook G4 na kojem se još vrte Tigar i stari Safari samo zbog Jabučnjaka.

Primjetio sam to, počelo je nakon promjene prikaza broja poruka po stranici...sada pokazuje da postoji strana dva iako u stvari ne postoji. Već radim na upgradeu, riješit će se, samo da nađem par dana slobodnih u komadu.
Poruka: 79
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 6 Mjeseci Karma: 3  
U Firefoxu 3.5.1 mi skroz nepregledno prikazuje forum. Otvori mi samo post na koji sam kliknuo dok ostale pokaže samo naslove. To je valjda ovo hijerarhijski iz postavki na profilu. Uvijek je isti ovaj prikaz bez obzira koju postavku za prikaz foruma u profilu uključim.

U Safariju 4.0.2 mi pokazuje normalno sve poruke iz threada bez obzira na uključenu postavku u profilu. To je valjda ovaj plošni prikaz i to je ono što želim dobiti i u Firefoxu ali ne ide.
Admin
graphgraph

poruke korisnika na forumu prije 2 Godina, 6 Mjeseci Karma: 176  
baka je napisao:
U Safariju 4.0.2 mi pokazuje normalno sve poruke iz threada bez obzira na uključenu postavku u profilu. To je valjda ovaj plošni prikaz i to je ono što želim dobiti i u Firefoxu ali ne ide.

Kada si u Firefoxu promijeni prikaz klikom na opciju u glavnom izborniku gore. Naime u profilu odredis default, ali mislim da ako koristis opciju u izborniku onda upise nju u cookie. Nakon sto to promijenis dok si u Firefoxu trebalo bi ostati tako. Javi ako ne radi.
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 10 sati, 20 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: Dr. Beast, gogh, jzelko, rusty, Sank
Anonimaca: 39

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2007