Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Recenzija iPada u MacFormatu
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Recenzija iPada u MacFormatu
Poruka: 101
graphgraph

Recenzija iPada u MacFormatu prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 0  
Posuđujem od prijatelja MacFormat, britanski časopis koji se bavi Apple proizvodima. U broju za mjesec travanj imaju hands-on recenziju iPada.

Ako nekoga zanima, a časopis mu je malo preskup kao i meni (inače, Algoritam - 130kn), neka skine ovaj .zip dolje. Kako nemam skener poslikao sam fotićem s text filtrom tih 10ak stranica i spojio ih unutar Ps-a. Pa koga zanima... Tekst je čitljiv i dobro se vidi kad se stavi na Actual size.

EDIT: zaboravih... file se skida tako da kliknete na ''Click here'' u desnom dnu gdje piše ''Save file to your PC''. Ako kliknete na neki drugi gumb samo će vam paliti reklame.

jump.fm/SHEHL

p.s. pokušao sam uploadati .zip direkto ovdje, no nije uspjelo, pa sam ga uploadao na 2shared.com. It's safe!
--
upgraded iBook G4 (late '04) - Tiger 10.4.11
graphgraph

Recenzija iPada u MacFormatu prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 59  
puno jabuka i maca... www.ajetoragdoll.com
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Recenzija iPada u MacFormatu prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 176  
Ovo je ipak "preview", treba pocekati da se netko docepa production modela. No hvala u svakom slucaju!
Poruka: 1238
graphgraph

Recenzija iPada u MacFormatu prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 30  
Riba je napisao:
Ovo je ipak "preview", treba pocekati da se netko docepa production modela. No hvala u svakom slucaju!

Ovo mi nekako zvuči kao da razmišljaš o jednome?
Admin
Poruka: 4854
graphgraph

Recenzija iPada u MacFormatu prije 1 Godina, 10 Mjeseci Karma: 176  
Naravno da razmišljam, to je odlična zamjena za Nokiu N800 koju trenutno držim kraj kreveta. A imam i jedan Apple store gift voucher od $100 koji moram iskoristiti...
graphgraph

Dijete je napisao:

Ma znam da nije nešto, ali sam si mislio, ako nekog zanima, može se pročitati, nije tak loše... Imam Kodak dslr, nije neki pa su i slike tako malo lošije...
--
graphgraph

bigkix je napisao:
Dijete je napisao:

Ma znam da nije nešto, ali sam si mislio, ako nekog zanima, može se pročitati, nije tak loše... Imam Kodak dslr, nije neki pa su i slike tako malo lošije...

to je bilo MacFormatu.. nesto slicno kaj je riba napisal..

cekam da izadje pa da ga recenziraju.. evo, samo kaj nije..

p.s. meni je MacUser uvijek bil simpaticniji..
graphgraph

Ja sam gledao u Algoritmu što imaju, ali imaju samo 3 časopisa, a ovaj je najviše orijentiran na Mac od ponuđenih (i to jako malo, pokriva sve A proizvode). Pitati ću baš za MacUser, frend mi tamo radi pa mi na predračun uzme na 5 dana časopis koji onda moram vratit

Bolje išta nego ništa...

p.s. jedva čekam novi iPhone, nadam se što bržim istinitim potvrdama što će sve biti upgrade. Za sada više manje nailazim samo na glasine datuma izlaska i što bi mogao imati... Ako će donijeti neke stvari zbog kojih sam otpilio svoj 2G, mislim da ću progutati svoj ponos i sve rečeno ovdje na ovom forumu i zamijeniti svoju Nokijicu za novi iPhone. Naravno, mudro nakon par mjeseci kada se srede tarife i tarifice, i kad će mu cijena pasti so smart of me...
--
graphgraph

Bio.. prije 9 godina.. ne znam kak je sad.. al tad mi je dobro došlo da mi neko nekaj recenzira i preporučim pa sam daval tih par funti mjesečno.. pa unutra cd/dvd.. woohooo..

al sad mi sve to izgleda kao gomila reklama.. internet mi je čist dovoljan..
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 9 sati, 45 min
  • smayoo: Samo hrabro, john_st! Sjeti se da uvijek može gore! ;)
  • boriskr: @john_st-želim ti da što prije možeš ležati kako hoćeš: na trbuhu, na glavačke, na oba ramena istovremeno. Puno sreće!
  • john_st: @boris - da, samo jednom. i to šta je najčudnije od svega, na ono na kojem sam operiran :eek: kad se okrenem na lijevi bok imam osjećaj ko da mi iznutrice plešu i dođe mi muka.
  • H2O: nekoliko puta ponovljeno 'clear browsing data' + quit chrome + start chrome izgleda da je izlječilo boljku
  • H2O: Riba, probao sam resetirati safari i obrisati cache, ali u chrome i dalje ne radi. u safariju ide ok, u chrome sve normalno osim na jabučnjakovim stranicama blokirava i izbacuje "Aw, Snap!"
  • Nikola_Kala: da ali ne nadjem ja to xD meni treba ako znas xD gledo sam ali ne nadem a i neda mi se traziti samo me zanima zna li tko !
  • BB: Ima, stavila sam ti tamo link :)
  • Nikola_Kala: ima koga ?
  • boriskr: john_st, samo na jednom?
  • H2O: jučer sam čuo na jednom predavanju da postoji nekakav problem oko virtualbox-a + "ostali OS" kad je Mac u pitanju jer se na Apple strojevima po licenčnim pravima ne smije koristiti non-Apple software. koliko ima u tome istine?
  • DrAle: @BB onda imaš pravo. Nedostaje odgovor za tvoj slučaj.
  • BB: @DrAle: ne slažem se - ne kupujem ništa, a odobri ih onaj tko ih nudi (npr. Cydia, BigBoss itd.). I nije to samo moj slučaj :)
  • DrAle: @BB OK, nisam baš u toku s time, znam da nekada nije bilo tako. BTW imaš odgovor "Da, zbog kupovine neodobrenih aplikacija", tu bi spadao tvoj slučaj. Nisu odobrene, no valjda mogu biti legalne.
  • BB: @DrAle: Jailbreak je legalan, odobravao ga Apple ili ne, a time onda i programi...
  • john_st: jeeeej mogu spavati na boku 8) a i rame popušta :roll:
  • DrAle: @BB da, u stvari je zanimljivo pitanje jesu li besplatni legalni programi legalni ako se skidaju sa kanala kojeg Apple nije odobrio
  • BB: Da, zbog besplatnih LEGALNIH programa :)
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: CooL, kufalo, LukaSnow, noviruses, postar, rusty, teebz1978, tino1, Tomek, zabac
Anonimaca: 45

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2142