Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Warhammer na Macu!
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Warhammer na Macu!
Admin
Poruka: 4301
graphgraph

Warhammer na Macu! prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 153  
www.warhammeronline.com/mac/

Konačno evo i Mac verzije Warhammera. Pogledao sam screenshote i nisam baš nešto oduševljen. Grafika je svakako dobra i nije Blizzardovski stripoliko-sladunjava, ali je zato totalno nekreativna. Svaki screenshot je "već viđen" u nekoj od pokrajni Azerotha. Likovi mi izgledaju nekako sterilno.

Prijatelji koji su nakon WoW-a prešli na Warhammer su mi rekli: "Dobar je, ali znaš... nakon Warcrafta to je kao kada hard-core ovisnika liječiš amfetaminom..."

Čujem da je Breed skinuo trial (navodno 7 giga), pa čekamo feedback...
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 429
graphgraph

Warhammer na Macu! prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 12  
Breed je skinotrail i oduševljen je s PVP-om.. ja sam izgubio živce skidajući. Fora izgleda po shotovima, malo sam gledo na yubitou gameplay i malo su mi preukočeni i kreću se ko da imaju štihaću umjesto kičme... al nadam se da će Breed reći nešto pozotivnije, pa probam ponovno skinut... Navodno je torrent brži za skinut od direct... Breed skino za 8 sati
Poruka: 987
graphgraph

Warhammer na Macu! prije 2 Godina, 4 Mjeseci Karma: 39  
Igra nije loša, ali kao svaki dosadašnji MMORPG ne prolazi usporedbu sa World of Warcraft. Questanje je puno jednostavnije nego u WoWu jer je na mapi označeno područje s quest itemima, dok u WoWu za to treba AddOn. Leveliranje ide puno brže, ili se to meni čini jer sam "stara MMORPG kurva". Talente, koji poput u WoWu dolaze na lvl 10, još nisam stigao shvatiti jer sam tek level 6. Igram ranged dps, nešto poput huntera, i sviđa mi se što nema šizofrenog šarenila ikona s opskurnim spellovima kao u WoWu, već samo 3-4 spella koji rade svoj posao (to liči na Guild Wars). Sam PvP moguće je iskusiti odmah na 2-3 levelu, nešto poput privremenog level-upa u Age Of Conan, i moram primjetiti da "good guys" pokazuju puno više kohezije nego u WoW BGovima gdje se "zerga" zerganja radi.Općenito, grafika me jako podsjeća na Lord Of The Rings Online, a to je dobro, jer je u LOTROu najljepša grafika u MMORPGovima koju sam vidio do sada.
Ako ništa drugo, WAR je fin odmor od WoWa.
I da, elfovi izgledaju kao Tolkien elfovi, a dark elfice izgledaju poput onih vampiruša iz From Dusk Till Dawn (crazy bitch from Hell, pet plus).
I tak...
Drive away and it's the same
Everywhere death row, everyone's a victim
Your joys are counterfeit
This happiness corrupt political shit

Living life like a comatose
Ego loaded and swallow, swallow, swallow
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 2 sati, 20 min
  • dpasaric: Od toga Bryce ne radi na Lionu... :( Nisu još updateali, nekako mi sporo to rade, pa nije Lion od jučer...
  • imihael: :) ))
  • dpasaric: Prilika! DAZ danas besplatno dijeli Bryce Pro, Hexagon i DAZ Studio Pro: "Get 3D Pro Software for Free: Only Today" »Klikni!«
  • kinsif: Nema :P
  • smayoo: daaaaa? :)
  • Roso: dobra većer imali ko živ
  • Nikola_Kala: alooo
  • smayoo: Aha... aj dobro :)
  • Josip: Nema se kaj skužit. U jednom razgovoru se tip zabunil pa je rekel da puše "na fritule". Odmah se ispravil, jer je mislil "na refule". Tog sam se sjetil kad je bilo govora o vjetru koji ovih dana puše po Dalmaciji.
  • smayoo: Josipe, pretpostavio sam da je (nekakva) šala, ali i dalje ne kužim što bi trebalo biti smiješno?
  • tino1: pa ne puše valda bura na fritule? ohladile bi se.
  • Josip: To s fritulama i vjetrom je šala. Nikako zlonamjerna.
  • tony0101: zdravo :) trebam malu pomoc :)
  • smayoo: firule ili fritule? Na Firulama ima jedna zgodna konoba gdje rade super pašticadu. :) Ali fritule tamo nisam probao. :D
  • Roso: jeste nešto opasni boze moj
  • tino1: refule i firule su kao kruške i jabuke.kao što ni ovaj forum njie kruškovnjak tako se brzina vijetra ne izražava u firulama nego u refulama. je li vam sad stvar jasnija?
  • radar: :)
  • smayoo: ??
  • Josip: Cul sam da u ST bura puse na fritule.
  • Josip: Čul sam da u Splitu bura puše na fritule.
  • saint: :D :D :D 8)
  • scarface32: saint dok je apple tv-a ne moras da brines.Jos su osposobili i icefilms.
  • saint: U Sarajevu preko metar,nista zivo ne radi.Vanredno stanje.Za 35 godina nisam vidio ovako nesto
  • dpasaric: Snijeg? :) Ne hvala! :) Nama u Rijeci je baš ok bez njega. :)
  • tino1: to 2005 se ne sječam, ovdje ne prestaje padat.
  • smayoo: Bilo je ovako slično i 2005.
  • Law: zbog bure ne možemo sa Krka već 13 sati. Od sinoć u 2 zatvoren most. Bio probat u Rijeku i vratio se kući.
  • tino1: ovo nisam nikad doživio ovako! sve je stalo.
  • smayoo: u Rijeci bura na refule 160 km/h
  • tino1: u čapljini 60cm snijega

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: cariblanco, gjuroo, ivica, MacSlavko, rak21, th47, tony0101
Anonimaca: 57

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2025