Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Warhammer na Macu! (1) Gost
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Warhammer na Macu!
Admin
Poruka: 3647
graph

Warhammer na Macu! prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 100  
www.warhammeronline.com/mac/

Konačno evo i Mac verzije Warhammera. Pogledao sam screenshote i nisam baš nešto oduševljen. Grafika je svakako dobra i nije Blizzardovski stripoliko-sladunjava, ali je zato totalno nekreativna. Svaki screenshot je "već viđen" u nekoj od pokrajni Azerotha. Likovi mi izgledaju nekako sterilno.

Prijatelji koji su nakon WoW-a prešli na Warhammer su mi rekli: "Dobar je, ali znaš... nakon Warcrafta to je kao kada hard-core ovisnika liječiš amfetaminom..."

Čujem da je Breed skinuo trial (navodno 7 giga), pa čekamo feedback...
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 425
graphgraph

Warhammer na Macu! prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 12  
Breed je skinotrail i oduševljen je s PVP-om.. ja sam izgubio živce skidajući. Fora izgleda po shotovima, malo sam gledo na yubitou gameplay i malo su mi preukočeni i kreću se ko da imaju štihaću umjesto kičme... al nadam se da će Breed reći nešto pozotivnije, pa probam ponovno skinut... Navodno je torrent brži za skinut od direct... Breed skino za 8 sati
Poruka: 893
graphgraph

Warhammer na Macu! prije 11 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 38  
Igra nije loša, ali kao svaki dosadašnji MMORPG ne prolazi usporedbu sa World of Warcraft. Questanje je puno jednostavnije nego u WoWu jer je na mapi označeno područje s quest itemima, dok u WoWu za to treba AddOn. Leveliranje ide puno brže, ili se to meni čini jer sam "stara MMORPG kurva". Talente, koji poput u WoWu dolaze na lvl 10, još nisam stigao shvatiti jer sam tek level 6. Igram ranged dps, nešto poput huntera, i sviđa mi se što nema šizofrenog šarenila ikona s opskurnim spellovima kao u WoWu, već samo 3-4 spella koji rade svoj posao (to liči na Guild Wars). Sam PvP moguće je iskusiti odmah na 2-3 levelu, nešto poput privremenog level-upa u Age Of Conan, i moram primjetiti da "good guys" pokazuju puno više kohezije nego u WoW BGovima gdje se "zerga" zerganja radi.Općenito, grafika me jako podsjeća na Lord Of The Rings Online, a to je dobro, jer je u LOTROu najljepša grafika u MMORPGovima koju sam vidio do sada.
Ako ništa drugo, WAR je fin odmor od WoWa.
I da, elfovi izgledaju kao Tolkien elfovi, a dark elfice izgledaju poput onih vampiruša iz From Dusk Till Dawn (crazy bitch from Hell, pet plus).
I tak...
Drive away and it's the same
Everywhere death row, everyone's a victim
Your joys are counterfeit
This happiness corrupt political shit

Living life like a comatose
Ego loaded and swallow, swallow, swallow
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica

Poruka primljena: pred 6 min
  • john_st: ah... Toni Đugum... :roll:
  • Tomek: iOS 4.1 je vani i dostupan preko iTunesa...
  • smayoo: Naravno. Jeftinije je šlepati se na tuđi brand nego razvijati vlastiti. :)
  • BigMac: da iPad killer :D »Klikni!«
  • dpasaric: Prije smo imali "pouzdanu" informaciju i to ne od "male ribe" iz T-Mobilea da će biti 15.8. pa šipak...
  • dpasaric: Ništa nije pouzdano.
  • rkrosl: koliko je ta info. za iPhone pouzdana? Ja sam čuo da će ipak biti krajem 11. mjeseca.
  • john_st: super
  • bulldog3: konancno sam saznala!! - i phone 4 dolazi 24.9.!! jeee..za one koji ne znaju....
  • smayoo: tek sad to vidiš?
  • tommyvideo: ovaj lik je legenda :D »Klikni!«
  • Defou: barem duplo jeftinij nego u hr. G4
  • galeb: Gledam malo oglase pa mi se čini da ju powerpc strojevi malo precijenjeni. Kakva je situacija sa ppc strojevima u inozemstvu?
  • dpasaric: »Klikni!« Izgleda da 4.1 konačno dovodi na red brzinu na 3G iPhoneu...
  • BigMac: Također preporuka, m-computers, bez greške
  • MoschuS: jos jedna preporuka za m! Sasa bi stvanro mogao sluziti kao uzor mnogim vecim firmam kod nas!
  • smayoo: @ hal9000: :D mrak!
  • Djuro genij: i ja sam kupil kod Saše Majstorovića. Preporuka bez trunke razmišljanja
  • t_burgund: Uzimao sam ja u m-computers. Nije bilo problema.
  • hal9000: »Klikni!«
  • Lihto: Jel uzimao netko mac u m-computersu? Imaju dost povoljne cijene..
  • Defou: Nebih se slozio. REzolucije na oba iphone simulatora su 320x480, a na ipadu je 380x510. Uzeo sam screenshots i izmjerio. Mogli su malo vece. Da se bolje vidi. Ovako moram kupit iPad :D
  • Soffoklo: Pozdrav sinke ;)
  • User: Defou, pa svi simulatori rade na native rezolucijama... a rezolucija iPhone-a 4 nije puno manja od iPada :)
  • sinke: samo da velim: pozdrav svima ;)
  • ecvis17: fullscreen browser "plainview" :) »Klikni!«
  • Defou: Mogul su mall veci taj simulator napravit. Malo je veci od iPhona.
  • User: Pozdrav iz ipad simulatora :)
  • DrAle: Sada mogu viknuti, no ne mogu skrolati
  • Sank: Eto viknuh i sa iPhonea :)

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Prijavljeni: dpasaric, iAnte, john_st, lostie, Sank, serafin
Anonimaca: 31

Anketa

Želite li Apple iPad?

Apple novosti

3.0073