24.11.2011 | 12:56
Mislim da bi obavezno trebalo staviti negdje u pravila foruma da se niti slučajno ne smije govoriti o MACu ili bilo čemu povezanom sa njim osim ako nije u superlativima!
Dakle, i ja sam veliki fan, ali mislim da je ok osvrnuti se kritički na neke stvari. Naprosto mislim da je su neke stvari možda bolje riješene na operativnom sustavu čije ime neću spominjati da ne navučem bijes!
U svakom slučaju, moram priznati da me iznenadila brzina i dobronamjernost mac zajednice, budući da sam dobio mnogo savjeta...Hvala svima!
Situacija sa prikazom slike je ovakva:
Prčkao sam sve žive postavke i na TV-u i na kompu i slučajno sam otkrio da kad su postavke stavljene na 1080p i kada nije uključen mirroring da je slika na TV-u preko cijelog ekrana. S druge strane, čim uključim mirroring sa svake strane na TV-u ostaju prazni pikseli. Budući da sam dobio sliku na 1080p, koja je vrlo lijepa, BOLJA NEGO NA HP-u, to me je u potpunosti zadovoljilo. Ako ima neko možda ideju zašto u mirroringu ne može biti slika preko cijelog ekrana, slobodno neka javi. Dakle, postavke su na TV-u iste i kad je mirroring uključen i kad nije. U svakom slučaju puno hvala svima!
MAC RULES...j...š zimovanje!