iOS 7
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iOS 7

16.01.2014 | 01:52
iPad 4 ce naravno prozvakati iOS7 bez ikakvih problema ali odredjene aplikacije koje jos uvijek nisu dobile upgrade za iOS7 hoce praviti probleme.Mozes biti protivnik restore i set as new ali vjeru da to uradis nebi imao nikakvih problema sa iPad-om.Ja uvijek ali bas uvijek radim set as new jer znam da ce tada raditi kako treba a kompletna radnja traje cca 30 minuta. Uradi hard reset i sigurno ce biti bolje,sam sistem se mora sloziti.
16.01.2014 | 13:43
Ma nisam ja protivnik set as new procedure, to ću i napraviti čim uhvatim malo vremena... Nadam se da će pomoći...
Samo su me malo naživcirali...
17.01.2014 | 13:35
Pozdrav,
Ne znam gdje (u koji podforum) bih stavio slijedeće pitanjea tiče se iClouda pa ako treba, neka se premjesti.

Imam problem sa Kalendarom i dupliranjem rođendanskih "podsjetnika" iz Birthday Subscriptions-a.
Znam da datume rođendana vuče iz Kontakata (ukoliko su upisani u kontakt).
Googlao sam po ostalim forumima (najviše apple support) i nisam našao rješenje, većina njih je išla u Apple i tamo sa Genuis-ima pokušala riješiti problem.

Ima li netko sličan problem?

Glupo mi je krenuti od nule (obrisati sve kontakte u iCloudu i nanovo syncati, ubiti appleID account ili tako neki drastičan korak) ali ako nema druge morati ću.
Savjet bi dobro došao jer sam bez ideja.

p.s. kada se obriše Birthday u Contacts, nestane pravi "podsjetnik" ali ostane lažnjak, koji je u ovom slučaju January 16th. Lažnjak možda vuče "podsjetnik" od prijašnjeg unosa ali zašto ga onda ne obriše ako je ispravljen?

Datoteka za prilog:

Naziv datoteke: bdays.zip
Veličina datoteke: 36781
05.03.2014 | 23:21
Da li netko ima problema sa sinkronizacijom podsjetnika? Sinkronizacija OS X <> iCloud uredno radi (u oba smjera), otkada sam nadogradio na iOS 7 podsjetnici se često uopće ne sinkroniziraju na iOS 7 uređajima, ako pokrenem i kalendar onda on napravi refresh pa se sinkroniziraju i podsjetnici.
07.03.2014 | 21:15
Dr. Beast kaže:
Da li netko ima problema sa sinkronizacijom podsjetnika? Sinkronizacija OS X <> iCloud uredno radi (u oba smjera), otkada sam nadogradio na iOS 7 podsjetnici se često uopće ne sinkroniziraju na iOS 7 uređajima, ako pokrenem i kalendar onda on napravi refresh pa se sinkroniziraju i podsjetnici.

Potpuno sam isključio - uključio Push notifikaciju za iCloud i čini mi se da sada opet radi.
21.08.2014 | 18:21
i ja imam problema s tim. Notes i Reminders koje sam promijenio na iPhoneu mi nije syncalo s Macom, a s iCloudom je.
dok Calendar radi na sve tri "platforme". (?)

ali ono što me najviše zabrinjava je da mi nije htio syncati kontakte. unio sam novi kontakt u iPhoneu i nije ga ni iCloud ni Mac povukao. to mi je uz Calendar i najbitnije. kako to omogućiti?
24.08.2014 | 01:13
Meni sinkronizacija radi uredno za sve navedeno pa čak i za neke aplikacije koje koriste iCloud u tu svrhu. U postavkama iClouda na svim uređajima treba biti uključeno ono što se želi sinkronizirati i to mora raditi. Ako ipak ne radi npr. Sinkronizacija podsjetnika, onda isključiti samo to na svim uređajima i Macovima, pa ponovo uključiti i teebalo bi proraditi. Naravno, prvo uključiti na onom uređaju di su važeći podsjetnici, a onda na svim ostalima.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 17 sati, 10 minuta
  • dpasaric: Juhu za Poguea! :)
  • Yonkis: Ajde napokon da se tu nešto slatko pojede, neka bude i kalorijska bomba, preživjeti ćemo :)
  • Performita: Javio mi se David Pogue, pripremam poslasticu za Jabučnjak ????????
  • Yonkis: Ovo nije mjesec ovo je jutro [link]
  • Air: Ha ha, evo radi sa iPhonea - pitam se kad će već ova čuda implementirati u ozbiljnije fotoaparate?
  • Air: [link]
  • Air: probao sam samo C/P, probao sam C/P foru kojom ubacujem link u post, ali nefunkcionira kod mene
  • Riba: Probaj preko nekog url shortenera.
  • Riba: Samo ga upises ali mislim da ju neki znakovi zbune.
  • Air: Kako u vikalicu ubaciti link?
  • smayoo: @Yonkis - meni je to sve poisključivano, uvijek i oduvijek. Jedino imam uključeno da stavlja točku kad lupim dva razmaka i da automatski stavlja veliko slovo iza točke.
  • rusty: First 50 knjiga shipped!
  • Yonkis: Da li i vama iOS tipkovnica krivo ispravlja riječi a zanimljiv mi je ovaj primjer [link]
  • ZoPaj: iPhone Book i iPhone Book Neo
  • Yonkis: Preklopni iPhone, bit će kad tad, samo kako će se zvati? [link]
  • Yonkis: Apple prvih 50 godina [link]
  • Bertone: MA pusti ga, cendra bez veze, da mu je bilo bitno probudio bi se u pet :D
  • Djuro genijalac: A jbg, sori
  • Yonkis: Baš hvala na spoileru. I to ne na Alfi.
  • Djuro genijalac: Dvostruka pobjeda Mercedesa! Opet runda za sve!
  • Djuro genijalac: I ja dam napraviti od jabuka iz vrta, ali to potraje do Božića, maks, ako je dobar urod
  • smayoo: Mi od šogoricinih jabuka iz Požege :)
  • Djuro genijalac: Koji? I ja pijem sok od jabuke. U pravilu onaj iz Lidla 100% kojeg miješam s vodom pola-pola
  • smayoo: Ja ću jedan sok od jabuka, prirodni, mutni. :)
  • Djuro genijalac: Kaj pije jabučnjak? Ja plaćam rundu!
  • Djuro genijalac: Mercedes 1-2 u kvalifikacijama Melbournea!
  • Ender: ranije sam vidjao da linus koristi intel- MB Air. meni je to bilo dovoljno.
  • dpasaric: Linus voli popljuvati Apple, često i opravdano, ali kada on nešto hvali, znači da su zaista odradili dobar posao...
  • hal9000: E da sam i ovo doživio: [link]
  • Performita: Vikalica je još uvijek jednako cool kao prije! Osobito smajlići :)
  • dpasaric: Ma i to isto, ali to će valjda s novim HomePodima i s navodnim HomePadom...
  • zvone: Gdje je novi Apple TV? Nikako da stigne.
  • dpasaric: Javit ću cijene čim ih dobijemo...
  • Borisone: U Italiji Neo kreće od 699 EUR. Kod nas može biti samo više, pretpostavljlam standardnih 70-100 EUR
  • dpasaric: Osvrt na novotarije je na naslovnici, pa slobodno komentirajte!
  • Yonkis: Jeftin u USA, za studoše osnovni Neo je 500$ a koliko će biti kod nas? A tek onaj sa TouchIDom?
  • cavarovobrdo: Očekivao sam vrišteće boje iMac G3. Nekako mi je NEO uređaj za mlađariju, zato veselo. Rado se sijećam svog MacBook black plastenjaka :)
  • drlovric: Meni je Neo bas cool.....kao nekada plasticni Macbook. jeftinij je nego iPhone i odlicna ulaznica u Mac svijet.
  • invictus: Neo? Svašta oni sebi dozvole.
  • accom: ništa od boje ajvara.
  • Yonkis: [link] - Neo? Stvarno Apple, Neo?
  • Borisone: U oglasniku ako nekoga zanima MacBook Air M4 16/512
  • Air: Nadam se ne onaj kupvni crveni nego onaj domaći neodređeno narančasti :)
  • smayoo: Ja već godinama pišem u Apple i pitam kad će napraviti MBP u boji ajvara. :o)
  • cariblanco: Ja kupujem novi MacBook, samo ako ima ponuda u naranđastoj boji
  • cavarovobrdo: Hoće li novi MacBook biti od plastike u bojama sladoleda? Jedva čekam kupit jedan da mi se slaže s majicom ;)
  • drlovric: Idem na 14" sada. Vjerojatno cu zadrzati oba neko vrijeme. M1 Pro radi ko grom.
  • drlovric: Ma dobio neke pare pa moram ih namjenski utrositi na MBP.
  • invictus: Lovriću, čemu to? Jel te ne služi dobro M1 Pro?
  • drlovric: Davore uzimam 14" MBP Pro CTO. Proslijedi molim te cjenike kada dobijes. Tnx

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.49 Seconds

Provided by iJoomla SEO