26.02.2014 | 15:15
Vrlo sam frustriran trenutno. Blizzard zbilja nije više što je nekad bio i samo gledam kad će napraviti novu svinjariju. Naime, igra se automatski apdejta (ažurira) bez mogućnosti izbjegavanja. Jučer sam, dakle, mogao normalno igrati, a danas više ne mogu jer mi nije podržan OS (10.6.8. nije to tako ni zastarjelo...). Zar ne bi bilo logičnije da se igra može nadograditi tek kad su zadovoljeni kriteriji za nadograđivanje? Ah, da... Imamo stalni online mode i 'public games' i svi moramo biti lepo zrihtani da se možemo družiti. Inače se ne možemo družiti. DOH! Ne želim se družiti! Želim igrati igru koju sam pošteno dobio za rođendan! Šta nekog tamo briga što meni padaju zastarjeli itemi?
Fascinantno je da još uvijek bez problema mogu igrati D2
Srce mi puca jer od početka igranja D3 gledam u kojem smjeru je otišao Blizzard, nekoć najjača (IMHO) firma za proizvodnju igara. Uzela ih žestoka pohlepa i želja za zaradom. Šteta...
No, ionako sam mislio naći način da imam Dual boot jer se ne želim odreći 10.6.8, a želim nastaviti pratiti kako je Blizzard gramziv i nemaran prema svojim mušterijama. Čak sam već i kupio RoS od teško zarađenih novaca kroz farmanje i prodavanje na AH. Međutim, mislio sam da će ta tranzicija biti lakša i da ću biti spreman za sredinu ožujka kad RoS izlazi. S ovim apdejtom su me baš zatekli u raskoraku.
Što se tiče same nadogradnje igre, tu me ništa ne iznenađuje. Čak smatram da ne rade toliko na nadograđivanju igre koliko samo implementiravaju stvari koje su izbacili iz prodajne verzije da bi izgledalo kako se igra razvija. Mislim da već imaju potpuno gotovu i uglancanu igru samo su je rascjepkali da bi više zaradili. RoS se nastavlja od lvl 60 do lvl 70. Rekao bih da će još biti nekoliko expanzija do lvl 100 (70-80, 80-90, 90-100), a svaku expanziju prodaju skoro kao originalnu igru. Nije im loš financijski plan.
Elem, ne znam što će se sada dogoditi sa starim itemima, ali predmnijevam da ćemo ih koristiti još neko vrijeme dok ne nađemo bolje. Imam još dosta stvari u škrinjici s kojima ne znam što bih. Nisu to vrhunski itemi, al možda nekom treba baš to. Slobodno me kontaktirajte na Gjuroo#2460 ak mislite da vam mogu pomoći.