Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
Diablo 3
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: Diablo 3
Poruka: 146
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 11 Mjeseci Karma: 0  
Buduci da je svaka igra koja se vrti na OSx-u velika novost, a da ne govorimo o Blizzardovim naslovima, za koje znam da pozorno prati, voli i igra vecina Jabucara, evo, u slucaju da netko jos nije saznao, Blizzard je najavio treci nastavak svoje legendarne RPG fransize ,DIABLA.

www.diablo3.com

Komentari, reakcije, zelje?

Ja osobno jedva cekam .
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 1526
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 10 Mjeseci Karma: 39  
Jao bit ce opet strganih miseva ali jedva cekam!
BTW Kad to izlazi?
iMac 20" White/C2D 2.16 GHz/3Gb >home
iBook 14"/G4 1.42Ghz/1Gb >home
Mac Pro 5,1/8 Core 2.4Ghz/GT120+FX4800/24Gb >work
iPhone4
Admin
Poruka: 4653
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 10 Mjeseci Karma: 227  
Ja sam zbilja veliki fan Blizzarda, ali Diablo mi je uvijek bio dosadan. Nekako ne vidim da bih imao volje i vremena za njega pored Lich Kinga i Starcrafta 2.
Poruka: 815
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 10 Mjeseci Karma: 13  
ajme Davore... sram te bilo
Ljubomoran sam na ljude koji imaju lampu!
Admin
graphgraph

Evo, pogledao sam trailer i cijeli 20-minutni gameplay trailer. Diablo 3 izgleda i zvuči fantastično, zbilja vrhunska grafika, a i zvuk je top-notch. No, igra mi izgleda jednako zatupljujuće dosadno kao i prije!
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 10 Mjeseci Karma: 0  
E, moj Davore, vidim da spadas u grupu Diablo skeptika, no, da bi shvatio srz i draz te igrice moras igrat barem 2-3 sata, jer je prica jednostavno fantasticna.

Prije nego sam poceo igrat WoW sam se po forumima iscudjavao zasto ljudi uopce igraju taj WoW, kad Diablo sve to ima , ali Diablo to ima ne jedan posve drugaciji i poseban nacin.

U glavnom, nije igrica toliko adiktivna i bas za sve kao WoW, ali je definitivno jedna od najboljih i najreplayabilnih koje sam ja ikada igrao.

Sto se trojke tice, veceras sam tolko sreta sto su se nakon 8 godina malo odlucili posvetit Diablu da mi nema druge nego da se napijem. Grafika, prikazani gameplay, klase, lore, jednostavno, sto se mene tice, pre dobro da bi bilo istinito, cak mu se vise radujem nego Starcraftu 2 i WoTLK skupa.
Admin
graphgraph

Kako to misliš? Igrao sam Diablo I i II debelo više od "2-3 sata", par dana sigurno, ali sorry, meni je to totalno tupavo. Igrao sam ga jer sam bio znatiželjan što je to moj omiljeni Blizzard napravio i zato jer me jedno vrijeme zabavljala grafika. No, međutim, meni Diablo niti je prava akcija, niti je arkadna avantura s pravim istraživanjem ili inteligetnim zagonetkama, niti ima neke real-time strateške elemente, niti je kao RPG razrađen kao danas WoW - možda je tada bilo ok, ali sada...

Također mislim da kada jednom čovjek proba MMO igru teško više može igrati razne te "igre za mobitel". Jesam zločest, ali zbilja tako mislim. Ovo bi super prošlo u vrijeme Amige i Atarija, ali koncept Diabla je ostao isti kao i tada, a i tada je bio tako-tako. Zaista ne kužim na što su se ljudi palili kod njega...

I ako me pitaš koja je najbolja softverska kuća za igre danas - reći ću Blizzard.
graphgraph

Ja mislim da ce i novi Diablo bit hit samo da ga ne ukenjaju a mislim da je to tesko.
Za razliku od Davora meni je to idealna kombinacija akcije, rpga i avanture i meni recimo Wow nije nikada sjeo iako obozavam rpgove od kad sam davnih dana zaigrao Ultimu. Sto bi se reklo 100 ljudi, 100 cudi
iPhone4
graphgraph

Pa gledaj, zapravo ni ja neznam sto se meni zapravo u Diablu toliko svidja, jednostavno mi je super, neznam zasto, znam ja da je to genericko tuckanje po misu i beskonacan grind jedno te istih mobova, ali jednostavno ima "ono nesto", na isti nacin na koji mi WoW ima ono nesto, bez obzira na njegove sitne nedostatke. Mozda je super voice acting, odlicni cinematicsi (koji su zajednicki svim Blizzardovim igrama) i ta ne bas preorginalna, ali opet jako zanimljiva i odlicna prica, uz koju dobijes osjecaj spasitelja svijeta, a ne kao u WoW-u jos jednog, nadasve obicnog heroja.

I da, tesko je podnjet degradaciju sa MMORPG-a na "normalne igre", cak bih rekao da ta faza prjelaska jako slici na apstinencijsku krizu, ali evo, vec godinu dana se drzim i na single player igrama, koliko imam vremena. (nemojte me sad povlacit za povremenu DoTU na battle.netu, nije to to )
Admin
graphgraph

Naravno, svatko ima svoj ukus, a Diablo, eto, nije po mom. I nije ništa zlonamjerno ili neki inat jer zbilja mislim da Blizzard radi najbolje igre. Možda čak i kupim novi Diablo iz kolekcionarskih razloga, ali smeta me taj "click & kill" bez puno razmišljanja, a ni refleksi nisu presudni - kao u kakvoj pravoj arkadi.

S druge strane, možda neki igrači baš i traže takav tip igre - da se opuste bez puno razmišljanja. Taj dio mogu razumjeti - i ja ponekad oduševljeno zaigram kakav shoot'm up. Dakle, uopće ne sumnjam da će Diablo III biti još jedan mega-hit, ali sumnjam da može konkurirati WoW-u. To valjda ozbiljno ne može nitko...

Probao sam EVE Online... razočarao se - a baš su svemirske simulacije moj najdraži žanr...
Vidio sam Age Of Conan, nisam probao igrati, ali već vizualno mi nekako nije sjeo... grafika jest odlična, ali atmosfera nije ono pravo...

Najduže sam još izdržao s Lord Of The Rings Online, a opet nisam izgurao niti tih 14 dana koliko daju besplatno... kako sam velik Tolkienov fan i prije Peter Jackson groznice, ovo mi je bilo nešto čemu sam pristupio maksimalno pozitivno... na kraju opet razočaranje... bijedna kopija WoW, neispolirano, trapavo i sputano... opet, da dam i pohvalu - imaju par genijalnih novotarija kao npr. gradnja kućice za sebe ili gild, profesija glazbenik (i zaista sviraš u igri!), može se pušiti lula i raditi figure od dima poput Gandalfa, može se plivati leđno, a najdivnije su mi livade prepune maslačka koji se lagano njiše na povjetarcu... e to bi i WoW trebao dobiti jer je super za atmosferu. No, ono bitno - gameplay je bitno lošiji od WoW-a i onda sve padne u vodu...

Za mene je najočekivanija stvar Starcraft II - šah 21og stoljeća! Ako uspiju ponoviti kvalitetu ravnoteže iz prvog dijela, to će biti predivno!
graphgraph

Maloprije sam pogledao onaj 800mb gameplay footage i stvarno jedva cekam, jedino sto ne pisu nista tocno za release date nego u stilu kad napravimo-napravimo
Sto se tice Starcrafta i to jedva cekam, malo za promjenu da se skinem sa plejke i zaigram nesto kvalitetno na Macu
iPhone4
Poruka: 139
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 10 Mjeseci Karma: 4  
Da taman sam odlgedao gameplay trailere i ne mogu dočekati DD.
Odigrao sam prva dva nastavka uključujući i expanzije kao i Starcratft, Warcraft par edicija i WOW.. al opet Diablo mi je nekako ostao ljubimac ... pravi Blizzard freak

Jednu stvar vam moram priznati, Diablo 3 će vjerojatno biti dobar, ali ne mogu se oteti dojmu da bi bio nekoliko puta bolji da je Black Isle Studios ostao aktivan ...
Poruka: 4
graphgraph

Svi ga s nestrpljenjem očekujemo, ali ja imam jedno pitanje u vezi Diabla 2 i Lord of Destr. Naime, je li ko skinuo patcheve koji omogućuju igranje na Intel Macovima, kako je prošlo i je li stvar radi?
Hvala i pozdrav svima.
Poruka: 262
graphgraph

Diablo 3 prije 4 Godina, 8 Mjeseci Karma: 7  
Meni radi samo mi je CPU stalno na 100%(jedna jezgra) ali nek se prži...diablos eigra mora biti vruće...
Poruka: 595
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina, 2 Mjeseci Karma: 30  

sitelink: Diablo 3

evo da malo osvježimo temu...

moram priznati da nikada nisam bio neki veliki fan Diabla. SC i Warcraft/WOW su mi uvijek bili draži. Pratim D3 razvoj već dosta dugo i moram priznati da me interesira kako će Blizz izvesti ovaj rollout. Animacije su kao i uvijek predobre

Kakva su vam očekivanja? Navodni izlazak je 17.04, ali Blizz to nije još potvrdio. Znati ćemo uskoro
| iMac 27" | iPhone 3G (16) | iPhone 4 (16) | iPhone 5 (16) | iPad2 3G 16GB white | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB ) |
Poruka: 3089
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina, 2 Mjeseci Karma: 39  
Očekivanja? Samo neka izađe. Biti će dobro makar igrao u 800x600. To je igra koja dokazuje kako grafika uopće nije važna. LOL
Smrt fašizmu i komunizmu. I MMF-u!
Posjetitelj
Poruka: 633
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina, 2 Mjeseci Karma: 17  
Imam pristup beti vec gotovo mjesec dana, ali istu ne mogu igrati. No na macos-u, niti na windowsima. Jednostavno nece da me ulogira. I dosta ljudi ima taj problem, samo blizzard nikako da isti rijesi.
Izbacili su pvp iz igre
Poruka: 205
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina, 2 Mjeseci Karma: 4  
odigrah betu, i nekak mi se čini da uskoro stiže vrijeme za uzgajanje nove adikcije.

btw, igra je hardverski poprilično nezahtjevna, beta je savršeno ispeglana (nisam zamjetio niti jedini bug), skillovi su mudro poboljšani, nove klase su predobre...
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina, 2 Mjeseci Karma: 30  
Dakle službeno izlazi 15.05.2012. Mogući preorder već sada kao i download, ali ne i instalacija

twitpic.com/8wrq8w
| iMac 27" | iPhone 3G (16) | iPhone 4 (16) | iPhone 5 (16) | iPad2 3G 16GB white | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB ) |
Poruka: 84
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 3  
Prije par dana ga kupio, jučer ga instalirao a danas malo igrao. Prvi dojmovi - savršenstvo!
Cijena od 60 eura i nije baš mala, ali od kad sam pokrenuo igru, odabrao klasu, stavio sve postavke na high (video & audio), započeo gameplay, priča itd. - nije mi žao niti jednog jedinog eura jer je Blizzard napravio remek djelo!
 iMac 27" 2.8 GHz Intel Core i5 (quad-core)
 iPhone 4 16 GB White
 iPod Shuffle 2 GB (3rd Generation)
Admin
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 227  
Skinuo sam ga odmah nakon ponoći. Malo sam zaigrao i grafika je super, ali gameplay je jednako primitivan kao i prije par desetljeća. Click-kill-click-kill. Svakako najgluplja Blizzardova serija. Nemojte me shvatiti krivo, Diablo je odlična igra i pravo malo remek-djelo programiranja, daleko je od slične konkurencije, ali mene smeta što to može igrati i dresirani majmun.

Toliko glupavu igru može igrati samo netko tko radi iscrpljujuć intelektualni posao cijeli dan, pa da mu onda ovo dođe kao neka terapija da odmori mozak.
Moderator
Poruka: 9224
graph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 302  
Meni je za takvu svrhu i dalje savršen Wizard of Wor na Commodoreu 64.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Posjetitelj
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 17  
Nisam nikad bio ljubitelj hack 'n' slash igara, pa tako ni diabla. Diablu III sam dao sansu preko bete, i iskreno, mene apsolutno nista u toj igri ne privlaci. Silne serverske probleme sam zanemarivao kako je beta ipak u pitanju, ali vidim da dobar dio tih problema ni dan danas nije rijesen. Borba protiv pirata na ovaj nacin je odvratna, posebice ako ne mozes osigurati advekatne servere. I u potpunosti bih potpisao ono sto je dpasaric napisao
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 30  
Ja sam malo zaigrao jucer jedno sat vremena. Meni je super jer igram radi price. Od svih blizz igara diablo mi je na zadnjem mjestu, ali kao sto sam rekao priča mi je primarni trigger. Igrivost je jednostavna da, no meni malo jednostavnog klanja nije na odmet.

Za usporedbu sa wow-om po samom gameplayu se ne da usporediti, ali ipak mislim da cu ga odigrati do kraja
Admin
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 227  
Da, priča je fora i vjerujem da ako se na igru gleda kao na one stare arkadne-avanture iz 90-tih koje jednom prođeš i onda možeš reći da si ih "završio", onda je to dobra zabava.

Jučer sam probao u timu istjerivati sotone, naravno u društvu pravog svećenika, i bilo je baš fora, ali igra još uvijek ima bugova - npr. u chatu koji je svako toliko javljao Error 3xxx iako je sve ostalo radilo ok.
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 3  
dpasaric kaže:
Da, priča je fora i vjerujem da ako se na igru gleda kao na one stare arkadne-avanture iz 90-tih koje jednom prođeš i onda možeš reći da si ih "završio", onda je to dobra zabava.
Upravo zbog toga je i igram!
Također igram i WoW kojeg obožavam i koji ima fenomenalnu grafiku, gameplay itd., samo šta mi oduzima previše vremena.
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 1 Godina Karma: 30  
wow sam prestao nakon lich-a i to nakon 7 godina, definitivno previše vremena guta. SC2 i D3 su taman za ubiti malo vrijeme i nema pritiska.
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 30  
Predobra igra. Upravo završio Normal lvl unutar 29h igre. Pomalo bez žurbe... Igrivost je odlična, atmosvera još bolja a o grafici da ne govorim. Jednostavno savršeno.
Poruka: 108
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 2  
Evo i mojeg dojma - D3 je igra prepuna sadržaja i sama igra vrlo je dojmljiva. Nažalost, sa mojim jabučnim hardverom uopće nije igriva. Svaka čast sretnicima i promućurnima koji su se na vrijeme i unaprijed pobrinuli za poprilične grafičke zahtjeve dugo iščekivanoga naslova.

Moj mali, stari, ali ipak pouzdani i u-svemu-osim-u-d3 dobar mbp mid-2009, 13" mbp5,5 model, na moju veliku tugu ne može se nositi sa zahtjevima D3 glede grafike. Probao sam mijenjati rezoluciju i jedina prihvatljiva na mojem laptop zaslonu je nativna - 1280x800. Eh, na toj rezoluciji ugrađena Nvidia 9400M sa 256MB VRAMa, uz 8GB DDR3 SODIMM 1067MHz RAMa nije dovoljno da u otvorenim prostorima igre (puno tekstura, puno točkastih izvora svjetlosti poput fenjera, potočića, dinamička pozadina scene i sl.) - sve grafičke postake u igri su na minimum, Low FX uključen. FPS (frames per second) padnu i do neigrivih 1-2 a uglavnom su na nekih 8 FPS. Pa si vi sad predočite kako je to igrati D3 sa 8 FPS - slow-motion do boli - u jednom trenu vidiš ruku u zraku, u drugom prvo čuješ da se Magic Missile zabio u zid a onda možda i vidiš kraj tj. samu eksploziju već kod zida. Uglavnom nemoguće igrati čim se na istoj hrpi nađe više čudovišta jer silno mahnito klikanje nekako biva bufferirano i onda moj pokušaj izbjegavanja njihova napada ne u rodi plodom jer moram čekati prvo da se silni klikovi renderiraju... dotle sam naravno mrtav, od najobičnijih a kamoli ne boss monstera. I da, D3 se na hardveru koji ga može pogoniti, može sasvim lijepo igrati, no na nedostatnim grafičkim karticama nažalost ne.

I tako, iako se "zaletih" i iskeširah za čak Collectors Edition, ništa od D3 u mom slučaju - čekam kraj 2012 i trač-najavljeno osvježenje iMac serije. Jednostavno ne mogu vjerovati da primjerice 21.5" i5 iMac (onaj osnovni model) sa Radeon 6770M ne može pogoniti D3 sa najvišim postavkama i na nativnoj rezoluciji HD. Jer moje je razmišljanje sljedeće:
- u PC svijet više se ne vraćam, OS X nudi sve što meni treba i što koristim u privatne svrhe (nikada do sada nisam radio u službene svrhe na macu i nekako ne vidim da će se isto u dogledno vrijeme promijeniti)
- niti jedna konfiguracija osim one najnabrijanije Build-to-order i7 27.5" ne čini mi se baš-kako-treba, u smislu igranja D3. Čak niti 6970M sa 2 GB VRAMa nije top-of-the-line grafička za D3. Je, sa njom bi se moglo sasvim udobno igrati na HD rezoluciji, ali ako već čovjek nabavi 27" zaslon zar nije logično očekivati da može i u D3 igri uživati u najvećoj rezoluciji koju 27" zaslon pruža? Eh dečec, rekli su mi, za to trebaš 2 grafičke, možda bolje MacPro...

I tako, cijenom ograničen, odlučih svoj D3 staviti u ladicu, knjigu sa grafikama nisam još niti otpakirao lol, kao, ne želim si "spoilat" D3 - no već je "spoilan" mojim dojmom na mojem hardveru... eh. Pomislih, samo na trenutak, ma kupi si neki gaming PC no tada sam D3 naslov ne košta 750kn(collectors edition) već cca 8750kn (22" HP monitor + HP Pavillion sa Geforce GTX 550 grafičkom) - rek'o, ne bud' lud, nijedna igra! nije vrijedna tih novaca.

Za sada, nek D3 čami u mračnom kutku sobe... vraćam se svom dobrom starom, pouzdanom i hardverski dovoljno moćnom PS3. To se zove igranje - kupiš konzolu jednom i zaboraviš - samo uživaš u raznim igraćim naslovima-jednako dobro vrti se prastari "Conan" kao i nedavni "Mass Effect 3". Ovaj PC gaming svijet gdje je svaka žičica svake grafičke od značaja, nadogradnje i konstantno ulaganje u hardver jednostavno nisu za mene.

I da ne pričam o Blizzardovoj pripremljenosti za D3 launch... čovjek poput mene pomislio bi da su nešto naučili iz WoW Launch problema. Vidi se da nisu... toliki hype, hvale o milijunima prodanih primjeraka, i onda neigrivo, serveri nisu spremni za toliki load... eh... možda da su platili google-u da pomogne svojim serverskim farmama na sam launch date. Da, da, bude Blizzard sve to pokrpao no svejedno jadno i ostavlja trpki okus u ustima.

Moja preporuka onima koji na macu žele igrati D3, a još nisu nabavili - prvo, čekajte još par mjeseci dok Blizzard zakrpa sve što treba, podesi svoje servere da stotine tisuća igrača mogu udobno igrati istodobno itd. Drugo, budite sigurni da vaš Mac može ugodno vrtiti D3 na rezoluciji koju želite. Rekao bih da je konstantnih 60 fps sasvim prihvatljivo - igra je tad fluidna, ništa ne zapinje niti sa 30tak monstera u istom trenu na ekranu - to je pravi D3. Da, samo za koje pare?

Toliko, i isprike na duljini posta... hrpa mi je toga na jeziku kad je D3 i Blizzard u pitanju.
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 30  
slažem sa sa svime navedenim po pitanju hardware-a, ali ne i stanja njihovih servera. Naime samo je prvih par dana bilo problema jer je navala stvarno bila enormna.

Kada je prošao inicijali weekend hype sada sve radi uredno i nema nikakvih problema.
Poruka: 10
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 0  
Artie, igram D3 na Late 2008 MBP-u u native rezoluciji sa svim postavkama na High, prilično glatko. Naravno, s 9600m GT grafikom.
Prvo sam krenuo s 9400m i to JE slabo, ali sam stvarno oduševljen koliko je malo zahtjevna po pitanju hardvera, za razliku od Skyrim-a recimo

Teško mi je za vjerovati da ulazni iMac to nebi mogao upogoniti s max postavkama
Posjetitelj
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 17  
Artie, imam iMac mid 2010, 2,8GHz i5, ATi 5750 1GB...

Jos u beta verziji igrao sam sve na high postavkama, fps nisam mjerio, ali sve je islo stvarno odlicno, bez ikakvih problema, zastajkivanja i sl. stvari.

No D3 nisam kupio, niti mislim. No moze se i vise no uredno na mom iMacu igrati

@rusty
Imali su 3mil prednarudzbi cini mi se. I znali su kakva navala krece. Za SP igru su odlucili ici preko servera (bljv!) i opet nisu bili spremni. Po meni tu stvarno nema opravdanja. Sramota za jedan razvikani i hvaljeni Blizzard.
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 13  
MBP13, Nvidia 9400m i ima nivoa di sve ide glatko a ima ih i di samo tako trokaje. Slijedom toga ubiše me masu puta jer jednostavno igra ne stigne obradit moje naredbe. Al idemo dalje!! Kad san moga igrat D1 i D2 na battlenetu preko 56k preživit ću i ovo!!!

All hail Diablo, lord of terror, master of darkness!!!!
graphgraph

Diablo 3 prije 12 Mjeseci Karma: 39  
Problem je ako ima puno gamadi na ekranu. I sa starom verzijom je bilo problema dok se nisu kompovi malo pojačali. Meni nije jasno čemu dizati detalje do neba, kad je bitna radnja (nekome odlična, a nekome ne).
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 2  
john_st kaže:
MBP13, Nvidia 9400m i ima nivoa di sve ide glatko a ima ih i di samo tako trokaje. Slijedom toga ubiše me masu puta jer jednostavno igra ne stigne obradit moje naredbe. Al idemo dalje!! Kad san moga igrat D1 i D2 na battlenetu preko 56k preživit ću i ovo!!!

All hail Diablo, lord of terror, master of darkness!!!!

upravo tako... jedino mene takvo "mrcvarenje" ubija u pojam... trebalo mi je 7 pokušaja da pobijedim King Leorica i već sam se počeo pitati pa kako mogu bit tako nesposoban, ne mogu izbjeći njegov swing... ljudi pričaju treba izbjeć' ovo treba izbjeć' ono... a ja se pitam, o čemu oni to... kao vidiš njegov power-up pa se izmakneš, a jel?... nisam primijetio

i eto, upornim isprobavanjem iz ccca 5 puta sa drugim likom - witch doctor - uspio sam, ni sam ne znam kako, pobijediti Leorica i sa 8 FPS... puka sreća...

al' dalje više ne ide... više je to mazohizam nego užitak... dosta mi je sličnih trenutaka priuštio Demons Souls (PS3 naslov) iako je tamo sve bila moja greška... ovdje radi spore grafičke bivam razmrcvaren, a ne radi mojeg manjka taktiziranja, nespretnosti, nepažnje... eh... za mene dosta

priča je vrlo zanimljiva, ima "štimung"... iako nekako sve već viđeno Leoric, (New) Tristram.. etc... kao da možda, malčice, nisu znali što bi sa pričom pa evo vraćamo sve u originalni setting (isprika jer mi cijela d3 priča poznata nije, došao sam jedva do malo nakon Leorica, vjerujem da u cijelosti ima itekako smisla)... twist na kraju Act 1-baš interesantno (pomogla mi jedna dobra duša u 7. pokušaju napada na Leorica sa mojom Wizardicom, ja lvl 9, ta osoba lvl 17, naravno nisam morao ispaliti nijedan čarobni projektil i odmah je igra počela sa Act2 pa tako vidjeh završni film Act1 ili je to početni film Act2 - kako bilo, vrlo vrlo interesantna priča - preporuke svima koji vole D3 svijet, zaigrajte
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 13  
Ja sam sa Demon Hunterom izginuo nekoliko puta kod Leorica, baš radi laga, al kasnije san shvatija da ga ne moran ubit šta prije. Opizdiš ga, pa se makneš i bakćeš s onin kosturima, i opet i opet. Vidit ćeš tek koje veselje te čeka s Belialom na kraju Act2, pogotovo s lagon :o
Admin
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 227  
Ja sam sretnik koji ima tu privilegiju da ga mogu igrati na najjačoj službeno podržanoj kartici na Macu (5870) i slažem se da je grafika izvrsna i atmosfera odlično izvedena. Iz znatiželje sam ga probao i na 2010 Miniju i kada se rezolucija sruši i isključe neke fancy stvari može se igrati čak i na tako malecnom Macu. Inače taj Mini je super i za Warcraft i za Starcraft 2.

No, sve skupa, igrom sam razočaran jer:

- gameplay je ostao isti kao i na prvom Diablu, znači linearno dosadan,

- akcija je i dalje većinu vremena plošna,

- sva ta grafika koja je sada čisti 3D je zapravo neiskorištena, nema niti blage rotacije scene kao u Starcraftu, nema zooma, čemu onda sve to? Radi ono malo fizike kada se sruši neki zid?

- kretanje je ograničeno i prilično linearno, nema tu nikakve slobode, sve mora ići po određenoj ruti,

- multiplayer mod je na razini Nintendo ručnih konzola, u biti svako igra za sebe, veliko razočaranje nakon timskog duha u Warcraftu, detaljnih planiranja akcija, adrenalina kada bitka počne...

Igra je čiste 90-te samo izvedena današnjom grafičkom tehnologijom. I kužim da to dio publike veseli, ali mene ne.

Ja sam se nekako nadao da će uzeti sve ono što su u međuvremenu naučili iz WoW-a i Starcrafta 2, pa napraviti nešto novo, a ne facelift retro igre. A Blizzard to može i zna - dokaz za to je pomak koji su napravili kada su Warcraft I, II i III digli na višu razinu i izgradili World of Warcraft. To je bilo nešto novo i vrijedno pažnje, ovo mi je fora koliko i Rambo 3.
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 39  
4, Rambo 4!
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 30  
dpasaric kaže:
Ja sam se nekako nadao da će uzeti sve ono što su u međuvremenu naučili iz WoW-a i Starcrafta 2

evo, ja sam se baš nadao da neće biti klon nekog MMOa, pogotovo WoWa. Vjerujem da će kroz patcheve još toga doraditi, ali iskreno, osobno mi se sviđa old school hack'n slash stil.

Da se razumijemo, WoW je strava, ali mi je drago da nisu previše išli u tom smjeru.

my2c
Posjetitelj
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 17  
Meni igra nikako nije legla. Ok, nisam ljubitelj Diabla opcenito, nisam volio ni Diablo 1&2 pa mozda moj sud nije toliko ni vazan. Ali ocekivao sam vise od obicnog dungeon crawlera i potpune linearnosti. Posebice ako se uzme u obzir koliko dugo su radili na Diablu.

WC3 je jedina igra na PC-u koju redovito igram, par puta tjedno. Tocnije DOTA mod iste
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 4 Tjedana Karma: 30  
meni je super a bome i mojoj dragoj koja nikada nije igrala Diablo serijal.

DH is so OP
Poruka: 26
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 3  
Pao Diablo! Oko njega sam se dosta namučila ali je igra u totalu super cool.

rusty kaže:
DH is so OP

No it's not!
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 13  
@Dryad - bravo! a sad nightmare ja san u act 2 al san toliko iživciran pingom i lagom i jakim protivnicima da san počea malo s monkom a i tu gubin živce, al ne odustajen!!

@rusty - OP = ?
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 30  
@john - OP (overpowered). To zezam Dryad jer ja sa Barbarianom trebam znatno više vremena za roknut neprijatelje nego ona, ali ja sam više u tank specu nego fury dps. Njen spec je pure DPS tako da to je interna šala.
Poruka: 26
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 3  
john_st kaže:
@Dryad - bravo! a sad nightmare
Hvala! Neznam baš hoću li na nightmare... nekako mi nije zanimljivo tako brzo kretati sve ispočetka.

@rusty - OP = ?

Ma to je on samo ljubomoran što je moj lik moćniji od njegovog.
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 3  
Dryad kaže:
Uhhh, ja nikako nisam mogao roknut Diabla sa demon hunterom na normal i na kraju ga obrisao i počeo igrat ispočetka sa monkom te se jučer riješio Diabla iz prvog pokušaja.
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 30  
vanjavzd kaže:
Dryad kaže:
Uhhh, ja nikako nisam mogao roknut Diabla sa demon hunterom na normal i na kraju ga obrisao i počeo igrat ispočetka sa monkom te se jučer riješio Diabla iz prvog pokušaja.

Joj moka full mi je krivo. Dryad totalno uživa sa svojom DHcom. što nisi malo pitao. Ona ga je iz 3. pokušaja riješila jer je bilo potrebno malo više kontrole (stuntova) i nakon toga je bio gotov. Kiting je jako pomogao i praktički nužan na njemu. Pogotovo za izbjegavanje onih zamki.

Što ti je najviše bio problem? Do koje faze si došao maximalno?

poz

ps. Ja sam jučer otvorio Hell težinu i sada se opet osjećam kao punching bag za zombie . Mislim da ću ipak još jednom Act3 i 4 na nightmare prije nego udarim lvl60.
graphgraph

rusty kaže:
Što ti je najviše bio problem? Do koje faze si došao maximalno?

Imao premali dexterity, vitality i damage ...taman kad sam došao do kraja (act 4 normal) trebao sam gems-ove a GAH bio offline skoro cijeli tjedan tako da opremu nisam mogao nabildati a nisam imao dovoljno gold-a za crafting...bio lvl 32 kad odustao sa demon hunterom, odlično je igrati s njim ali kod mene je bio problem što sam od samog početka premalo obraćao pažnju na stats...sad uživam sa monkom (lvl 33) i započeo act 1 na nightmare...btw zaigrao i hardcore sa barbarianom ali me već na 10 lvl-u sasjekla drva!
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 30  
Zabava je najbitnija. Preporucam def DH da zavrtis još jednom jer to je stvarno zabavna klasa. Ako ti sto treba samo se javi. Možemo i koji coop baciti sada kada si prošao priču.

Pozz
graphgraph

Dogovoreno!
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 11 Mjeseci Karma: 30  
Inferno boli!
ako netko ima resistance gear koji mu ne treba neka pošalje

Jako zabavno u svakom slučaju i def nije dosadno. Random promjene lvla, mobova i slično daju na dinamici.

Ostaje sada jedino problem koji je i prisutan u WOWu a to je gear up. Dakle grind grind i još malo grinda ili naravno AH za što opet treba grinda ali ovaj put golda.

otključao sam konačno Whimsyshire lvl i moram reći da je u njmanju ruku "disturbing". Pink medvjedi i unicorns koji me napadaju u nekoj zemlji teletabisa, strašno.

u svakom slučaju overall, 5+ ocjena od mene
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 3  
Također i od mene ocjena 5+!
Jučer započeo Act 1 Inferno...resistance gear je i više nego potreban...e sad je postalo teško ...
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 30  
Ja def čekam sa inferno jer je malo 2 much ako se nema pošten gear. Farmam vec dva tjedna act 4 hell i skupljam pomalo rea gear
graphgraph

Pošto došao do 60 lvl-a, odlučio malo pauzirati sa farmanjem i započeti igrati sa drugim klasama, odabrao WD-a.
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

ja ću napraviti vlastitog DH vjerojatno, ali vidjeti ću. Privlačnije mi je farmati opremu nego opet najmanje 3 puta prelaziti igru za doći do lvl60.
graphgraph

rusty kaže:Privlačnije mi je farmati opremu nego opet najmanje 3 puta prelaziti igru za doći do lvl60.
Slažem se, ali svaka klasa ima svoje čari, skillove, rune i treba ih isprobati. Prelaziti igru 3 puta da se dođe do inferna i je malo "naporno" al evo, jučer počeo igrati sa WD-om i gameplay s njim mi je zabavan a pomalo i smiješan...
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 13  
Ne znam kako vama, ali meni je lag na bnetu ogroman i ubijaju me dosta često baš zbog toga. DH lvl 55 Act2 Hell. Eh da mi je američki net pa da ni ne osjetim da igram online
graphgraph

john_st kaže:
Ne znam kako vama, ali meni je lag na bnetu ogroman i ubijaju me dosta često baš zbog toga. DH lvl 55 Act2 Hell. Eh da mi je američki net pa da ni ne osjetim da igram online

ja osim release day-a nisam imao nikakvih problema. niti sa igrom niti sa patchiranjem, lagom ili bilo čime drugim
Poruka: 154
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 19  
john_st kaže:

I ja sam na Bnetu nemam problema s vezom. Doduše, već godinama imam doplaćenu brzinu, pa ne znam kako bi bilo sa standardnim paketom. Međutim, postoji jedan "feature" u igri kad se lik ponekad trzne par koraka unazad kao da nije ni prešao tih par koraka. Frend kaže da se njemu to isto događa. Ne znam na kojem provajderu je on i ima li to uopće veze s vezom i provajderom. Meni to izgleda kao neka sinhronizacija sa serverom. Nekoliko puta mi se dogodilo da se ta 'sinhronizacija' ne dogodi, pa je igra jednostavno blokirana jer se nitko ne miče osim mog lika. Druga stvar je da se svi potezi bufferiraju i nakon nekog vremena se sve odjednom ispuca i takvoj jednoj situaciji mi se dogodilo i da poginem jer nisam imao utjecaja na događaje. Ne znam, dakle, ima li to veze s brzinom ili zastojem u protočnosti veze. Kad se izgubi veza, obično me odspoji sa servera i nikom ništa.

Često puta se znam pridružiti nekoj grupi i fascinantno mi je da to uopće funkcionira bez problema. 4 igrača + njihovi summoni + sto vrsta oružja ili čarolija + pasivne i aktivne điđe miđe... Krš i lom! A sve je prepoznatljivo, tečno i igrivo.

Ono što me malo smeta u cijeloj priči je što je internet veza neophodna za igranje. Ne možeš nikako igrati 'sam sa sobom'. Čim je pokreneš, nađeš se 'u svijetu'. I onda ti u tom 'svijetu' kažu da sad baš ne možeš igrati jer oni nešto servisiraju. Čovječe, to je kao da kupiš auto i hoćeš ujutro ići na posao, a u garaži nađeš ceduljicu na kojoj te obavještavaju da ti je ekipa odvezla auto na servis i da će ti ga kasnije vratiti. Oke, može, ali vratite nam 20% novaca od cijene igre.

vanjavzd kaže:
Slažem se, ali svaka klasa ima svoje čari, skillove, rune i treba ih isprobati. Prelaziti igru 3 puta da se dođe do inferna i je malo "naporno" al evo, jučer počeo igrati sa WD-om i gameplay s njim mi je zabavan a pomalo i smiješan...

WD je super zabavan. Ne znam kako je s njim na težim nivoima, ali s Belialom nije bilo problema. Napucikaš pse i Gargantuu i samo gledaš kako ga ovi grickaju i mlate. Tegle s paucima, crvi, šišmiši, žabe... Zbilja je uživancija sve to isprobavati na monstrumima.
Prvo sam sa DHom završio normal diff, a onda sam malo isprobao sve klase. Od svih mi se najviše svidio Monk. To je ultimativni stroj za uništavanje žive i nežive sile. Kao pitbull - kad uhvati, ne pušta. I Diablo bježi od njega.
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 3  
Gjuroo kaže:
Međutim, postoji jedan "feature" u igri kad se lik ponekad trzne par koraka unazad kao da nije ni prešao tih par koraka.

Točno to se i meni događa kad igram solo...također i lag problem, ponekad i preko 1000ms al se nakon par minuta stabilizira na 50-60ms što je normalno...provider mi T-Com...mislim da nije do providera već do battle.neta i njihovih servera.

Gjuroo kaže:
Često puta se znam pridružiti nekoj grupi i fascinantno mi je da to uopće funkcionira bez problema. 4 igrača + njihovi summoni + sto vrsta oružja ili čarolija + pasivne i aktivne điđe miđe... Krš i lom! A sve je prepoznatljivo, tečno i igrivo.

Isto kod mene, kad igram public sa više njih u grupi sve radi ko podmazano, bez trzaja, bez laga.

Gjuroo kaže:
Od svih mi se najviše svidio Monk. To je ultimativni stroj za uništavanje žive i nežive sile. Kao pitbull - kad uhvati, ne pušta. I Diablo bježi od njega.

Hehehe, upravo to!
I meni Monk za sad favorite, najbrži taktički melee fighter!
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 19  
Otvorim danas jednu šrinjicu, a iz nje iskoči - Treasure Goblin I bjež. A ja za njim... Jooooj, što ih volim ganjati.
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 2  
Sretnici jedni - i sve to na Apple hardveru? Lucky you.

Ja još uvijek tražim "idealnu" konfu koja može pogoniti D3 na 1920x1080 rezoluciji, sa cca 50 fps non stop, medium to high settings.

Probao sam igrati D3 na mbp mid-2009 i to je bolno neigrivo (1440x900, low settings - ponekad i 0fps, max 15 fps).

Blago vama - uživate u D3.
...
...
Ja pak moram još puno raditi, i zaraditi, kako bih jednog dana nabavio hardver dovoljan za ugodno igranje D3 (brand name desktop HP Pavilllion h8-nešto i HP 22" monitor = 8,5k kn što je skoro pa isto kao iMac 21,5" prvi model - sad čekam nove iMacove, možda dođu uz planinskog lava).

Sretnici jedni
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 30  
ne ide Diablo 3 nigdje, doći će i tvoj red
graphgraph

@Gjuroo

provide Tcom kod mene (10Mbit link). tu i tamo mi se dogodi to "tranje unazad", ali laga nemam. Ping mi je ispod 100ms-a. Sve u svemu jako zadovoljan.

Barb Tank rulez!!
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci, 1 Tjedan Karma: 13  
Ja o tome mogu samo sanjati! Ping mi je 270ms u najboljem slučaju i trza ko blesav!!

DH je zakon Da mi je tvoja veza, ne da me ne bi ubilo, nego me ne bi taklo jer ima super skillove za izbjegavanje, al jbg...
graphgraph

john_st kaže:
Ja o tome mogu samo sanjati! Ping mi je 270ms u najboljem slučaju i trza ko blesav!!

DH je zakon Da mi je tvoja veza, ne da me ne bi ubilo, nego me ne bi taklo jer ima super skillove za izbjegavanje, al jbg...

da igra mi ga cura pa znam o čemu govoriš
graphgraph

Diablo 3 prije 10 Mjeseci Karma: 30  
trenutno na ActII (inferno). Prijelaz sa ActI na II se dobro sjeti, barem 30% više svega treba (dmg, ress itd..) može se protiv champion grupa ali je malo problematično.

ActI trenutno nije problem mada neke champio grupe zahtijevaju malo više pažnje. Trenutni dmg mi je oko 13k (sa shoutom) i padaju kao pokošeni (regular mobovi). Mislim da ću se ipak zadržati na ActI jedno vrijeme i farmati kako bi modificirao još nešto opreme. ActII je malo pretežak sada i vjerujem da bi bilo jako puno (neportebnog) repair bill-a.

Naravno govorim o solo izvedbi.

D3 FTW
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 30  
jučerašnji patch je malo zeznuo launcher. Tako da nakon patchiranja treba zaobići launcher koristeći naredbu u Terminalu:

open "/Applications/Diablo III/Diablo III.app" --args -launch

za sada Mac launcher još nije riješen
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 19  
Meni se pri pokretanju igre otvori prozor gdje traži admin password za instalaciju. Samo kliknem 'Cancel' i sve dalje radi normalno.
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 3  
rusty kaže:
jučerašnji patch je malo zeznuo launcher. Tako da nakon patchiranja treba zaobići launcher koristeći naredbu u Terminalu:

open "/Applications/Diablo III/Diablo III.app" --args -launch

za sada Mac launcher još nije riješen

Problem se može riješiti vrlo jednostavno, samo se pokrene Diablo III Setup.app tako da se ponovo patchira launcher i sve će raditi normalno (nije potreban nikakav uninstall/reinstall igre).
Pomoglo mi to jer nisam obrisao Diablo III installer već ga sačuvao i spremio na externi disk sa kojeg i pokrenuo Diablo III Setup.app da riješim problem.
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 30  
da to sam napravio jučer ali nisam pisao ovdje ništa. Očekivao sam da će Blizz objaviti neki solution u zadnja 3 dana, ali još ništa. Koji smijeh.
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 3  
Diablo III hero profiles are now available!
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 19  
Super! Diablo postaje nova društvena mreža. Sad mi ni Facebook više neće trebati. Još samo da u Diablu daju da se instaliraju igrice...
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 30  
pa i ne radim im baš D3 profiles 404
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 39  
Je li ima igre za kupiti u Zagrebu? Ili ako tko zna kad dolazi? Imao sam je u ruci kad je izasla, ali nisam kupio.
graphgraph

rusty kaže:
I meni jučer navečer javljalo 404 page not found al nakon malo refreshanja proradilo.

edit: moj Monk
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

rusty kaže:

Nije im radilo jer je adresa bila US.battle.net/.../ Trebalo je samo ručno promijeniti US u EU.

Evo moja Monky. Molim lajkajte.

@ Zabac: Ima u Algoritmu, ali koliko vidim - trenutno nema. Ako ti se ne da čekati da fizički stigne, možeš je kupiti i digitalno. Ionako se cijela igra instalira preko interneta.
graphgraph

Kako se instalira preko interneta? Sto ce mi onda DVD u kutijo? ST3 ima klasicnu instalaciju.
graphgraph

Kupiš je sa battle.net-a i nakon toga imaš pristup direktnom downloadu igre, tj skineš Full Game Client...kad se skine (cca 8GB ) pokreneš instalaciju i to je to.
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

zabac kaže:
Kako se instalira preko interneta? Sto ce mi onda DVD u kutijo? ST3 ima klasicnu instalaciju.

Ne treba ti DVD s kutijom. To je prošlost. Mi smo sada u budućnosti
graphgraph

A kaj je u kutiji i zakaj ima unutra ona plastika od DVD-a? Vidio sam kutiju ali nisam kupio. Ja sam stari covek i volim nekaj na policu staviti. SC3 sam tak kupil. Ne zanima me download.
Volim zivjeti barem malo u proslosti. Kad dojde hrana u tabletama ja bum i dalje socne odreskw jel jer sam zaostao. LOL
graphgraph

zabac kaže:
A kaj je u kutiji i zakaj ima unutra ona plastika od DVD-a? Vidio sam kutiju ali nisam kupio. Ja sam stari covek i volim nekaj na policu staviti. SC3 sam tak kupil. Ne zanima me download.
Volim zivjeti barem malo u proslosti. Kad dojde hrana u tabletama ja bum i dalje socne odreskw jel jer sam zaostao. LOL

Što b' Bred Pit rek'o "What's in the Boooox?!"
Dakle, u kartonskoj kutiji je klasična plastika s DVDom i knjižicom - Quick Start Guideom. U knjižici su kratki tehnički podaci i zahtjevi, a nakon toga imaš ilustrirane pričice o svakoj klasi ponaosob.
Na DVDu se nalazi samo Diablo Setup aplikacija. Pokreneš je i igra se počne instalirati. Ali instalira se s interneta (!!!). Seljački rečeno - daunloda se. I ne može se igrati ako nemaš internet vezu. To mi je totalna nebuloza, ali tako je. Nisam ni ja baš više mlad, ali se privikavam na budućnost
graphgraph

A kaj je s odrescima?
graphgraph

Gjuroo kaže:
zabac kaže:

Što b' Bred Pit rek'o "What's in the Boooox?!"

S7ven jedan od najboljih filmova ikad
graphgraph

zabac kaže:
A kaj je s odrescima?

A kaj je odrezak?

rusty kaže:
S7ven jedan od najboljih filmova ikad

Nije S7ven već je Se7en Al da... IKAD!!!TM
graphgraph

imaš pravo, moja graška
graphgraph

Kako objasniti. Ako igre ne dolaze u kutijama, vec se skidaju s neta, bojm se kako ce odresci dolaziti u tabletama. Zato je pitanje bilo postavlheno. Ja volim sarene kutije koje stoje po policama kao sto i dalje kupujem CD-e mada je net pun muzike. Ostario sam, sto mogu.
Moderator
Poruka: 2775
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 201  
Ah zabac, nije problem samo u tome što obično dobiješ samo installer u kutiji koji onda zapravo cijelu instalaciju skida sa interneta, nego je još veći problem kad instaliranu igru ili program ne možeš početi koristiti nakon instalacije jer eto traži internet da se aktivira! I meni su se više sviđala stara vremena kad si sve dobio u kutiji i mogao si to koristiti što si platio bio spojen na mrežu svih mreža ili ne. Valjda sam i ja ostario... :/
"I najduže putivanje započinje prvim korakom" - Laozi
graphgraph

Pogledaj www.crovortex.com/webshop/igra-4789-Diablo_III.html , piše u prodaji...samo neznam dal je hybrid dvd (za pc i mac).
 iPhone 4 16 GB White
graphgraph

Mislim kako je uvjek hibrid. Barem je do sada bilo.
Malo mi je cudno. Sto se onda placa? Mogucnost igranja? Snaci, kad netko odluci da je dosta, omda jednostavno onemoguci igranje ili ako firma propadne ili serveri oduvrit ili ....
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci Karma: 39  
Pomoć.
Danas kupio napokon igru, ali to se ne instalirava nikako. U čemu je štos? Ništa ne skida s interneta, samo stoji prozor Diablo III Setup i ispod toga je Updating setup files i četiri točkice putuju iza toga. Progressbar je na nekih 35% (otprilike i nikud nikam).

EDIT:
Da li je moguće da ne radi install jer nemam 10.6.8 OSX već je kod mene 10.6.5?
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci Karma: 19  
Žabac, ne znam da li ti mogu pomoći, ali barem mogu iskoristiti priliku da malo jamram.
Nekidan je, naime, izašao famozni Patch 1.0.4... Osim što su tim patchom igru učinili smiješnom, događaju se i tehničke poteškoće. Meni se svako malo igra ruši ili se odspoji od servera, pa moram restartati. Možda zbog toga patcha i ti imaš problema s instalacijom. Međutim, vidim na forumu da se ljudi svako malo žale na probleme s instalacijom. Evo ti i Troubleshooting, pa vidi...
graphgraph

zabac kaže:

EDIT:
Da li je moguće da ne radi install jer nemam 10.6.8 OSX već je kod mene 10.6.5?

eu.battle.net/support/en/article/diablo-iii-system-requirements

Moguće je
graphgraph

Ponovo help.
Koliko traje instalacija? Sad imam 10.6.8 i ima pomaka. Aktivirao sam igru i sad imam onaj ekran gdje je desno gumb Play, a lijevo je progressbar i stoji na 1%. Je li on skida s neta ili s diska igru?
graphgraph

Instalacija ti traje valjda zavisno o brzini veze. Skida se s neta. Welcome to the Future Možeš se opustiti i pogledati kakav film u međuvremenu Tu i tamo baci pogled na progress bar da vidiš da li se miče.
graphgraph

Poslije je ubrzalo i imam osjećaj kako ne skida sve s neta, jer kod mene bi to trajalo skoro do jutra. Očito ima dobar dio na disku, a nešto malo skine s neta. U glavnom prva korake samnapravio i idem dalje.
graphgraph

Još jedna pomoć:
Igram s Demon Hunter-om i zašto samo luk ili samostrel mogu koristiti, a ne i mačeve, koplja i ostalo.
graphgraph

Diablo 3 prije 9 Mjeseci Karma: 30  
zabac kaže:
Još jedna pomoć:
Igram s Demon Hunter-om i zašto samo luk ili samostrel mogu koristiti, a ne i mačeve, koplja i ostalo.

zato jer DH mogu koristiti samo 1h crossbow, 2h crossbow i klasične bows. U kombinaciji sa time njihov off hand može biti dodatni 1h crossbow ili quiver. Quiver se može korisist i u kombinaciji sa primarnim 2h crossbow. Osim quivera offhand može čak biti i štit, ali samo u kombinaciji sa 1h crossbow kao primary weapon.

moja preporuka ti je definitivno 2h crossbow sa quiverom.
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 39  
Još nešto.
Da li (kako je potreban spoj preko neta na server) kad igram na više računala, trebam ponovno sve prolaziti ili mi to omogućava da na jednom kompu dojdem do nekud, a na drugom nastavim gdje sam stao?
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 30  
Nastavljas gdje si stao +/- koji checkpoint ako si slučajno izašao iz igre prije novog check pointa. Profile ti je lokalno ali je i ujedno i njegov status na battle.net-u. Tako da rad na vise računala je u potpunosti podržan
Poruka: 50
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 1  
Gjuroo kaže:
Žabac, ne znam da li ti mogu pomoći, ali barem mogu iskoristiti priliku da malo jamram.
Nekidan je, naime, izašao famozni Patch 1.0.4... Osim što su tim patchom igru učinili smiješnom, događaju se i tehničke poteškoće. Meni se svako malo igra ruši ili se odspoji od servera, pa moram restartati. Možda zbog toga patcha i ti imaš problema s instalacijom. Međutim, vidim na forumu da se ljudi svako malo žale na probleme s instalacijom. Evo ti i Troubleshooting, pa vidi...

Ne samo to ja imam perioda da kad igram igra se zblesira na cca 30min doslovce, ja mlatim po ekipi nista, stiscem town portal nista,

hodam po mapi sve do trenutka gdje mapa doslovce nestaje odnosno server ne salje informacije od izgledu, obicno odem popit kavu na wc ili slicno

sto rezultira mojim umiranjem pa isponova a ako napravim logout sljedecih 10min mi javlja error 33...

Uglavnom igrica je odlicna samo ne sa tehnicke strane ima fora clanak na temu 1.0.4 patcha na bugu

www.bug.hr/master/vijesti/diablo-iii-104/117878.aspx
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 19  
forthdancer kaže:
Gjuroo kaže:

Ne samo to ja imam perioda da kad igram igra se zblesira na cca 30min doslovce, ja mlatim po ekipi nista, stiscem town portal nista,

hodam po mapi sve do trenutka gdje mapa doslovce nestaje odnosno server ne salje informacije od izgledu, obicno odem popit kavu na wc ili slicno

sto rezultira mojim umiranjem pa isponova a ako napravim logout sljedecih 10min mi javlja error 33...

Uglavnom igrica je odlicna samo ne sa tehnicke strane ima fora clanak na temu 1.0.4 patcha na bugu

Da, da... To je kad te odspoji sa servera, pa još neko vrijeme možeš trčkarati po mapi i doći do kraja svijeta
Hauever, to se može riješiti tako da odinstaliraš igru i ponovo je instaliraš. Možda postoji i lakši način, ali ovo je meni pomoglo. Nema više odspajanja, nema više rušenja u vezi gemova, tek je ostao još poneki rubberband, ali to se već može preživjeti.

Evo i upute za uninstall: eu.battle.net/support/en/article/diablo-...install-instructions
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 3 Tjedana Karma: 39  
Ja nemam tih problema jer sam igru nedavno instalirao s tom (valjda) 1.0.4. zakrpom.
Poruka: 9
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 0  
zacudjujuce je sto se ta igra i dan danas jos jako dobro odrzava
graphgraph

Diablo 3 prije 8 Mjeseci, 2 Tjedana Karma: 39  
Kako misliš da "se ta igra i dan danas jos jako dobro odrzava"?
graphgraph

Diablo 3 prije 6 Mjeseci Karma: 19  
Eto, generali su nam oslobođeni optužbi, pušteni su na slobodu i nastupio je mir u zemlji Dembeliji. Međutoa, u Sanctuaryju se još uvijek svakodnevno vode borbe i sam Bog zna hoće li tamo ikada biti mira.
Samo da napravim jedan lagani status apdejt i provjerim ima li još aktivnih igrača s Jabučnjaka...
Ovdje smo zadnji puta bili aktivni nakon izlaska patcha 1.0.4, a u međuvremenu je izašao i 1.0.5. Uveden je famozni Monster Power, predstavljena Infernalna Mašina, legendarnih itema k'o pljeve, a igrača, čini mi se, sve manje i manje. Barem pretpostavljam da nema novih igrača jer apsoluno ništa ne mogu prodati na AH iako sam išao i debelo ispod cijene. Zadnji prodani item na AH datira još od 12.11. S obzirom da mi se stash neminovno puni s novim itemima, odlučio sam ovdje ponuditi 'ako nekom nešto treba'. Iteme, dakle, poklanjam. Nisu to neka svjetska čuda od itema (uglavnom ispod 10M vrijednosti na AH), ali možda bi se među prstenjem i amuletima našlo i nešto korisno. Ako je netko zainteresiran neka ostavi link na profil, pa mogu provjeriti da li mu mogu što 'utrapiti'.

Ja sam trenutno na MP3. Mogao bih još popraviti opremu preko AH, ali ne želim. Tu i tamo ipak padne neki dobar rare, set ili leg, pa idem malo po malo. Još mi fali jedan organ za Hellfire ring, a ne mogu reći da mi je to primarni cilj igre. više idem za skupljanjem loota, a ključevi i Infernalne mašine se događaju usput.

Eto tako... Šta ima kod vas?
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 5 sati, 3 min
  • dCakmak: Ja svoj MacPro vec godinama drzim, samo u sleep modu, takodjer i iMac koji isto imam u stanu
  • Slava: jedno pitanje,imama mac pro računar da li da ga držim stalno upaljenim i li da ide u sleep kada je moguće
  • Sank: @radar ja koristim iVI Pro i nisam primjetio nikakvih problema sa chapterima nakon konverzije onih video datoteka koje ih imaju
  • radar: dali je moguce da mi appletv chaptere u filmu razbacuje kao muziku na shuffle i kako to rijesiti, ili je do iVI Pro programa, tx
  • john_st: ja sam siguran da je Apple prekršio neki zakon da bi IRS to već davno promptno riješila, al prelukavi su to igrači. posebice me se dojmila ideja da umjesto isplate dividende na X dionica lijepo dignu kredit i kupe tih X dionica pri čemu im je kamata manja od iznosa dividende. formidable!!
  • scarface32: prati li iko ovo saslusanje u vezi ne placanja poreza?
  • smayoo: :roll: kakva morbidna ideja...
  • john_st: jaadan :( »Klikni!«
  • JCM: Ma super, dobro da je i tako kako je. SL zvuci sasvim dovoljno. Smayoo, zvucis pero lako, britko i jasno. Pozz svima :)
  • Defou: Ako zelis raditi development za iOS SL nije podrzan vec par verzija Xcode-a...
  • rusty: @JMC ja sam rekao SL zato jer si pitao što od to dvoje (SL ili ML) staviti na White iz 2009. Osobno ne bi išao sa Mlom na stroj star 4 godine pogotovo ako nije upgradan. Također slažem se sa navedenim, da ako po pitanju opcija nema toga što SL ne može i time zadovoljava potrebe zašto onda i ići na nešto turbo novo? Osobno sam na ML i nemam ništa protiv fuzije iOSa i OS X, ali to je moje osobno mišljenje. SL bi po meni bio puno bolji izbor za White seriju iz 2009
  • smayoo: Dobro, to je i zato što su Windows korisnici više prisiljeni kemijati inače, pa su tako iskemijali i (neslužbene) instalacije da omoguće XP na novijem hardveru (najprije je bila SATA podrška, onda dual core pa quad core procesori...). Da se Mac korisnicima hoće toliko kemijati (tj. onima kojima se hoće), imali bi hackintosh... 8)
  • drlovric: Sumnjam da ce ijedan OS ikada skinuti sa trona duzinu trajanja XP :) 12-13 godina ako se ne varam i jos se neda, i ako je Win 7 vise nego dobar OS. Mada si u pravu za 10.6. Ne vole svi korisnici to forsiranje iOS u OS X :/
  • smayoo: Da? Ne znam... Možda zato što imam 140 kg... :D
  • JCM: Smayo tvoje riijeci uvijek imaju tezinu :)
  • smayoo: 10.6 Snow Leopard je de facto postao Macov Windows XP - sve što je Apple napravio nakon toga je krenulo nizbrdo, tako da je puno korisnika ostalo na 10.6 iako su mogli dalje. Pa onda i developeri to uvažavaju. Ja sam na 10.6 i do sad nisam osjetio problem zbog toga. Jedna jedina aplikacija koja meni treba - nije dostupna na 10.6. A i taj mi nije nešto osobito važan.
  • JCM: To je tako ali kako ne znam previse o trajanju apple softvrea zanimalo me da li ce bar jos dvije godine trajati. Ne isplati se placati za nesto sto ce ubrzo biti beskorisno (npr ovaj white)
  • drlovric: JCM: Zar to nije dubina svakog racunala? I potrosacke elektronike opcenito :)
  • JCM: Da li to znaci da ima rok trajanja obzirom na software? Znam da ima (sve ima) ali da li ce se nakon nekog vremena (skorijeg?) baciti u smece jer nece biti kompatibilan sa hrpom stvari?
  • rusty: osobno ne bi išao preko SLa (10.6.4)
  • JCM: Još jedno pitanje: Da li se može i koji software se preporucuje za nadogradnju MB White 2009? Sada je na 10.5.8. Snow ili Mountain?
  • smayoo: U slučaju nužde, najmanje 20% manje ;)
  • john_st: ma ne prodajem ga, previše sam emotivno vezan za nj :) al čisto me zanima, u slučaju nužde, koliko mogu dobit za njega
  • Sin: @mario.zg: nedovoljno pojasnih: SSD je cca 650-700, a HD postojeći od 160 ili 250gb, prodam ili zamjenim uz nadoplatu za SSD razlika mi je bila 400-450 kn za upgrade ....
  • mario.zg: Može link do tih diskova SSD 128 za 400 kn?
  • Sin: @john_st: eh da... Slican unibody sam prije cca 1,5 god kupio za 3k i uredno prodao za 4k 6 mj. kasnije...bez SSDa; sada SSD 128 malo rabljeni idu po cca 400-450, znaci ako hoces prodati cijena bi bila cca 3.5-4 k, ili visa ako ti je hobi prodavati pola godine 8)
  • Sin: Solidna baza za procjenu, ali ako pratis cijene na njuskalu za Mac - ljudi obicno traze cca 20% iznad MacSell cijene, a stvarno se prodaju po cijeni 20-30% ISPOD MacSell cijene....tako da john_ st imas od cega poceti....
  • smayoo: john_st, moja se procjena uvijek bazira na cijeni koja se nudi za sličan model na E-bayu + troškovi dostave + PDV + 10% (ja bi bio spreman platiti 10% više za rabljeni Mac kupljen lokalno, nego što me košta neki koji kupujem preko E-baya). Tvoj nije tako jednostavno procijeniti radi SSD-a. Tj. takvih sličnih se baš ne nudi na E-bayu.
  • papittoveng: ovaj od JCMa plafon 2200kn
  • papittoveng: @john_st: 3000kn

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Koji vas je novi Apple hardver najviše dojmio?

Apple novosti

0.7133