Forum
Dobrodošao, Gost
Molimo Prijava ili Registracija.    Izgubljena lozinka?
imac 27
Idi na dno Označenih tema: 0
TEMA: imac 27
Poruka: 7
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 0  
(MODERATORSKA OPASKA: ovo je nastavak ovog threada.)

E hvala na odgovorima, mogu reći da ste me umirili. Ovo sa ramom sam pitao onako usput, budući radim s grafikom naučio sam na windowsima imati 'viška' rama, naravno windowsi su 64-bitni. Ovo što slijedi je vjerojatno glupo pitanje, ali razlikuje li se ram za mac od onoga za pc, pitam jer nigdje nisam vidio da se prodavaju posebni moduli za Maca, zato sam i pitao na što treba obratiti pozornost. Vjerojatno ću se vremenom i odlučiti na samougradnju što, čitajući po net-u, i nije neka komplicirana radnja. Pc sastavljanje i rastavljanje nije nikakav problem, ali ovo mi je nešto potpuno novo
| Administrator je onemogućio pisanje neprijavljenim korisnicima.
Poruka: 7
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 0  
Pošlo kao nova tema, molim moderatore da ubace u prethodni topic
Poruka: 355
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 4  
Sarek je napisao:
E hvala na odgovorima, mogu reći da ste me umirili. Ovo sa ramom sam pitao onako usput, budući radim s grafikom naučio sam na windowsima imati 'viška' rama, naravno windowsi su 64-bitni. Ovo što slijedi je vjerojatno glupo pitanje, ali razlikuje li se ram za mac od onoga za pc, pitam jer nigdje nisam vidio da se prodavaju posebni moduli za Maca, zato sam i pitao na što treba obratiti pozornost. Vjerojatno ću se vremenom i odlučiti na samougradnju što, čitajući po net-u, i nije neka komplicirana radnja. Pc sastavljanje i rastavljanje nije nikakav problem, ali ovo mi je nešto potpuno novo

Bitno je da memorijski modul zadovoljava tehnicke predispozicije i to je to.
Neki dan sam saznao za site www.everymac.com/ i tamo pronasao sve sto me zanimalo o 27" modelima, kako se nadogradjuje memorija i sl.
Evo ga danas na stolu.
kompjuterana.blog.hr

- mac mini, mali ali vrijedan -
Moderator
Poruka: 6135
graph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Sarek je napisao:
Pošlo kao nova tema, molim moderatore da ubace u prethodni topic

Ja ne mogu spojiti teme, admin možda može.

Riba, wtf, ovo je već 2. put?
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Admin
Poruka: 4847
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 176  
Ne znam...ali za spajanje threadova trebao bi strikati rucno po bazi a nisam bas razpolozen za to kada sam u stanju stresa kao ovaj tjedan.
Moderator
Poruka: 6135
graph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 146  
Ma, zanemari onda... Riješit ćemo to jednostavnije.
smayoo.blog.hr
3C & Qchine o životu, svemiru i svemu ostalom...
Poruka: 80
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 3  
heh, meni je pre par dana na moj nagovor jedan prijatelj donjeo stariju verziju mac mini-ja radi nadogradnje memorije. Ne bi vjerovali da je memorijski modul bio identican (po proizvodjacu) kao u mom jednom razvaljenom laptopu. Ubacio i fercera bez problema
Poruka: 355
graphgraph

imac 27 prije 1 Godina, 7 Mjeseci Karma: 4  
noviruses je napisao:
heh, meni je pre par dana na moj nagovor jedan prijatelj donjeo stariju verziju mac mini-ja radi nadogradnje memorije. Ne bi vjerovali da je memorijski modul bio identican (po proizvodjacu) kao u mom jednom razvaljenom laptopu. Ubacio i fercera bez problema

Sta nebi vjerovali. Pa ne proizvode se memorije za Maca na marsu? Treba samo pogledati specifikacija i uzeti neku normalnu marku tipa Samsung i oni drugi (nemrem se sad sjetit).

Ako nije bas panika (a obicno nije), zgodno je prvo izvaditi staru memoriju pa pogledati, prouciti i onda u shoping... Za par eura razlike, uvijek je najbolje uzeti identicni modul (ako se dodaje).
kompjuterana.blog.hr

- mac mini, mali ali vrijedan -
Idi na vrh

Novo na Jabučnjaku

Komentari

Prijava

Vikalica™

Poruka primljena: pred 0 min
  • Riba: Problem sa logiranjem i Safarijem je poznat godinama.
  • Boškardin: :) Reset Safari i Empty Casche
  • amsterdamxx: @cariblanco..i meni Safari stalno trazi ponovo logovanje...na Snou...
  • DrAle: @BB sada me baš zanima koji bi to odgovor bio, a koji nije među ponuđenima?
  • BB: Ova dolje anketa ne nudi odgovor koji bih ja kliknula :(
  • Riba: H2O, probaj Reset Safari i obrisi cache.
  • cariblanco: ok ty
  • smayoo: koristi neku drugu surfalicu umjesto Safarija
  • cariblanco: svaki put kad dođem na forum,moram se logirati...jel to normalno ili ne?
  • cariblanco: pozdrav svima iz vruće costarice
  • H2O: ove tri tockice su razne stranice unutar foruma
  • H2O: i svugdje je »Klikni!«
  • H2O: crveni popis na Console je dugačak, ali na svima isto: Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (NOT FOUND)
  • Riba: Meni inače radi bez problema.
  • Riba: View -> Developer -> Developer Tools / Console tab
  • Riba: H2O, pogledaj malo što kaže Chrome console
  • H2O: imam problema s jabučnjakom. ili on samnom. Javlja mi se poruka "Aw, Snap!" i nikako da mi otvori stranicu. Ponekad reload pomaže. Skoro je nemoguće biti na Jabučnjaku. Niti jedna druga stranica mi to do sada nije javila, samo jabučnjak. Koristim Chrome 16.0.912.77 @ Lion 10.7.2. Ima li još netko ovakvih problema? Što bi mogao biti uzrok?
  • metalni: @bumbar - koliko ja znam možeš preko iTunesa importirati ringtone i onda ga sinkronizirati s iPhoneom
  • Renzo: Dobro se podsjetiti »Klikni!«
  • bumbar: Kako postaviti .m4r ringtone u ringtones? Ringtone je u aplikaciji koja dozvoljava samo opciju send
  • kinsif: cujem da je neki super macbook u oglasniku... :P
  • papittoveng: john be good! ;)
  • MoschuS: drzi se johni!
  • john_st: fala ekipa 
  • dpasaric: Brz oporavak!
  • smayoo: A, jbt... :( Aj, držse! Želim ti brz oporavak!
  • john_st: stomak zasad ok, al mi je udarila bol u desno rame, tako da ne mogu ni sjedit ni stajat dulje od par min
  • scarface32: btJunkie is down :(
  • smayoo: Penis enlargement? :p ;)
  • Riba: Ne znam koju bi operaciju preporučio... samo pomalo...

Moraš biti prijavljen!

Prisutni jabučari

Anketa

Jailbreakate li svoj iOS uređaj?

Apple novosti

0.2496